Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αναλυτικά: Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καφού, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Χασάν.![]()
Δείτε την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα!

υποκλιση στον προφεσορ.....τον καλυτερο προπονητη που φορεσε ποτε τα ερυθρολευκα![]()
https://[URL unfurl="true"]www.fosonline.gr/media/news/2020/04/05/89920/main/martins_casadepapel.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν είναι ο Βαλδέρβε; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Δεν είναι ο Βαλδέρβε;![]()
![]()
![]()
![]()

για το τραμπουκισμα εκτος τυπε σ αυτα ειμαστε μανουλα σε λαθος πορτα χτυπησανεΟ τελικός είναι χωρίς κόσμο, σωστά; Τί συνεπάγεται πως θα γίνει εκεί ο τελικός;
Ο τελικός είναι χωρίς κόσμο, σωστά; Τί συνεπάγεται πως θα γίνει εκεί ο τελικός;
Υποθέτω ότι το να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη βολεύει την ΑΕΚ γιατί είναι στην ουσία στα μέρη της,οπότε και λειτουργεί σαν επίδειξη ισχύος του μελισανιδη,αλλά το σημαντικότερο, είναι μικρός ο αγωνιστικός χώρος και βολεύει να κλείνεσαι και να παίζεις κοντραΟ τελικός είναι χωρίς κόσμο, σωστά; Τί συνεπάγεται πως θα γίνει εκεί ο τελικός;

Mαλακιες είναι όλα αυτά φίλε,"πολιτικη" στο ποδόσφαιρο.σε ενα ματς τα παντα μπορούν να συμβούνΚαλά αυτό αποδεικνύει ένα πραγμα: πως δεν έχω ιδέα. Για εμένα, εφόσον 2 σταδια είναι άδεια και έχει το χορταρι ίδιες διαστασεις και στα δυο, τότε είναι ίδια!![]()
Τα γήπεδα δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις ποτέ, κινούνται εντός συγκεκριμμένων ορίωνΚαλά αυτό αποδεικνύει ένα πραγμα: πως δεν έχω ιδέα. Για εμένα, εφόσον 2 σταδια είναι άδεια και έχει το χορταρι ίδιες διαστασεις και στα δυο, τότε είναι ίδια!![]()

Αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα. Δεξιά ο Ελαμπντελαουί, αριστερά ο Γκασπάρ. Στόπερ θα αγωνιστούν ο Σεμέδο με τον Μπα. Ξανά η τριάδα στα χαφ, με Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε κα Καμαρά, μέσα οι Βαλμπουενά, Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.![]()
![]()