xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 33.294
- Πόντοι
- 5.956
Τα μπαλκόνια του ναβαρόνε![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Nαι
....
Τα μπαλκόνια του ναβαρόνε![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Nαι
....
Οχι μεχρι κ γ αυτό πληρώνουνΤυπε μπορεί να κατούρησε μεσα![]()
Επαναλαμβάνω..Άσε τον κύριο να κάνει το κομμάτι του![]()

Τόσο το καλύτεροΤυπε μπορεί να κατούρησε μεσα![]()
τον πιασανε οι συναισθηματισμοι του τυπε λεει θα ειναι μελατος γιατι γνωρισε τον εσωτερικο κοσμο της κοπελας ειδες πως χανονται οι πελατες οταν ανοιγεσαι πολυΆσε τον κύριο να κάνει το κομμάτι του![]()
Xaxax ναι μπορεί, έχεις δίκιο. Θα παραγγείλω φιλτραρισμένο τότε αλλά δε το νομίζω αυτό για την τσαμπιονΤυπε μπορεί να κατούρησε μεσα![]()
Και τι να κάνω δηλαδή, κύριε;:;τον πιασανε οι συναισθηματισμοι του τυπε λεει θα ειναι μελατος γιατι γνωρισε τον εσωτερικο κοσμο της κοπελας ειδες πως χανονται οι πελατες οταν ανοιγεσαι πολυ![]()
Πόσο εχει πάει η τιμή στην αντλία?Οχι μεχρι κ γ αυτό πληρώνουν
Μην είστε αδιάκριτος, κύριε!Πόσο εχει πάει η τιμή στην αντλία?
βγαλτην για ενα σεβιτσε μαριδας τουλαχιστον ρε τυπε να γινεται φιλοι μπορει να εχει στο μελλον μπλεξιματα με το νομο που το απευχομαι να τα παρεις εσυ τα πενηνταρικος τελικαΚαι τι να κάνω δηλαδή, κύριε;:;
Εγώ δεν είμαι stallion όπως είστε εσείς όλοι... Οι μέσοι χρήστες του μπου...
Εσάς όλους θυμούνται οι κοπέλες.
Εμένα όχι...
Φευ!

Αυτό ήταν χιούμορ;;; Καλλιθέα made;;;βγαλτην για ενα σεβιτσε μαριδας τουλαχιστον ρε τυπε να γινεται φιλοι μπορει να εχει στο μελλον μπλεξιματα με το νομο που το απευχομαι να τα παρεις εσυ τα πενηνταρικος τελικα![]()
Μα δεν τολμαςΜην αρχίσω και ασχολούμαι και με εσάς, κύριε...
οχι τυπε μειντ ιν ρομανιαΑυτό ήταν χιούμορ;;; Καλλιθέα made;;;

Εναν τυπο @κωλο-γερος μηπως τον ειδατε εκει γυρωΝα σας πω την αλήθεια μια ζωη περιμενα ν ταξιδεψω..απο μικρη κ παντα καποιος δε θ μπορούσε.. οποτε πηρα τη βαλιτσα μου κ ταξιδεψα μονη μου .. κ δουλεψα κιολας.. ολομοναχη σε ολη την Ασία
Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε.Μα δεν τολμας
Εμμέσως πλην σαφώς σε αποκάλεσε μπυθουλα η μαντάμ Σουσούοχι τυπε μειντ ιν ρομανια

Ο κ. @κωλο-γερος είναι μια χαρά.Εναν τυπο @κωλο-γερος μηπως τον ειδατε εκει γυρω
Γιατι που τον ψαχνουμε που τον βρισκουμε ολο εκει τον χανουμε
διαγεις διαγωγη κοσμια τον ενα τον ταιζεις χοντογκ τον αλλον τον ταιζεις κριθαροτα καραβιδας@brabus67 καλησπερες ειμαι η μαγειρισα απο το τι τσιμπησες μαν, εκτος αυτου ειμαι η καλυτερη ανεξαρτητη εσκορτ., ειμαι αυτη π δινω ζωη σε καθε νημα που αποφασιζω ν ασχοληθώ, ειμαι αυτη που μπλοκαρω κ μπαναρω λογαριασμούς, ειμαι αυτη που φέρνει πονοκέφαλο σε πολλούς κ πολλες..