Εγω ειμαι αραχτος στον καναπε(με λαπτοπ) και ταυτοχρονα με το σερφαρισμα στα μπουρδελα.κομ βλεπω καμια τσοντα παραγγελνω καμια βυζιτα και βλεπω τv .Εσεις τι κανετε?
moi τωρα, κοιταω αυτο το φορουμ κ ενα αλλο, ψαχνω στο imdb ινφος για κατι ταινιες, μιλαω στο μσν
κ ακουω μιουζικ
γενικα ομως κανω πολλα κ διαφορα παραλληλα με το φορουμ εδω
αυτα
εκτός από μπουρδέλα τηλεόραση και πατατάκια και καμια ενδιάμεσα, ψάχνω να κλείσω καμιά τουρκάλα για μετά τον αγώνα...ώστε αν τη φάμε στη μπάλα, να πάρω το αίμα μου πίσω
εγω ενδιαμεσα τραβαω αυτοφραπεδια,βλεπω ντατσο(αχ ρε γεωργιου που εισαι σημερα να πεθανουμε στο γελιο με τις ατακες σου)!,τρωω φρεσκα φρουτα και λαχανικα,πινω φρεντο(τον φραπε τον πινω βραδυ σε ιδρυματα παθους και ηδονης) και φυσικα κανω γυμναστικη στο πουλακι μου!του δειχνω φωτο πορνοσταρ και του λεω πως θα σηκωνεται σε καθε φωτο!
Μπα συναγωνιστή το ποσοστό των δικών σου ανορθογραφιών είναι μηδαμινό σε σχέση με άλλων και συνυπολογίζοντας την ποιότητα και την ποσότητα της πληροφορίας που μοιράζεσαι μαζί μας μάλλον εύφημο μνεία θες παρά προειδοποίηση
όσο για το κάνουμε ενδιάμεσα... το πήξιμο της δουλειάς μας κάνει να γράφουμε αναφορές και προτάσεις με κλεφτές ματιές στο site και σε καμμιά ενδιαφέρουσα τσόντα...parallel processing ...
εγω ενδιαμεσα τραβαω αυτοφραπεδια,βλεπω ντατσο(αχ ρε γεωργιου που εισαι σημερα να πεθανουμε στο γελιο με τις ατακες σου)!,τρωω φρεσκα φρουτα και λαχανικα,πινω φρεντο(τον φραπε τον πινω βραδυ σε ιδρυματα παθους και ηδονης) και φυσικα κανω γυμναστικη στο πουλακι μου!του δειχνω φωτο πορνοσταρ και του λεω πως θα σηκωνεται σε καθε φωτο!