Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
γιατί; Εγώ ήττα 0-1 πρόβλεπα για σήμερα.Ξέρεις πόσο μαλάκας φαίνεσαι;;;;
Να βγει ο τρουμπακης να μας εξηγήσει πως έπεσε εξω.
γιατί; Εγώ ήττα 0-1 πρόβλεπα για σήμερα.Ξέρεις πόσο μαλάκας φαίνεσαι;;;;
Κάνε του μύνηση !!!! Σε έτρωγε ο κωλαρίνος και για άλλα ε;Ετσι,ένα και να σε καίει!!!γιατί; Εγώ ήττα 0-1 πρόβλεπα για σήμερα.
Να βγει ο τρουμπακης να μας εξηγήσει πως έπεσε εξω.
γιατί να πονάω; Με ντεφορμε μπισεσβαρ και φορμαρισμένο Λάμπρου να τρώει πάγκο όλη την χρονιά ελπίζω σε βελτίωση με χρήση των αποτελεσματικότερων στο μέλλον.Πονάς ρε;; Ήθελες και αλλό ρε πουθενά αχόρταγε;;
Ετοιμάζεσαι για Β εθνική;γιατί να πονάω; Με ντεφορμε μπισεσβαρ και φορμαρισμένο Λάμπρου να τρώει πάγκο όλη την χρονιά ελπίζω σε βελτίωση με χρήση των αποτελεσματικότερων στο μέλλον.
ένα δεν καίει. Αν βάλτε 3 στο Καραϊσκάκη θα καίει. Όπως βλέπεις δεν κρύβομαι στις ήττες. Μέσα στον χαβαλε είναι και η καζουρα.Κάνε του μύνηση !!!! Σε έτρωγε ο κωλαρίνος και για άλλα ε;Ετσι,ένα και να σε καίει!!!
Φερτε πίσω τα κλεμμένα.
εσύ πόσα εκτιμας;Για πόσα μιλάμε?
εσύ πόσα εκτιμας;
Πχ. Επί Κόκκαλη πόσα είδες μαϊμού πέναλντι;
αποφευγεις να απαντησεις. γι αυτό είπα Άλλον είδα εγώ προπερσι πρωταθλητη. Άλλη μπάλα βλέπουμε.Είδα Ρίμπο-Τζιοβάνι να σε ''ζαλίζουν'' και να φεύγεις με 5αρα.
Άλλον είδα εγώ προπερσι πρωταθλητη.
πανάξια με ακυρωμενο κανονικό γκολ στο 90Ναι,την ΑΕΚ!Οπότε συμφωνούμε!
Και το Καστίγιο στο τριμπαλο να φωνάζει στη θύρα 4 πεταχτεί κι άλλες πέτρες ρε μουνιαΕίδα Ρίμπο-Τζιοβάνι να σε ''ζαλίζουν'' και να φεύγεις με 5αρα.
πανάξια διότι ήταν η καλύτερη ομάδα εκείνη την σεζόν

να μας δωσει πρωτα τα 8 ευρω που του ειχαμε δωσει για το pao alive!!!!
ειχε πει οτι αν δεν συγκεντρωθουν τα 20 μυρια (παραλιγο...), θα επεστρεφε πισω οτι κατατεθηκε....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()