blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.616
- Πόντοι
- 29.086
Και βέβαια, Κυρία!Ας πιουμε ενα ποτακι τοτε
Ένα η δύο ... Μπορεί και τρία...
Και βλέπουμε...
Και βέβαια, Κυρία!Ας πιουμε ενα ποτακι τοτε
Τι νιωθεις;Και βέβαια, Κυρία!
Ένα η δύο ... Μπορεί και τρία...
Και βλέπουμε...
Τι νιώθω;;;Τι νιωθεις;
Πάντως κι εγώ Moet ποτέ δεν εκτίμησα. Όπως αντίστοιχα και κάτι Belvedere που είναι μόδα σε μικρότερες ηλικίες.Dom Perignon ειναι καλη, αλλα αυτη με το σημα που φωσφοριζει
Υπαρχουν και καλυτερες, αν και δεν ειμαι πολυ φαν
Ενα απλο Prosecco ειναι μια χαρα για οινο με ανθρακικο, ειδικα τωρα το καλοκαιρι
Τυχερός είστε!
Εμένα ο ΟΓΑ δεν δικαιολογεί νυχτερινή.
Και παιδεύομαι ....
πινεις χαμεμηλο Παππουλη;Κρίμα. Πολύ λυπάμαι.
Θέλετε να μεσολαβήσω στον Μητροπολίτη να σας βρει ένα μονόκλινο δωμάτιο στο Χαρίσειο Γηροκομείο Θεσσαλονίκης;
Ναι ειδικά άμα το αφήσεις και παλιώσει πολύ, μπορεί να πιάσετε και συζήτησηΠάντως κι εγώ Moet ποτέ δεν εκτίμησα. Όπως αντίστοιχα και κάτι Belvedere που είναι μόδα σε μικρότερες ηλικίες.
Καλύτερα να προσφέρει ένα καλό κρασί ή ένα παλαιωμένο ουίσκι. Κάτι με προσωπικότητα ρε παιδί μου.
Πως νιωθεις εδω μεσα ;; Η ευφυΐα σου ειναι αδιαμφισβήτητη.. η καλύτερη ολων των εποχώνΠάντως κι εγώ Moet ποτέ δεν εκτίμησα. Όπως αντίστοιχα και κάτι Belvedere που είναι μόδα σε μικρότερες ηλικίες.
Καλύτερα να προσφέρει ένα καλό κρασί ή ένα παλαιωμένο ουίσκι. Κάτι με προσωπικότητα ρε παιδί μου.
Κι εσύ τι θα δώσεις;Γιατί γελάτε κύριε @hardcorepse ;
Ένα lagavulin 16ρι θέλω. Ζητάω πολλά ;
marketing απλαΠάντως κι εγώ Moet ποτέ δεν εκτίμησα. Όπως αντίστοιχα και κάτι Belvedere που είναι μόδα σε μικρότερες ηλικίες.
Πάντως κι εγώ Moet ποτέ δεν εκτίμησα. Όπως αντίστοιχα και κάτι Belvedere που είναι μόδα σε μικρότερες ηλικίες.
Τι νιώθω;Τι νιωθεις;
Α ρε κουφάλα... δεν αφήνεις θηλυκό για θηλυκό! Στο τέλος θα σε βάλουν και αυτόγραφα να υπογράφεις...Ρώτησε την αν ενδιαφέρεσαι. Εδώ τα πίνουμε.
Η @Katerina είναι καλοδεχούμενη και το ποτό της κερασμενο από εμένα.
(Μην φοβάσαι δεν θα σου ρίξω φαρμάκι μεσα)![]()
πινεις χαμεμηλο Παππουλη;

Γτι αλλαξες φωτο προφίλ;;Κι εσύ τι θα δώσεις;
Αύριο θα βάλω εσέναΓτι αλλαξες φωτο προφίλ;;
Δε μπορω ν περιμένωΑύριο θα βάλω εσένα
Θα μου δώσεις ένα αυτόγραφο;Γιατί γελάτε κύριε @hardcorepse ;
Ένα lagavulin 16ρι θέλω. Ζητάω πολλά ;