Milanisti
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 38
- Like
- 7.532
- Πόντοι
- 6.236
Τα σέβη μου, Κυρία!Να σας πω την αλήθεια μια ζωη περιμενα ν ταξιδεψω..απο μικρη κ παντα καποιος δε θ μπορούσε.. οποτε πηρα τη βαλιτσα μου κ ταξιδεψα μονη μου .. κ δουλεψα κιολας.. ολομοναχη σε ολη την Ασία
Δεν θα δουλεύεις;Ναι θσ έρθω
Well this road is long and the paths not always clearΝα σας πω την αλήθεια μια ζωη περιμενα ν ταξιδεψω..απο μικρη κ παντα καποιος δε θ μπορούσε.. οποτε πηρα τη βαλιτσα μου κ ταξιδεψα μονη μου .. κ δουλεψα κιολας.. ολομοναχη σε ολη την Ασία
Άργησες ομως τα ταξίδια σου τωρα στα 50νηντα σουΝα σας πω την αλήθεια μια ζωη περιμενα ν ταξιδεψω..απο μικρη κ παντα καποιος δε θ μπορούσε.. οποτε πηρα τη βαλιτσα μου κ ταξιδεψα μονη μου .. κ δουλεψα κιολας.. ολομοναχη σε ολη την Ασία
Εδώ δεν έβαλε μπακάρτνια, ρούμια, τεκίλα με το σκουλήκι και άλλα ποτά,
τυπε ε καπλ οφ κολαριστος πενηνταρικος νομιζω θα εκανε καλυτερη δουλειαWell this road is long and the paths not always clear
Some days I don't know which way to go
Though my heart is strong it gets heavy with fear
Some nights I wonder if I'll ever know

Λεμονάδα από λεμόνια τυπε ,σπιτικηTη μαρκα μαν?
Παππού θα έρθεις Αγκόλα ΣεπτεμβρίοWell this road is long and the paths not always clear
Some days I don't know which way to go
Though my heart is strong it gets heavy with fear
Some nights I wonder if I'll ever know
Whatever..τυπε ε καπλ οφ κολαριστος πενηνταρικος νομιζω θα εκανε καλυτερη δουλεια![]()
50 ν ναι οι ωρες στα καμπαναριά σουΆργησες ομως τα ταξίδια σου τωρα στα 50νηντα σου![]()
Ταξιδεύω μόνος μου, κύριε. Ειλικρινά, ευχαριστώ!Παππού θα έρθεις Αγκόλα Σεπτεμβρίο
Έχει πολλά μελαχροινακια εκει![]()
Τι εμβόλια θέλουμε για Αγκόλα για να προετοιμαστώ να έρθωΠαππού θα έρθεις Αγκόλα Σεπτεμβρίο
Έχει πολλά μελαχροινακια εκει![]()

Τι εμβόλια θέλουμε για Αγκόλα για να προετοιμαστώ να έρθω![]()

Άσε τον κύριο να κάνει το κομμάτι τουτυπε ε καπλ οφ κολαριστος πενηνταρικος νομιζω θα εκανε καλυτερη δουλεια![]()

Μη σε ανησυχεί ....θα σου φτιάξω εγω ενα international health book με σφραγίδες απο εμβολια μέχρι και για πριαπισμοΤι εμβόλια θέλουμε για Αγκόλα για να προετοιμαστώ να έρθω![]()
Τυπε μπορεί να κατούρησε μεσαΤώρα αφρόλουτρο από μπανιέρα @Nicole είναι γευστική πρόκληση![]()