Νέα

Τί έγινε το γούστο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.674
Πόντοι
2.306
ενα συνηθες φαινομενο παντως ειναι οσοι παντρευονται και κανουν παιδια νεοι, οταν τα παιδια ενηλικιωνονται , να χωριζουν και να ζουν μια «δευτερη ζωη» με καποια συντροφο , στνηθως αρκετα νεοτερη, χωρις υποχρεωσεις. Εχει κι αυτο τα καλα του, διοτι συνηθως ο πενηνταρης plus εχει και κανενα φραγκο στη τσεπη του και μπορει να απολαυσει περισσοτερο τη ζωη σε συτη τη φαση, επιπλεον η αναγκη για οικογενεια εχει ολοκληρωθει.
αυτοι που κανουν οικογενεια στα σαραντα και βαλε βλεπουν τα παιδια να ανεξαρτητοποιουνται οταν οι ιδιοι πατανε τα εξηντα, εκει οι τασεις για φυγη ειναι πλεον μειωμενες και ενα καλο χαμομηλο εχει ανεκτιμητη αξια:confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.392
Πόντοι
9.297
Χειρότερο. Μακάρι να έβγαινε, τότε θα σήμαινε πως κάτι ζωντανό είχε μέσα της.

Απλά...κοιμάται και αδιαφορεί. Ξυπνάει το παιδί στις 6, 'Μπαμπά μπαμπά' φωνάζει γιατί ξέρει πως μόνο ο πατέρας θα πάει. Το παιδί δε χωράει συζητήσεις. Θέλει ξεσκάτισμα,ντύσιμο, πλύσιμο, δεν θα του πεις "Κάτσε να τσακωθώ με τη φακλάνα τη μάνα σου και σε καμιά ωρίτσα σε φροντίζω'. Οπότε πλένε, φρόντιζε, κανόνιζε, φτιάχνε πρωϊνά, τάιζε, ντύνε, πήγαινε στο νηπιαγωγείο.

Μετά ώρα να πιάσεις δουλειά, η κυρία αποφασίζει σιγά σιγά να ξυπνήσει και να κάνει το ντουσάκι της. Γενικά συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχουν παιδιά ή ευθύνες στην οικογένεια. Πάλι καλά που μαγειρεύει ένα ψευτοφαϊ το μεσημέρι. Μια στο τόσο θυμάται να παίξει και λίγο με τα παιδιά. Για ψυχίατρο/ψυχολόγο ούτε ν'ακούσει, χρόνια πολέμαγα να την πάω προτού συνειδητοποιήσω πως απλά έτσι ΕΙΝΑΙ και δεν πρόκειται ν'αλλάξει.

Φαντάσου, να 'σαι σε ξένη χώρα, χωρίς πεθερικά και οικογένειες, να δουλεύεις σαν το σκυλί και μέσα στο σπίτι να πρέπει να 'σαι μάνα και πατέρας μαζί. Και να 'χεις και τη φακλάνα ας πούμε να προσπαθεί να στην πει για όλα. Σε 5-10 χρόνια, γράφω τη συνέχεια του 'Αγίου Ψεύτη του Κυψελιώτη', το 'Μαρτύριο του Αγίου Ψεύτη του Κυψελιώτη' με αναλυτική περιγραφή του πακέτου και φυσικά, της λύτρωσης.

Γιατί ο άντρας ο σωστός, ακόμα και στα σαγόνια της κόλασης, βρίσκει τρόπο να γαμήσει το Διάβολο απ' τον κώλο και να πετάξει μακριά. Οι κλάψες και οι μίρλες είναι γι'αγαπούληδες και πυρφόρους. Ο κακός γάμος είναι λίγο σαν τροχαίο. Βγαίνει νταλίκα από το αντίθετο ρεύμα και πέφτει απάνω σου. Όπως βγαίνεις μες τα αίματα και τα γυαλιά τα σπασμένα, τί θα κάνεις, θα κάτσεις να κλαις 'Πωπώ τί πάθαμε;' Ξεσκονίζεσαι και πας γι'άλλα. Ζωή ρε, επιλέγουμε ζωή.
Όπως στο "trainspotting"...βούτηξε ο άλλος μέσα στα σκατα και βγήκε σε καθαρά νερά .

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.365
Πόντοι
2.836
Μια ωραία εμφανισιακά γυναίκα με εντονη θυληκοτητα που προσέχει τον ευατο της το σώμα της κ ειναι γενικά κοκκετα το ίδιο ωραια θα είναι για όλη της τη ζωή. Υπάρχουν πολύ λίγες που μετα απο γάμο παιδιά κτλ κατάφεραν κ καταφέρνουν να διατηρηθούν Τop model έτσι ώστε ο αντρας που έχουν δίπλα τους να έχει μάτια μόνο γιαυτες....Αυτές όταν χωρίσουν παρόλο που έχουν παιδιά θα βρουνε γκομενο η σύζυγο σε ταχύτητα που ξεπερνά αυτή του φωτος!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.392
Πόντοι
9.297
Μια ωραία εμφανισιακά γυναίκα με εντονη θυληκοτητα που προσέχει τον ευατο της το σώμα της κ ειναι γενικά κοκκετα το ίδιο ωραια θα είναι για όλη της τη ζωή. Υπάρχουν πολύ λίγες που μετα απο γάμο παιδιά κτλ κατάφεραν κ καταφέρνουν να διατηρηθούν Τop model έτσι ώστε ο αντρας που έχουν δίπλα τους να έχει μάτια μόνο γιαυτες....Αυτές όταν χωρίσουν παρόλο που έχουν παιδιά θα βρουνε γκομενο η σύζυγο σε ταχύτητα που ξεπερνά αυτή του φωτος!!!
Θα χωρίσουν αν ο άλλος δεν τις προσεχει πλέον η αν πάει και τον χώνει αλλού η και τα δύο.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
Τύπε Γκουαρδιόλα @bloom5, μα το Θεό, χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι στο ευτυχισμένο 0.5% της εξαίρεσης του κανόνα. Πιάσε Τζόκερ, πόκα, ό,τι. Αυτό που βιώνεις, είναι αφύσικο και τύχη βουνό.

Η πλειοψηφία μας, σε αποτυχημένους γάμους είναι και όχι από δικό μας φταίξιμο.

Αυτό ακριβώς που έγραψε ο συναγωνιστής @The1. Ούτε καλημέρα δεν θα τους λέγαμε αν τις γνωρίζαμε όπως εγιναν μετά τα παιδιά. Και μιλάω πρωτίστως για χαρακτήρα, καθώς, όπου υπάρχει θέληση, η εμφάνιση πάντα φτιάχνεται.

Όσο για το περί κοινωνικού αποκλεισμού, δεν ήμουν σαφής. Προφανώς δεν θα σε ξεκόψουν οι άεργοι 40άρηδες έφηβοι φίλοι, ούτε ο κυρ Κωλόμπος ο φραπετζής. Όταν μιλάμε όμως για σοβαρά πόστα σε σοβαρές δουλειές, θέματα εξουσίας ή χρηματοδοτήσεις, υπάρχει αόρατος κόφτης και ρατσισμός κατά των 'ελευθέρων' μετά από κάποια ηλικία.

Θεωρούνται πολύ πιο ασταθείς και μεγάλα ρίσκα. Πιο κυνικά, δεν έχουν τίποτε να χάσουν κι εκβιάζονται δυσκολότερα. Κάποιες πόρτες λοιπόν, μένουν κλειστές.
Χμμμ.... δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει τόσο έντονος κοινωνικός αποκλεισμός. Οι δικοί μου ανύπαντροι φίλοι δεν έχουν ποτέ δυσκολία να βρουν δουλειά. Μάλιστα, τους προτιμούν σε δουλειές που έχουν εξτρά ωράρια, γιατί είναι πιο εύκολα διαθέσιμοι. Κοινωνικός στιγματισμός όμως, υπάρχει. "Αυτός δεν παντρεύτηκε" ακούγεται συνέχεια. Για δύο φίλους μου, που έμειναν στο ράφι ήδη από τα 45, άκουσα να λένε, "αυτός, μάλλον είναι αδερφή" (πιθανό μάλιστα να είναι αλήθεια). Ένας άλλος, μεγάλο αλάνι κάποτε, ανελέητος μπήχτης και έβγαζε καλά λεφτά, αλλά δεν βρήκε τη μία μοναδική και πέρασαν τα χρόνια και ενώ είναι πολύ εντάξει και σοβαρό άτομο, έμεινε ανύπαντρος (και τώρα στα 46 δε βγάζει τόσο καλά λεφτά πια), μου λέει πως του χώνονται ευθέως κάτι θείτσες της γειτονιάς, μπροστά στο ταμείο του σουπερμάρκετ, εσύ γιατί δεν παντρεύτηκες; Ενώ είναι σοβαρός, κάποιος μου είπε για αυτόν "ο φίλος σου είναι σβαρνιάρης, αλλιώς θα είχε κάνει οικογένεια". Εντάξει, ο περισσότερος κόσμος δεν δίνουν δεκάρα και σίγουρα δεν είναι όπως παλιά, αλλά ο κοινωνικός στιγματισμός σε κάποιο βαθμό υπάρχει. Αντίστοιχα λέγονται και για τις ανύπαντρες σαραντάρες και πενηντάρες και χειρότερα, του στυλ "έμεινε ζωντοχήρα - ε βέβαια, ποιος θα την άντεχε", αν και τις γυναίκες δεν τις χώνονται στο σουπερμάρκετ, κρατάνε ένα τακτ.

Ακόμα μεγαλύτερος στιγματισμός υπάρχει, εδώ στη Λάρισα τουλάχιστον, για όσους άντρες χώρισαν. "Θα πίνει", ή "θα την έδερνε", ή "μα την είχε ταράξει στο κέρατο", χωρίς μάλιστα να έχει πολλή σημασία αν όλα αυτά είναι αλήθεια.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Mπα ακόμα και να διατηρηθεί μούναρος, πάλι θα την βαρεθείς και θα σε βαρεθεί.

Οι πετυχημένοι γάμοι (μονοψήφιο ποσοστό θεωρώ), έχουν κάτι πολύ βαθύτερο (και σπάνιο).

Υπάρχει και το test με το απολυτήριο της Γ' Γυμνασίου, ξέρεις. :2funny:

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
Παλιότερα ούτε κατά διάνοια δεν υπήρχε η εικόνα οι άνδρες να βγαίνουν έξω με τα μωρά και να δέρνουν καροτσάκια...τώρα συμβαίνει πολύ συχνά σε βαθμό που να τους λυπάμαι.
Φίλε μου, είσαι στην απέξω και δεν ξέρεις τι γράφεις. Είναι απίστευτη απόλαυση να βγάζεις το μωρό βόλτα με το καροτσάκι. Εσύ λυπάσαι άντρες που περνάν καλά. Αν οι παλιές γενιές αντρών δε βοηθούσαν, είναι επειδή ήταν κολλημένοι σε στερεότυπα και δεν ήξεραν τι τους γίνεται και το παίζαν "άντρες παλαιάς κοπής" (τους είδαμε και αυτούς: Χαϊκάλης, Φιλιππίδης και πολλοί παρόμοιοι. Και άμα είσαι εμφανίσιμος, το να βγάζεις το μωρό βόλτα με το καροτσάκι είναι τεράστια γκομενοπαγίδα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.678
Πόντοι
3.656
Η δική μου εμπειρία είναι απείρως καλύτερη. Εγώ δεν είμαι μαλωμένος με τη γυναίκα μου, δε μεγαλώνω εγώ τα παιδιά, η γυναίκα μου δεν πάχυνε ιδιαίτερα (είναι πλέον 45), σίγουρα δε μου έκοψε το σεξ ποτέ και συγνώμη που θα σου το πω, δεν είσαι σε θέση να δίνεις συμβουλές για τόσο σοβαρά θέματα.
Τύπε ....

Με τη γυναίκα μου .... έχουμε πάει σε ξενοδοχείο στα 100 χλμ από ατην αθήνα .... 3 φορές ....

Την πρώτη σε σχέση .
Από παρασκευή μεσημέρι , μέχρι κυριακή μεσημέρι .... πρέπει να πηδηχτήκαμε 10++ φορές ...

Τη δεύτερη νιόπαντροι .... χαλαρά πήδημα 7-8 φορες ....

Την τρίτη φέτος τον ιούνιο ......

μόλις φθάσαμε .... της είχε πει η κολλητή της .... για κάποιο κοκτέηλ στην πισίνα .... πήγε αμέσως
ΓΙΑΤΙ ... ΗΞΕΡΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΤΕΛ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕ ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΓΥΜΝΗ ... ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕ !!!!!!

Ήπιε 5-6 .... γύρισε ... για ύπνο .... το βράδυ ..... ξεκινήσαμε .... στα τέταρτο .... πόναγαν ... οι αστράγαλοί της από τη γυμναστική .......
πάπαλα ....

το πρωί ..... επειδή ξέρει το πρόγραμμα .... ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ......... γιατί ήξερε μετά ότι δεν γλύτωνε !!!!!!!!

Ξύπνησε για πρωί .... 45 λεπτά πριν κλείσει το μεσημεριανό ............. οπότε έπρεπε να φάει ... ΔΕΝ ΕΙΧΕ .... ΦΑΕΙ ΠΡΩΙΝΟ
(σαν τον τοτό που σκότωσε τον πατέρα του ... και ζητούσε έλεος στο δικαστήριο ως ορφανός από πατέρα)

εγώ σε πισίνες, παραλίες , καφέ .... είχα κάνει αναλύσεις με γερόντια για ανδρέα, τσοβόλα , συμπιλίδη το 1993 ....
υποτίμηση του 1998 .......... τις εκλογές του 2000 που κέρδισε η ΝΔ και την έδωσε στην πασοκάρα ......
μικρασιατική καταστροφή ......... μεταξά .... λιτόχωρο ..... γράμμο .... θάνατο παπάγου και άνοδο φρύδια .......
και πολλά άλλα ....

μετά το φαγητό η κυρία .... ΒΑΡΥΝΕ ! ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ !!!!!!!!

στις 8 παρα ... ηταν καταδικασμένη, δεν γλύτωνε ........ τον άρπαξε ......... αλλά .... ήθελε να δει κάτι μαλακισμένες που έκαναν σόου ......

οπότε λίγο πριν τις 10 ..... με κατέβασε κάτω ..........

ΕΠΕΙΔΗ .... ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΟΚΤΑΙΗΛ .....
(φαίνεται δεν ψωνίζει κανένα άλλο μαγαζί πουθενά την ίδια τεκίλα ..... )
ήπιε 3 τεκίλα σανράϊζ .... και πάλι νύσταξε ................ δεν είχε ούτε μεταμεσονύχτια .............

(έχει πιεί και 10 άπειρες φορές και δεν καταλαβαίνει χρηστό) .........

κυριακή πρωί .... μου έλεγε για κάτι δουλειές της ...........

της έπιανα τον κώλο .... και το έπαιζε σοβαρή ...................

μέχρι που ξενέρωσα τόσο .......... που κοίταγα κάτι ξένες από το παράθυρο .... τηλεόραση .... τα @@ μου .....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.678
Πόντοι
3.656
Mπα ακόμα και να διατηρηθεί μούναρος, πάλι θα την βαρεθείς και θα σε βαρεθεί.
Όχι ακριβως έτσι . Οι άνδρες αν είναι μούναρος, γαμάνε και την κυρά.
Απλά αυτές .... βαριούνται το γαμίσι .... και δεν γαμιούνται τόσο συχνά ...........

Και έχουν και το κληρονομικό χάρισμα ........ ενώ είσαι για να ξεκωλιάσεις γαϊδάρα στην ανηφόρα ......
να σου σπάνε τα αρχίδια .... και να σε ξενερώνουν .....
τόσο πολύ .... που ενώ είσαι έτοιμος να τους κάνεις το κωλάντερο κορορέτσι .........

να μην τις πλησιάζεις για καμιά βδομάδα ........

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Ισχύει αυτό με τα μωρά.

Η παιδοκομία γενικά παλεύεται και είναι τρελή γκομενοπαγίδα εκτός σπιτιού. Αυτό που ΔΕΝ παλεύεται, είναι η φακλανοσύνη μιας μάνας που και σου φορτώνει ΟΛΗ την παιδοκομία και σε κράζει πως τα κάνεις όλα...ΛΑΘΟΣ. Και της λές 'Αφού μανάρι μου τα κάνω λάθος, κάντα εσύ να δω πώς γίνονται σωστά'. Κλαίει ψυχωτικά τρεις μέρες κλεισμένη στο δωμάτιο λοιπόν κι εσύ συνεχίζεις να παιδοκομάς. Βγαίνει μετά κυρία, σα να μην έγινε τίποτε και η ζωή συνεχίζεται.

Η φροντίδα των παιδιών καθαυτή, μεμονωμένη από την κακή και εριστική σύζυγο, είναι μεν μια κακουχία, αλλά συνηθίζεται, προγραμματίζεται και κάποτε τελειώνει.

Το ξεφόρτωμα της φακλάνας δίχως τη διάλυση του σπιτικού και τη δυστυχία των παιδιών είναι που αποτελεί το Μεγάλο Έργο μιας μικρής, αλλά δυνατής κόορτης απροσκύνητων παντρεμένων.

Πραγματικά, όταν έλεγα το 'ναι', είχα κάθε καλή πρόθεση να μείνω πιστός κι αγαπησιάρης. Δεν ήθελε η κυρά ας πούμε έρωτες και γλύκες και φροντίδες. Τί να κάμω; Να κλαίω ή να τον κόψω; Αλλού θα πάω να το δώκω, εκεί που με θένε. Απλά τα πράγματα.

ΥΓ Μύστη @tellystalone6969 έλα στην αγκαλιά μου. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ όπως τα γράφεις, έχω ζήσει ίδια σκηνικά.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.616
Πόντοι
456
Ειναι το πασίγνωστο ρητό απο παλιά για τον αντρα που "αλλες γαμάει κι αλλη παντρεύεται "...και φυσικά το γαμησι απο μονο του οσο ωραιο και να ειναι δεν ειναι λογος παντρειας ουτε και δέσμευσης καν...απλα οταν φτανεις σε μια ηλικια καλης ωριμότητας (30+) συνυπολογιζεις και τον χαρακτήρα της αλλης περα απο την εμφάνιση...οχι πως τα μπαζάκια δεν ειναι ικανα να στην κανουν την ζημιά...ικανοτατα ειναι.. συνηθως ομως επειδη ακριβως στερουνται εμφανισιακών προσόντων,δουλεουν περισσοτερο το μυαλο και τον χαρακτηρα τους για να προσελκυσουν το ενδιαφέρον του αντρικου κοινου...ετσι τυλιγεται ο γαμπρος,οχι με βυζομπαλα,κωλάρα και καβλοφατσα παιδες...τωρα για την περιπτωση των δικων σου φιλων που το παιζαν "μοντελοπνιχτες" και πηραν τελικα τα σαυράκια...ε το λες και μονος σου....αυτες τους έκατσαν αυτες πηραν!!!Εχω κι εγω πολλα τετεια παραδειγματα και ολοι...δεν ειναι λιγα τα φαινομενα αυτα!!!Η απαντηση στο προαιωνιο ερωτημα "ποιες προτιμουν οι αντρες ξανθες ή μελαχρινες,κοντές ή ψηλές,χοντρές,κανονικες η αδύνατες"...η απαντηση ερχεται εξετάζοντας την σκληρη καθημερινότητα...ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ!!!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.515
Πόντοι
3.656
Τύπε ....

Με τη γυναίκα μου .... έχουμε πάει σε ξενοδοχείο στα 100 χλμ από ατην αθήνα .... 3 φορές ....

Την πρώτη σε σχέση .
Από παρασκευή μεσημέρι , μέχρι κυριακή μεσημέρι .... πρέπει να πηδηχτήκαμε 10++ φορές ...

Τη δεύτερη νιόπαντροι .... χαλαρά πήδημα 7-8 φορες ....

Την τρίτη φέτος τον ιούνιο ......

μόλις φθάσαμε .... της είχε πει η κολλητή της .... για κάποιο κοκτέηλ στην πισίνα .... πήγε αμέσως
ΓΙΑΤΙ ... ΗΞΕΡΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΤΕΛ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕ ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΓΥΜΝΗ ... ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕ !!!!!!

Ήπιε 5-6 .... γύρισε ... για ύπνο .... το βράδυ ..... ξεκινήσαμε .... στα τέταρτο .... πόναγαν ... οι αστράγαλοί της από τη γυμναστική .......
πάπαλα ....

το πρωί ..... επειδή ξέρει το πρόγραμμα .... ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ......... γιατί ήξερε μετά ότι δεν γλύτωνε !!!!!!!!

Ξύπνησε για πρωί .... 45 λεπτά πριν κλείσει το μεσημεριανό ............. οπότε έπρεπε να φάει ... ΔΕΝ ΕΙΧΕ .... ΦΑΕΙ ΠΡΩΙΝΟ
(σαν τον τοτό που σκότωσε τον πατέρα του ... και ζητούσε έλεος στο δικαστήριο ως ορφανός από πατέρα)

εγώ σε πισίνες, παραλίες , καφέ .... είχα κάνει αναλύσεις με γερόντια για ανδρέα, τσοβόλα , συμπιλίδη το 1993 ....
υποτίμηση του 1998 .......... τις εκλογές του 2000 που κέρδισε η ΝΔ και την έδωσε στην πασοκάρα ......
μικρασιατική καταστροφή ......... μεταξά .... λιτόχωρο ..... γράμμο .... θάνατο παπάγου και άνοδο φρύδια .......
και πολλά άλλα ....

μετά το φαγητό η κυρία .... ΒΑΡΥΝΕ ! ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ !!!!!!!!

στις 8 παρα ... ηταν καταδικασμένη, δεν γλύτωνε ........ τον άρπαξε ......... αλλά .... ήθελε να δει κάτι μαλακισμένες που έκαναν σόου ......

οπότε λίγο πριν τις 10 ..... με κατέβασε κάτω ..........

ΕΠΕΙΔΗ .... ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΟΚΤΑΙΗΛ .....
(φαίνεται δεν ψωνίζει κανένα άλλο μαγαζί πουθενά την ίδια τεκίλα ..... )
ήπιε 3 τεκίλα σανράϊζ .... και πάλι νύσταξε ................ δεν είχε ούτε μεταμεσονύχτια .............

(έχει πιεί και 10 άπειρες φορές και δεν καταλαβαίνει χρηστό) .........

κυριακή πρωί .... μου έλεγε για κάτι δουλειές της ...........

της έπιανα τον κώλο .... και το έπαιζε σοβαρή ...................

μέχρι που ξενέρωσα τόσο .......... που κοίταγα κάτι ξένες από το παράθυρο .... τηλεόραση .... τα @@ μου .....

Σοβαρά,μετά απο τόσα χρόνια παντρεμένος,καυλώνεις ακόμα με τη γυναίκα σου;

Τόσο απελπισμένος είσαι;:2funny: :2funny: :2funny:

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Ρε συ @Sub-Zero νόμιζα πως είσαι δικός μας.

Δεν έχει σημασία ποιά είναι δίπλα, το κατάρτι σηκώνεται κατ'ελάχιστον τρεις φορές τη μέρα και ζητά να γαμήσει και να χύσει τρυφερό θηλυκό μουνοκρέας. Ό,τι έχεις δίπλα εκείνη την ώρα με βυζά, το γαμάς. Στους παντρεμένους, η σύζυγος είναι πρόχειρη. Και να μην τη γουστάρεις, τη γαμάς, γιατί είμαστε άρρωστοι και πρεζάκιες. Να είσαι εντός θέματος ασούμ.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.529
Πόντοι
3.172
Τύποι μου, ωραίο νήμα και δεν είναι καν Κυριακή.

Να προσθέσω εδώ κάτι που έχει λείψει ως τώρα από την κουβέντα :

-Ο μέσος μαμούχαλος κακομοίρης (απλήρωτο σκόρ κάτω του πέντε, γελάνε οι πέτρες και κλαίνε τα λαγκάδια) πραγματικά δεν έχει επιλογές. Όποια απεγνωσμένη πατσαβούρα κάτσει, βεντουζώνεται απάνω της, παίρνει δαχτυλίδια, κάμει κουτσούβελα, τρώει κέρατο και λέει κι ευχαριστώ. Οι περιπτώσεις τούτες είναι ανίατοι μουλιάπες, υπάνθρωποι, τους βλέπουμε με συγκατάβαση. Είναι για τα μουναρπακτικά ότι είναι τα παιδάκια της Αιθιοπίας για τις κυρίες της καλής κοινωνίας. Οι καημένοι πτωχοί.

-Τώρα όταν φορτώνεις ωσάν τελευταίο μοντέλο κλάρκ, όταν είσαι εργάτης του μουνιού και ξέρεις τί πάει να πει να σε πονάει σαγονομασέλα από το εντατικό γλειφομούνι, συνήθως επιλέγεις για σταθερή μια τύπισσα που να γαμιέται ωραία και να βρίσκεται μέσα σε κάποιο στάνταρ εμφάνισης και την κερατώνεις όσο και όπου μπορείς.

-Περνάνε τα χρόνια, ξεκινάνε να κλείνουν οι πόρτες και νιώθεις να πέφτει το λεπίδι της γκιλοτίνας του κοινωνικού αποκλεισμού, εκεί, γύρω στα 35. Τότε λοιπόν μύστες, από τη στιγμή που έχεις μια καλή δουλειά και είσαι οικονομικά ανεξάρτητος, ειδικά αν έχεις γαμήσει και οτιδήποτε έχει σφυγμό σε ακτίνα ναυτικού μιλίου, συχνά την πατάς και λες 'Ρε φίλε, τα 'κανα όλα στη ζωή μου, ας κάνω και σπιτικό τώρα, ως κορωνίδα του αντρίκιου μου έργου.' Αν είσαι εκλεκτά μαλάκας, παίζει και να σε φαντασιώνεσαι μακάριο πατριάρχη, με Τολστοϊκή γενειάδα, να αγορεύεις και να στοχάζεσαι το Κοινό Καλό ενώ η Αφοσιωμένη Παιδίσκη που επήρες, τρέχει για το σπίτι και ρουφά τη γαϊδουροψωλή σου με δάκρυα ευγνωμοσύνης που την καταδέχτηκες.

Παιδί τύποι. Πυρηνική βόμβα. Όχι για το παιδάκι που είναι χαρά και ευλογία, αλλά για την καριόλα τη μάνα του, που στο 100% των περιπτώσεων που έχω γνωρίσει -εμού συμπεριλαμβανομένου- μεταμορφώνεται πλήρως. Άλλη γκόμενα/συγκάτοικο/σύζυγο έχεις κι άλλη γυναίκα έρχεται πίσω από το μαιευτήριο.

Και αυτή η γυναίκα μύστες, δεν έχει καμία σημασία αν ήταν μουνάρα ή πατσαβούρα. Μόνο σε μισεί και σου πρήζει τ'αρχίδια ακριβώς γιατί είσαι ο ίδιος τύπος που παρακάλαγε να της σκίζει την κωλάρα προ των παιδιών. Επειδή έμεινες ίδιος ενώ εκείνη άλλαξε. Δεν υπάρχει λύτρωση εδώ, μόνο να αντιληφθείς την πραγματικότητα και να οργανώσεις την προσωπική σου ζωή ξέχωρα από το σπίτι σου.

Εγώ πήρα μουνάρα πιτσιρίκα γιατί νόμιζα πως ήμουν ασούμ ο πρώτος καμπόη του ντουνιά. Μετά τα παιδιά έγινε μια φακλάνα 120 κιλά που ερωτικά κοιτά μόνο σοκολάτες και τσίψ. Φίλος πήρε σαβουρίτσα-στυλιάρι με το σκεπτικό πως 'θα είναι χαμηλών τόνων και θα κρατά το σπίτι'. Μπάλες. Καυγάδες, γκρίνια για το ποτήρι που είναι εδώ κι όχι εκεί και το σεξ το ξέχασε απ' όταν έκανε το πρώτο παιδί.

Μύστες.

Το παιδί είναι μεγάλη χαρά, αλλά μη γελιέστε. Όταν το κάνετε, θα το μεγαλώσετε μόνοι σας. Η γυναίκα, αν όχι απευθείας αντίζηλος και φίδι στον κόρφο σας, θα είναι αδιάφορη συνέταιρος στην καλύτερη των περιπτώσεων. Λάβετε τα μέτρα σας και προχωρήστε υπεύθυνα. Όσοι ΔΕΝ παντρευτείτε και δεν κάνετε παιδί, θα αντιμετωπίζετε ολοένα και εντονότερο κοινωνικό στίγμα όσο γερνάτε. Ξεκάθαρη υποκρισία, αλλά έτσι δουλεύει η ποτάνα η κενωνία.

Οι πουτάνες είναι λύτρωση και σωτηρία για τον ψυχικά υγιή άντρα.
Εγώ είχα μια σχέση..μου είχε ζαλίζει τα άρχιδια για παιδί... περνάγαμε τέλεια...τα έφτιαξε με κάποιον που υποτίθεται ήθελε παιδί.. μιλήσαμε μετά από ένα χρόνο και τίποτα...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το παιδί είναι ευτυχία...είναι ένα αναγκαστικό συναίσθημα που υποβάλεις στον εαυτό σου και στο έχει επιβάλει και η φύση έμμεσα... έκκριση ορμονών κτλ κτλ...σε όλα τα θηλαστικά το σεξ είναι φτιαγμένο να προσφέρει ευχαρίστηση για την δημιουργία απογόνων ως τυχαίο αποτέλεσμα..στους ανθρώπους είναι διαφορετικα θέλω να πιστεύω...είμαι 37 τώρα τα έχω με μια 29 χρ ...ήδη νοιώθω την κοινωνία να πιέζει για παιδί...

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Αδερφέ, βιολογικός προγραμματισμός.

Δεν γλιτώνει καμιά. Όσο κουλτουριάρα, απελευθερωμένη, προχώ, ό,τι και να στο παίζει η άλλη, το σώμα της τη διατάζει και την εξαναγκάζει να κάνει παιδί. Το παλιό 'χακάρισμα' αυτού του βιολογικού κλειδώματος για έναν γαμιστή καριέρας, ήταν να τα φτιάχνει μόνο με μεγάλες που το είχαν χάσει προ πολλού το καράβι της μητρότητας. Εκεί φυσικά, όσο λιώνεις με τη βάβω, τόσο λιγουρεύεις τα γλυκά πιπινάκια. Και μια μέρα που το σωστό πιπίνι θα σε πλακώσει στα Χουβερωτά εξωσυζυγικά τσιμπούκια, θα νομίσεις για λίγο πως σου χαμογέλασε η τύχη και όλα είναι όμορφα στον κόσμο.

Γκαστρώνεις το πιπίνι και πριν το καταλάβεις ξεχνάς τη μυρωδιά του μουνιού.

Από τη στιγμή που έχεις σταθερή δουλειά και είσαι από υγιή κοινωνικό περίγυρο, σχέση με κοπέλα 24-35 θα έρχεται με ολοένα και αυξανόμενη πίεση για παιδί. Οι πουτάνες είναι σεξουαλικός μονόδρομος για ένα συνειδητοποιημένο χύστη από ένα σημείο και μετά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.515
Πόντοι
3.656
Ρε συ @Sub-Zero νόμιζα πως είσαι δικός μας.

Δεν έχει σημασία ποιά είναι δίπλα, το κατάρτι σηκώνεται κατ'ελάχιστον τρεις φορές τη μέρα και ζητά να γαμήσει και να χύσει τρυφερό θηλυκό μουνοκρέας. Ό,τι έχεις δίπλα εκείνη την ώρα με βυζά, το γαμάς. Στους παντρεμένους, η σύζυγος είναι πρόχειρη. Και να μην τη γουστάρεις, τη γαμάς, γιατί είμαστε άρρωστοι και πρεζάκιες. Να είσαι εντός θέματος ασούμ.

Πώς δεν έχει σημασία ρε τύπε;

Ποιος γαμάει τη γυναίκα του μετά απο χρόνια γάμου;

Εκτός αν έχεις παντρευτεί καμια Ρωσίδα,Τσέχα,Σουηδέζα που μένει μουνάρα και στα 50+

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Εγώ και πολλοί άλλοι μύστες. Δεν έχει σημασία αν είναι μουνάρα ή όχι. Η γκαύλα μας είναι άρρωστη κι ανώμαλη, σαν τη χαρμάνα του πρεζάκια. Ακόμα και να τη σιχαίνεσαι την άλλη, μια στο τόσο στη βαράει και την αλογογαμάς να φύγουν λίγο τα χοντρά. Δεν έχει λογική, είναι η αρρώστια μας.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Πώς δεν έχει σημασία ρε τύπε;

Ποιος γαμάει τη γυναίκα του μετά απο χρόνια γάμου;

Εκτός αν έχεις παντρευτεί καμια Ρωσίδα,Τσέχα,Σουηδέζα που μένει μουνάρα και στα 50+
Θυμάμαι τους γονείς μου να κλειδώνονται στο δωμάτιο κάτι άκυρα μεσημέρια Κυριακής και να μας ζητάνε να μην τους ενοχλήσουμε.

Εγώ ήμουν 11 και οι γονείς ήταν στο 16 έτος.

Ο πατέρας μου απατούσε την μητέρα μου πολύ συχνά επίσης.. αρκετά γκομενιαρης.

Παρ όλα αυτά δεν έλειπαν οι τρυφερές στιγμές από το σπίτι.

Παράνοια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.515
Πόντοι
3.656
Εγώ και πολλοί άλλοι μύστες. Δεν έχει σημασία αν είναι μουνάρα ή όχι. Η γκαύλα μας είναι άρρωστη κι ανώμαλη, σαν τη χαρμάνα του πρεζάκια. Ακόμα και να τη σιχαίνεσαι την άλλη, μια στο τόσο στη βαράει και την αλογογαμάς να φύγουν λίγο τα χοντρά. Δεν έχει λογική, είναι η αρρώστια μας.

Όπως λέει κι ο Ραπτόπουλος,μετά απο χρόνια γάμου δεν είναι σεξ αλλά αιμομιξία

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Παρ όλα αυτά δεν έλειπαν οι τρυφερές στιγμές από το σπίτι.

Παράνοια

Φίλε τον καταλαβαίνω. Μες το σπίτι θες πάντα ωραίο κλίμα για τα παιδιά. Κι αν η γυναίκα σου έχει ξηγηθεί έστω στοιχειωδώς ΟΚ μέσα στο γάμο, προφανώς και θα την αγαπάς και θα την φροντίζεις. Λίγο σεξάκι του Θεού έξω, είναι πάντα στο πρόγραμμα. Κέρατο πιάνεται αν καψουρευτείς και αρχίσεις τις μαλακίες περί φευγιού και μεγάλων ερώτων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom