Η δική μου εμπειρία είναι απείρως καλύτερη. Εγώ δεν είμαι μαλωμένος με τη γυναίκα μου, δε μεγαλώνω εγώ τα παιδιά, η γυναίκα μου δεν πάχυνε ιδιαίτερα (είναι πλέον 45), σίγουρα δε μου έκοψε το σεξ ποτέ και συγνώμη που θα σου το πω, δεν είσαι σε θέση να δίνεις συμβουλές για τόσο σοβαρά θέματα.
Τύπε ....
Με τη γυναίκα μου .... έχουμε πάει σε ξενοδοχείο στα 100 χλμ από ατην αθήνα .... 3 φορές ....
Την πρώτη σε σχέση .
Από παρασκευή μεσημέρι , μέχρι κυριακή μεσημέρι .... πρέπει να πηδηχτήκαμε 10++ φορές ...
Τη δεύτερη νιόπαντροι .... χαλαρά πήδημα 7-8 φορες ....
Την τρίτη φέτος τον ιούνιο ......
μόλις φθάσαμε .... της είχε πει η κολλητή της .... για κάποιο κοκτέηλ στην πισίνα .... πήγε αμέσως
ΓΙΑΤΙ ... ΗΞΕΡΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΤΕΛ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕ ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΓΥΜΝΗ ... ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕ !!!!!!
Ήπιε 5-6 .... γύρισε ... για ύπνο .... το βράδυ ..... ξεκινήσαμε .... στα τέταρτο .... πόναγαν ... οι αστράγαλοί της από τη γυμναστική .......
πάπαλα ....
το πρωί ..... επειδή ξέρει το πρόγραμμα .... ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ......... γιατί ήξερε μετά ότι δεν γλύτωνε !!!!!!!!
Ξύπνησε για πρωί .... 45 λεπτά πριν κλείσει το μεσημεριανό ............. οπότε έπρεπε να φάει ... ΔΕΝ ΕΙΧΕ .... ΦΑΕΙ ΠΡΩΙΝΟ
(σαν τον τοτό που σκότωσε τον πατέρα του ... και ζητούσε έλεος στο δικαστήριο ως ορφανός από πατέρα)
εγώ σε πισίνες, παραλίες , καφέ .... είχα κάνει αναλύσεις με γερόντια για ανδρέα, τσοβόλα , συμπιλίδη το 1993 ....
υποτίμηση του 1998 .......... τις εκλογές του 2000 που κέρδισε η ΝΔ και την έδωσε στην πασοκάρα ......
μικρασιατική καταστροφή ......... μεταξά .... λιτόχωρο ..... γράμμο .... θάνατο παπάγου και άνοδο φρύδια .......
και πολλά άλλα ....
μετά το φαγητό η κυρία .... ΒΑΡΥΝΕ ! ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ !!!!!!!!
στις 8 παρα ... ηταν καταδικασμένη, δεν γλύτωνε ........ τον άρπαξε ......... αλλά .... ήθελε να δει κάτι μαλακισμένες που έκαναν σόου ......
οπότε λίγο πριν τις 10 ..... με κατέβασε κάτω ..........
ΕΠΕΙΔΗ .... ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΟΚΤΑΙΗΛ .....
(φαίνεται δεν ψωνίζει κανένα άλλο μαγαζί πουθενά την ίδια τεκίλα ..... )
ήπιε 3 τεκίλα σανράϊζ .... και πάλι νύσταξε ................ δεν είχε ούτε μεταμεσονύχτια .............
(έχει πιεί και 10 άπειρες φορές και δεν καταλαβαίνει χρηστό) .........
κυριακή πρωί .... μου έλεγε για κάτι δουλειές της ...........
της έπιανα τον κώλο .... και το έπαιζε σοβαρή ...................
μέχρι που ξενέρωσα τόσο .......... που κοίταγα κάτι ξένες από το παράθυρο .... τηλεόραση .... τα @@ μου .....