Νέα

Τί έγινε το γούστο σας;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 260
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.335
Κριτικές
54
Like
2.704
Πόντοι
7.216
δεν φτανει να βγαζεις πρεπει και να εχεις λιγη περιουσια. αλλιως στην πρωτη στραβη μενεις καγκελο.

αν ειχες δεν θα καταδεχοσουν να παρεις μια μετρια και να δηλωνεις κι ευχαριστημενος.

σωστα επραξες.
3 διαμερίσματα σου αρκούν?
 

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.602
Κριτικές
57
Like
16.338
Πόντοι
16.555
Ρε μπακουρια ολα σας ειστε παντρεμενοι και μιλατε ? Εστω εχετε υπάρξει παντρεμενοι?

Πως μιλατε χωρις προσωπικη πειρα?

Γατακια στις πουτανες, γατακια στις γυναικες, γατακια και στη ζωη ειστε. Ναυαγια!

Μονο ο παπαροτριφτουλας ειπε κατι σωστο και πεσατε να τον φατε.
 

leader96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.715
Like
2.764
Πόντοι
456
Τα μέλη του μπου είναι όλοι λεφτάδες, με πολύκατοικίες στη Γλυφάδα και τουλάχιστον 2 μύρια στη τράπεζα, αλλά για κάποιο λόγο γαμανε μεταξυ και λιοσιων και δεν βρίσκουν γκόμενά ούτε τη Μαρία από το Μπραχάμι που είναι 80 κιλά!
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
32.015
Κριτικές
62
Like
40.544
Πόντοι
8.530
Βασικά, λίγο-πολύ ότι έχον πεί και οι υπόλοιποί ήδη, συν κάτι ακόμα...
Ο άνδρας, άλλη κάνει ερωμένη του, και άλλη, εντελώς διαφορετική, σύζυγο... με μια σειρά απο αυταπάτες, αλλά και συνειδητές (και ασυνείδητες) επιλογές, η πλειοψηφία των ανδρών, ακόμα και αυτοί που έχουν την εμφάνιση, προσόντα, μαγκιά και περιουσία, επιλέγουν να παντρευτούν μέτριες, ή ακόμα και μπάζα...
Στις αυταπάτες περιλαμβάνεται ο μύθος οτι το μπάζο σύζυγος δε θα στα φορέσει... που, αποδεδειγμένα, δεν παίζει και, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι, έχουμε σε κάποια φάση γαμήσει μπάζο παντρεμένη, πολλές φορές κιόλας σε γρήγορη καταδρομική ενώ είναι σε έξοδο με το σύζυγο, σε τουαλέτες μαγαζιού (ναι, το έχω κάνει)
Στις επιλογές τώρα... τι κάνει ένα μπάζο... μπάζο; Δεν είναι μόνο τα γενετικά ζάρια, τα οποία τις φέρανε ντόρτια ή ασόδυο, και όχι εξάρες... είναι και η αδιαφορία να "φτιαχτούν" αρκετά, για να ανεβάσουν, έστω και τεχνητά, την εικόνα τους. Μια αδιαφορία που, για εμάς υποδηλώνει την θέληση να είναι στο σπίτι, πιστή, να μας φροντίζει, να μεγαλώνει τα παιδιά που θα κάνουμε, να μας ανοίγει με ευχαρίστηση τα πόδια (ακόμα και όταν την πηδάμε ενώ φαντασιωνόμαστε το πιπίνι που μπανίσαμε νωρίτερα στο δρόμο) και, γενικότερα, να είναι χαμηλού ρίσκου σύντροφος και μάνα. Μια ασυνείδητη επιλογή, έχει να κάνει με τον γενετικό μας προγραμματισμό... θέλουμε μια γυναίκα που θα είναι ικανή να γεννήσει σωστά και με ελάχιστες πιθανές επιπλοκές. Επιλέγουμε λοιπόν, σωματότυπο που, στο ενστικτώδες ασυνείδητο μέρος του εγκεφάλου μας, κάνει κλίκ σαν "ιδανικό θυληκό για αναπαραγωγή", μέσα απο κριτήρια όπως ο σωματικός όγκος, η φαρδιά λεκάνη, τα μεγάλα καπούλια, το βαρύ στήθος... τα χαρακτηριστικά που ευνοούν μια εγκυμοσύνη και ανατροφή νεογνού... άσχετααπο το γεγονός οτι δε μας καυλώνει αρκετά σαν εικόνα, για να το τρέξουμε με τα τσαρούχια το κομμάτι "αναπαραγωγή" απο το πρώτο δευτερόλεπτο...
Και, μια τελευταία, ίσως η πιο ρεαλιστική επιλογή... ανεύθυνη σαβουρογαμία... πας με το μπαζάκι, γιατί είσαι σίγουρος οτι θα σου βγάλει όλα τα βίτσια, φτιάχνεσαι που δε λέει όχι όταν της τα πετάς στο λαρύγγι, πεθαίνεις όταν σου δίνει κώλο... και, αργά ή γρήγορα (συνήθως γρήγορα) παρακάμπτεις την καπότα, χύνεις μέσα, αυτή σα μπάζο παίζει να μην έχει πάρει ποτέ αντισυλληπτικό, και μερικές εβδομάδες αργότερα... είσαι μπαμπάς! Και, μιας και είναι και μπάζο, δεν έχεις καν το περιθώριο της αμφισβήτησης, το ξέρεις βαθειά μέσα σου, οτι δική σου μαλακία ήτανε. Ε, μετά το καταπίνεις, γιατί δεν είσαι 20 χρονών, βγάζεις το φιλότιμο στη φόρα, φοράς στεφάνι και γίνεσαι οικογενειάρχης... και ακόμα καλύτερος πελάτης στα μπουρδέλα, γιατί κάπως πρέπει να φέρεις ισορροπία στη ζωή σου.
Τέτοιοι τύποι συχνά έχουν δηλητηριαστεί από την εικόνα του μπάζου που τρώνε στην μάπα με αποτέλεσμα να τους έχει πάρει από κάτω και να μην τους σηκώνεται ούτε με γερανό...
 

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.739
Like
2.082
Πόντοι
456
Το παιδί είναι μεγάλη χαρά, αλλά μη γελιέστε. Όταν το κάνετε, θα το μεγαλώσετε μόνοι σας. Η γυναίκα, αν όχι απευθείας αντίζηλος και φίδι στον κόρφο σας, θα είναι αδιάφορη συνέταιρος στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Κάποτε τουλάχιστον ήξερες ότι το παιδί θα το μεγαλώσει η γυναίκα κυρίως. Ότι και να γινόταν, ένα πιάτο φαί από τα αποφάγια του παιδιού θα έμενε και για σένα. Τώρα η νέα μόδα είναι να πέφτει το βάρος του παιδιού στον άντρα (καθάρισμα, μαγείρεμα ...). Οι κοπέλες "εργάζονται", ή κάνουν σπουδές. Μαγειρική και κράτημα σπιτιού τα σνομπάρουν. Τουλάχιστο να έφερναν τα περισσοτερα λεφτά στο σπίτι και ας κάνει τη νοικοκυρά ο άντρας, ούτε αυτό φυσικά. Δεν θα το καταδέχονταν ποτέ. Μονά ζυγά δικά τους.

Τελικά για να γλιτώσεις από το συγίρισμα αναγκάζεσαι να φέρεις πεθερές και γιαγιάδες στο σπίτι ή να πληρώσεις έξτρα οικιακή βοηθό.
 

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.166
Like
15.920
Πόντοι
3.556
ΝΑΥΑΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ :wanker::wanker::wanker: αφήστε το κλαμα και καντε ΤΩΡΑ το μεγαλο βημα. ο προορισμός του ανθρώπου ειναι η οικογενεια. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ μαλθακοί. αναλάβετε τις ευθύνες σας ωσαν οι ΑΛΦΑ ΜΕΗΛΣ τούτου του νηματος:takethis::takethis::takethis:

fun family GIF by Real Food RN
 

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Μηνύματα
664
Like
9.286
Πόντοι
1.046
Τύποι μου, ωραίο νήμα και δεν είναι καν Κυριακή.

Να προσθέσω εδώ κάτι που έχει λείψει ως τώρα από την κουβέντα :

-Ο μέσος μαμούχαλος κακομοίρης (απλήρωτο σκόρ κάτω του πέντε, γελάνε οι πέτρες και κλαίνε τα λαγκάδια) πραγματικά δεν έχει επιλογές. Όποια απεγνωσμένη πατσαβούρα κάτσει, βεντουζώνεται απάνω της, παίρνει δαχτυλίδια, κάμει κουτσούβελα, τρώει κέρατο και λέει κι ευχαριστώ. Οι περιπτώσεις τούτες είναι ανίατοι μουλιάπες, υπάνθρωποι, τους βλέπουμε με συγκατάβαση. Είναι για τα μουναρπακτικά ότι είναι τα παιδάκια της Αιθιοπίας για τις κυρίες της καλής κοινωνίας. Οι καημένοι πτωχοί.

-Τώρα όταν φορτώνεις ωσάν τελευταίο μοντέλο κλάρκ, όταν είσαι εργάτης του μουνιού και ξέρεις τί πάει να πει να σε πονάει σαγονομασέλα από το εντατικό γλειφομούνι, συνήθως επιλέγεις για σταθερή μια τύπισσα που να γαμιέται ωραία και να βρίσκεται μέσα σε κάποιο στάνταρ εμφάνισης και την κερατώνεις όσο και όπου μπορείς.

-Περνάνε τα χρόνια, ξεκινάνε να κλείνουν οι πόρτες και νιώθεις να πέφτει το λεπίδι της γκιλοτίνας του κοινωνικού αποκλεισμού, εκεί, γύρω στα 35. Τότε λοιπόν μύστες, από τη στιγμή που έχεις μια καλή δουλειά και είσαι οικονομικά ανεξάρτητος, ειδικά αν έχεις γαμήσει και οτιδήποτε έχει σφυγμό σε ακτίνα ναυτικού μιλίου, συχνά την πατάς και λες 'Ρε φίλε, τα 'κανα όλα στη ζωή μου, ας κάνω και σπιτικό τώρα, ως κορωνίδα του αντρίκιου μου έργου.' Αν είσαι εκλεκτά μαλάκας, παίζει και να σε φαντασιώνεσαι μακάριο πατριάρχη, με Τολστοϊκή γενειάδα, να αγορεύεις και να στοχάζεσαι το Κοινό Καλό ενώ η Αφοσιωμένη Παιδίσκη που επήρες, τρέχει για το σπίτι και ρουφά τη γαϊδουροψωλή σου με δάκρυα ευγνωμοσύνης που την καταδέχτηκες.

Παιδί τύποι. Πυρηνική βόμβα. Όχι για το παιδάκι που είναι χαρά και ευλογία, αλλά για την καριόλα τη μάνα του, που στο 100% των περιπτώσεων που έχω γνωρίσει -εμού συμπεριλαμβανομένου- μεταμορφώνεται πλήρως. Άλλη γκόμενα/συγκάτοικο/σύζυγο έχεις κι άλλη γυναίκα έρχεται πίσω από το μαιευτήριο.

Και αυτή η γυναίκα μύστες, δεν έχει καμία σημασία αν ήταν μουνάρα ή πατσαβούρα. Μόνο σε μισεί και σου πρήζει τ'αρχίδια ακριβώς γιατί είσαι ο ίδιος τύπος που παρακάλαγε να της σκίζει την κωλάρα προ των παιδιών. Επειδή έμεινες ίδιος ενώ εκείνη άλλαξε. Δεν υπάρχει λύτρωση εδώ, μόνο να αντιληφθείς την πραγματικότητα και να οργανώσεις την προσωπική σου ζωή ξέχωρα από το σπίτι σου.

Εγώ πήρα μουνάρα πιτσιρίκα γιατί νόμιζα πως ήμουν ασούμ ο πρώτος καμπόη του ντουνιά. Μετά τα παιδιά έγινε μια φακλάνα 120 κιλά που ερωτικά κοιτά μόνο σοκολάτες και τσίψ. Φίλος πήρε σαβουρίτσα-στυλιάρι με το σκεπτικό πως 'θα είναι χαμηλών τόνων και θα κρατά το σπίτι'. Μπάλες. Καυγάδες, γκρίνια για το ποτήρι που είναι εδώ κι όχι εκεί και το σεξ το ξέχασε απ' όταν έκανε το πρώτο παιδί.

Μύστες.

Το παιδί είναι μεγάλη χαρά, αλλά μη γελιέστε. Όταν το κάνετε, θα το μεγαλώσετε μόνοι σας. Η γυναίκα, αν όχι απευθείας αντίζηλος και φίδι στον κόρφο σας, θα είναι αδιάφορη συνέταιρος στην καλύτερη των περιπτώσεων. Λάβετε τα μέτρα σας και προχωρήστε υπεύθυνα. Όσοι ΔΕΝ παντρευτείτε και δεν κάνετε παιδί, θα αντιμετωπίζετε ολοένα και εντονότερο κοινωνικό στίγμα όσο γερνάτε. Ξεκάθαρη υποκρισία, αλλά έτσι δουλεύει η ποτάνα η κενωνία.

Οι πουτάνες είναι λύτρωση και σωτηρία για τον ψυχικά υγιή άντρα.
Συγνώμη που θα σου την πω, αλλά φίλε, αν ο δικός σου γάμος είναι α-πο-τυ-χη-μέ-νος (αν και υπάρχουν σαφώς χειρότερες καταστάσεις, οκ), δε σημαίνει και ότι όλοι οι άλλοι απέτυχαν. Η δική μου εμπειρία είναι απείρως καλύτερη. Εγώ δεν είμαι μαλωμένος με τη γυναίκα μου, δε μεγαλώνω εγώ τα παιδιά, η γυναίκα μου δεν πάχυνε ιδιαίτερα (είναι πλέον 45), σίγουρα δε μου έκοψε το σεξ ποτέ και συγνώμη που θα σου το πω, δεν είσαι σε θέση να δίνεις συμβουλές για τόσο σοβαρά θέματα. Αν είναι για ποδόσφαιρο ποιον θα ακούσουμε, το Γκουαρδιόλα, ή τον Κωστένογλου;
 

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Μηνύματα
936
Like
2.987
Πόντοι
446
Υπάρχουν άτομα που εν έτη 2023 παντρεύονται και κάνουν παιδιά μέσα στον δυστοπικο, ακραία φεμινιστικό και σάπιο δυτικό κόσμο;; Κριντζ
 

The1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Μηνύματα
1.261
Κριτικές
7
Like
3.386
Πόντοι
736
Τύποι μου, ωραίο νήμα και δεν είναι καν Κυριακή.

Να προσθέσω εδώ κάτι που έχει λείψει ως τώρα από την κουβέντα :

-Ο μέσος μαμούχαλος κακομοίρης (απλήρωτο σκόρ κάτω του πέντε, γελάνε οι πέτρες και κλαίνε τα λαγκάδια) πραγματικά δεν έχει επιλογές. Όποια απεγνωσμένη πατσαβούρα κάτσει, βεντουζώνεται απάνω της, παίρνει δαχτυλίδια, κάμει κουτσούβελα, τρώει κέρατο και λέει κι ευχαριστώ. Οι περιπτώσεις τούτες είναι ανίατοι μουλιάπες, υπάνθρωποι, τους βλέπουμε με συγκατάβαση. Είναι για τα μουναρπακτικά ότι είναι τα παιδάκια της Αιθιοπίας για τις κυρίες της καλής κοινωνίας. Οι καημένοι πτωχοί.

-Τώρα όταν φορτώνεις ωσάν τελευταίο μοντέλο κλάρκ, όταν είσαι εργάτης του μουνιού και ξέρεις τί πάει να πει να σε πονάει σαγονομασέλα από το εντατικό γλειφομούνι, συνήθως επιλέγεις για σταθερή μια τύπισσα που να γαμιέται ωραία και να βρίσκεται μέσα σε κάποιο στάνταρ εμφάνισης και την κερατώνεις όσο και όπου μπορείς.

-Περνάνε τα χρόνια, ξεκινάνε να κλείνουν οι πόρτες και νιώθεις να πέφτει το λεπίδι της γκιλοτίνας του κοινωνικού αποκλεισμού, εκεί, γύρω στα 35. Τότε λοιπόν μύστες, από τη στιγμή που έχεις μια καλή δουλειά και είσαι οικονομικά ανεξάρτητος, ειδικά αν έχεις γαμήσει και οτιδήποτε έχει σφυγμό σε ακτίνα ναυτικού μιλίου, συχνά την πατάς και λες 'Ρε φίλε, τα 'κανα όλα στη ζωή μου, ας κάνω και σπιτικό τώρα, ως κορωνίδα του αντρίκιου μου έργου.' Αν είσαι εκλεκτά μαλάκας, παίζει και να σε φαντασιώνεσαι μακάριο πατριάρχη, με Τολστοϊκή γενειάδα, να αγορεύεις και να στοχάζεσαι το Κοινό Καλό ενώ η Αφοσιωμένη Παιδίσκη που επήρες, τρέχει για το σπίτι και ρουφά τη γαϊδουροψωλή σου με δάκρυα ευγνωμοσύνης που την καταδέχτηκες.

Παιδί τύποι. Πυρηνική βόμβα. Όχι για το παιδάκι που είναι χαρά και ευλογία, αλλά για την καριόλα τη μάνα του, που στο 100% των περιπτώσεων που έχω γνωρίσει -εμού συμπεριλαμβανομένου- μεταμορφώνεται πλήρως. Άλλη γκόμενα/συγκάτοικο/σύζυγο έχεις κι άλλη γυναίκα έρχεται πίσω από το μαιευτήριο.

Και αυτή η γυναίκα μύστες, δεν έχει καμία σημασία αν ήταν μουνάρα ή πατσαβούρα. Μόνο σε μισεί και σου πρήζει τ'αρχίδια ακριβώς γιατί είσαι ο ίδιος τύπος που παρακάλαγε να της σκίζει την κωλάρα προ των παιδιών. Επειδή έμεινες ίδιος ενώ εκείνη άλλαξε. Δεν υπάρχει λύτρωση εδώ, μόνο να αντιληφθείς την πραγματικότητα και να οργανώσεις την προσωπική σου ζωή ξέχωρα από το σπίτι σου.

Εγώ πήρα μουνάρα πιτσιρίκα γιατί νόμιζα πως ήμουν ασούμ ο πρώτος καμπόη του ντουνιά. Μετά τα παιδιά έγινε μια φακλάνα 120 κιλά που ερωτικά κοιτά μόνο σοκολάτες και τσίψ. Φίλος πήρε σαβουρίτσα-στυλιάρι με το σκεπτικό πως 'θα είναι χαμηλών τόνων και θα κρατά το σπίτι'. Μπάλες. Καυγάδες, γκρίνια για το ποτήρι που είναι εδώ κι όχι εκεί και το σεξ το ξέχασε απ' όταν έκανε το πρώτο παιδί.

Μύστες.

Το παιδί είναι μεγάλη χαρά, αλλά μη γελιέστε. Όταν το κάνετε, θα το μεγαλώσετε μόνοι σας. Η γυναίκα, αν όχι απευθείας αντίζηλος και φίδι στον κόρφο σας, θα είναι αδιάφορη συνέταιρος στην καλύτερη των περιπτώσεων. Λάβετε τα μέτρα σας και προχωρήστε υπεύθυνα. Όσοι ΔΕΝ παντρευτείτε και δεν κάνετε παιδί, θα αντιμετωπίζετε ολοένα και εντονότερο κοινωνικό στίγμα όσο γερνάτε. Ξεκάθαρη υποκρισία, αλλά έτσι δουλεύει η ποτάνα η κενωνία.

Οι πουτάνες είναι λύτρωση και σωτηρία για τον ψυχικά υγιή άντρα.


Περιγράφεις μια πραγματικότητα που την βιώνουν πολλοί άνδρες...
Το ίδιο ακριβώς έγινε με τον αδερφό μου ...

Με το που παντρεύτηκε η "νυφη" πήγε από τα 65 στα 125 κιλά σε χρόνο μηδέν
Σαν να το έκανε επίτηδες ...

Φίλος ... παντρεύτηκε πολύ ωραία γκόμενά ... δύο χρόνια μετά έγινε φαρκλανα

Τι νόημα έχει όλο αυτό ... καταλήγεις παντρεμενος με κάποια που δεν θα της έλεγες ούτε καλημέρα μερικά χρόνια πριν ...

Ο γάμος είναι τεράστια παγίδα ... το παιδί είναι ο Δούρειος Ίππος
Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ... Πουτανες και ξερό ψωμί...!
 

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Μηνύματα
178
Like
762
Πόντοι
81
Τύπε Γκουαρδιόλα @bloom5, μα το Θεό, χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι στο ευτυχισμένο 0.5% της εξαίρεσης του κανόνα. Πιάσε Τζόκερ, πόκα, ό,τι. Αυτό που βιώνεις, είναι αφύσικο και τύχη βουνό.

Η πλειοψηφία μας, σε αποτυχημένους γάμους είναι και όχι από δικό μας φταίξιμο.

Αυτό ακριβώς που έγραψε ο συναγωνιστής @The1. Ούτε καλημέρα δεν θα τους λέγαμε αν τις γνωρίζαμε όπως εγιναν μετά τα παιδιά. Και μιλάω πρωτίστως για χαρακτήρα, καθώς, όπου υπάρχει θέληση, η εμφάνιση πάντα φτιάχνεται.

Όσο για το περί κοινωνικού αποκλεισμού, δεν ήμουν σαφής. Προφανώς δεν θα σε ξεκόψουν οι άεργοι 40άρηδες έφηβοι φίλοι, ούτε ο κυρ Κωλόμπος ο φραπετζής. Όταν μιλάμε όμως για σοβαρά πόστα σε σοβαρές δουλειές, θέματα εξουσίας ή χρηματοδοτήσεις, υπάρχει αόρατος κόφτης και ρατσισμός κατά των 'ελευθέρων' μετά από κάποια ηλικία.

Θεωρούνται πολύ πιο ασταθείς και μεγάλα ρίσκα. Πιο κυνικά, δεν έχουν τίποτε να χάσουν κι εκβιάζονται δυσκολότερα. Κάποιες πόρτες λοιπόν, μένουν κλειστές.
 

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Μηνύματα
1.203
Κριτικές
21
Like
5.939
Πόντοι
2.846
Δεν είναι ότι έχει γίνει μόνο μια φορά αλλά με αφορμή το ότι ένας φίλος παντρεύεται ανοίγω αυτό το θέμα.

Είσαι λοιπόν με την παρέα σου, βλέπεις διάφορα γκομενάκια και βλέπεις όλους κοιτάνε κάτι μοντέλα κι αν σχολιάσεις κάτι για κάποια που ναι μεν δεν είναι μοντέλο αλλά είναι καλή -τρώγεται ακους σχόλια...
Μπά δε λέει.....
Εντάξει μωρέ για μια φορά καλή είναι...
...

Τα πιο χαρακτηριστικά περιστατικά 2 καλοί μου φίλοι οι οποίοι κοιτούσαν μόνο μοντέλα (κυριολεκτικά κοιτούσαν διότι δε κάναν κάτι άλλο). Ο ένας παντρεύτηκε, ο άλλος είναι αυτός που παντρεύεται τώρα. Ηλικία ~40 (παρα κάτι).
Ε και οι 2 λοιπόν έχουν πάρει κάτι μπάζα που οι μούρες τους είναι λες και τρακάραν με το μετρό. Γυναίκες που αν εγώ τους τις έδειχνα θα πέφταν κάτω από τα γέλια. Τώρα όμως τις παντρεύονται..
Σε παρόμοιο σκηνικό όταν ήταν να παντρευτεί παλαιότερα άλλος φίλος, τον ρωτάω με τρόπο... ρε είσαι σίγουρος; Και μου απαντάει.... ε τώρα που την βρήκα (δείγμα απελπισίας και αγαμίας). Μιλάμε για γυναίκα που δε είναι δύσκολο να την μπερδέψεις με τη μάνα του.
Ο ένας από αυτούς παρότι φρεσκοπαντρεμένος το μάτι του παίζει 24/24ωρο. Με τέτοια γυναίκα και το δικό μου θα έπαιζε δε τον αδικώ.

Και η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής. Τι πιστεύετε ότι παίζει;
Μέσα στην απελπισία τους (περνάνε τα χρόνια) και την αγαμία τους πήραν την πρώτη που βρήκαν ασχέτως αν είναι σαν κάδος με πόδια ή απλά είδαν άλλα στοιχεία εκτός της εμφάνισης;
Υπόψιν ότι και οι 3, όλη τους τη ζωή από σχέσεις τίποτα και ενώ άλλος φίλος που έκανε και κάνει σχέσεις στη ζωή του, πάντα είχε καλά μωράκια,

Την παραπάνω συζήτηση την είχα κάνει με άλλο φίλο και περιμένω τις απόψεις σας.
Απλώς ωρίμασαν. Αυτό ειναι ολο. Κατάλαβαν οτι όπως το πήγαιναν δεν θα βρίσκανε ποτέ κοπέλα για σχέση/γάμο και είπαν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους προκειμένου να μην μείνουν μόνοι τους ή απλώς στο κοίταγμα . Ορισμένες φορές οι άνθρωποι υπερεκτιμάνε τους εαυτούς τους και στοχεύοντας σε κάτι ψηλό (οπως τα μοντέλα πχ) αγννούν άλλες καθημερινές κοπέλες που πολλές φορές ειναι κυριολεκτικά δίπλα τους και έτοιμες για κάτι σοβαρο.

Βέβαια να πω και κατι άλλο σε σχέση με σχόλια που διάβασα. Η λογική που διάβασα οτι κάνω σχέση με μια λιγότερη εμφανίσιμη κοπέλα ή άσχημη( οπως θετε πείτε το) για να μην με κερατώσει και να μην κοιτάει άλλους, απλά δεν ισχύει. Ειδικά την σημερινή εποχή που οι άντρες κυνηγάνε οτι υπάρχει έξω και πληρώνουν για σεξ ακομα και 60χρονες... Τα βλέπουμε και εδώ μέσα αυτά, δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Σύμφωνοι μπορει να έχει λιγότερη πέραση απο μια μουνάρα πχ που θα την κοιτάνε όλοι, αλλά κανείς δεν σου εγγυάται οτι δεν σε κερατώσει εάν πχ νιώσει παραμελημένη , γοητευμένη απο καποιον κλπ.

Βασικά για μενα αν είναι να μπεις σε μια σχέση/γάμο με την λογική να μην σε απατήσει η άλλη, καλύτερα τότε να μην μπεις καν απο την αρχή , δεν αξίζει να ζεις με αυτό το άγχος . Κακο σε σένα θα κάνεις στην τελική.
 

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
12.174
Like
15.757
Πόντοι
3.656

leader96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.715
Like
2.764
Πόντοι
456
Ο γαμος ειναι μεγαλο ρισκο,οποτε θελει η κυρια σου τραβαε ριχνει κερατο,σου τραβαει και ενα διαζυγιο και παιρνει διατροφη,πραγματικα θαυμα να πεσεις σε σωστη γυναικα σημερα
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.514
Κριτικές
28
Like
10.429
Πόντοι
3.296
Ολοι θαυμαζουν μια φεραρι η μια λαμποργκινι στο δρομο.
Εστω και μια στυλατη μαζερατι.
Στο γκραραζ τους ομως εχουν ενα toyota.
Τεσπα αλλο τι θαυμαζεις αλλο τι εχεις.
Οι γυναικες επιλεγουν οχι οι ανδρες.
Οι ανδρες απλα διαβαζουν σωστα τις γυναικες που θελουν.Οι πιο μαγκες δηλαδη απο αυτους.
Παμε παρακατω.
 

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.739
Like
2.082
Πόντοι
456
Βασικά για μενα αν είναι να μπεις σε μια σχέση/γάμο με την λογική να μην σε απατήσει η άλλη, καλύτερα τότε να μην μπεις καν απο την αρχή , δεν αξίζει να ζεις με αυτό το άγχος . Κακο σε σένα θα κάνεις στην τελική.
Όταν κερατώσει η γυναίκα τέλειωσε ο γάμος/σχέση. Στην καλύτερη σε αφήνουν να κρατάς το φανάρι, στην χειρότερη πας φυλακή.

Αλλά έτσι κι αλλιώς εσύ είσαι υποτακτικός, δεν θα ενοχληθείς από αυτό (χιούμορ κάνω αρχηγέ :dancing:)
 
Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
32.015
Κριτικές
62
Like
40.544
Πόντοι
8.530
ΝΑΥΑΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ :wanker::wanker::wanker: αφήστε το κλαμα και καντε ΤΩΡΑ το μεγαλο βημα. ο προορισμός του ανθρώπου ειναι η οικογενεια. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ μαλθακοί. αναλάβετε τις ευθύνες σας ωσαν οι ΑΛΦΑ ΜΕΗΛΣ τούτου του νηματος:takethis::takethis::takethis:

fun family GIF by Real Food RN
Παλιότερα ούτε κατά διάνοια δεν υπήρχε η εικόνα οι άνδρες να βγαίνουν έξω με τα μωρά και να δέρνουν καροτσάκια...τώρα συμβαίνει πολύ συχνά σε βαθμό που να τους λυπάμαι.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom