troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
το πουτανακι του γκαλη ησουνα παντα...και μετα ανυπαρκτοςεπεσα βρε μλκ αγωνιστικά ?(φιλικά ρωτάω)
![]()
![]()
![]()
το πουτανακι του γκαλη ησουνα παντα...και μετα ανυπαρκτοςεπεσα βρε μλκ αγωνιστικά ?(φιλικά ρωτάω)
![]()
![]()
![]()
Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε το σύνθημα..." Κράτος είναι ο ολυμπιακός "Τσιμπουκια στον κουλή στο ποδοσφαιρο
Τσιμπουκια στον βαζελακοπουλο στο μπασκετ
Τέτοιες ρουφηχτες ούτε στη φυλής...
υγ: περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη ανακοίνωση της θύρας 4 που θα το παίξει αντιφα πάλι... Θύρα 4 και δαπ νουδουφουκου![]()

Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε το σύνθημα..." Κράτος είναι ο ολυμπιακός "![]()
![]()
![]()
ποτε δεν ειχαμε συνθημα κρατος ειναι ο ολυμπιακος γιατι δεν ειναι συνθημα ειναι η πραγματικοτητα....
το συνθημα ειναι "ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

ενταξει ρε συ...εγω διασκεδαζω με μπουχο και σεβομαι την τρελα του....ανηκει σε ενα ανυπαρκτο αθλητικα σωματειο και το ξερει και κανει δηθεν μαγκιτσες για να μην αναγκαστει να πεσει στον θερμαικο και ψοφησει απο την μποχα και τα λυματα...Ο μπουχος είναι τόσο ηλιθιος που νόμιζε ότι όταν λέμε ότι είμαστε κράτος, αυτός νομίζει ότι τα έχουμε καλά με την κυβέρνηση..
Που να καταλάβει ότι είμαστε πάνω από όλους..οποιος τα έβαλε μαζί μας ξςφτυλιστηκε.. Όποιος έχει αμφιβολίες περί τούτου, ας ρωτήσει τον φουκαρα τον τσιπρα και τον φουκαρα τον καμμένο..
![]()
λύσε μου μια απορία ρε κακομοίρη- ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΕ...Ε εννοείται πως είναι κράτος ο Ολυμπιακός : σε μια χρονιά σε γαμησε στην τουμπίτσα, σου πήρε το πρωτάθλημα, σε καταδίκασε τελεσίδικα, σε έκανε περιγελο σε όλη την ελλαδα με την αγορασμένη Ξάνθη, ενώ απεναντι του είχε τον γραμμένο, τον πρωθυπουργό και όλα τα αρδακια...
Πες μου σε ποια άλλη χώρα του κόσμο θα τα καταφερνε όλα αυτά μια ομάδα??!!και τον τραμπ να μας φέρεις, εμεις θα σας γαμαμε γιατί ΚΡΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!

λύσε μου μια απορία ρε κακομοίρη- ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΕ...
Τι σε πόνεσε πιο πολύ σήμερα?
Που στέφθηκε ο ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ πρωταθλητης?
Ή ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ που δεν έπεσε ΠΟΤΕ Στην Α2???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

σοφη η μλκια σου!ενταξει ρε συ...εγω διασκεδαζω με μπουχο και σεβομαι την τρελα του....ανηκει σε ενα ανυπαρκτο αθλητικα σωματειο και το ξερει και κανει δηθεν μαγκιτσες για να μην αναγκαστει να πεσει στον θερμαικο και ψοφησει απο την μποχα και τα λυματα...
σοφη η μλκια σου!![]()

ποια η αθλητικη σου ιστορια ρε μπουχο?για πεσοφη η μλκια σου!![]()
κλασικός ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ Η μπάλα στην εξέδρα!Μπουχαχαχα το μόνο που με πόνεσε φέτος ήταν η στενή κωλοτρυπιδα σου που στην έκανα σαν μπουρί στην Τούμπα...
Και ερχοσουν εδώ μέσα και έκλαιγες σαν μουλικο που σε ξεκωλιασε ο Ελ καυλαμπι.. Τα ξέχασες τα κλάματα σου εδώ μέσα?
![]()

2 εβδομαδες μεινανε η πουτσα θα πεσει...Τυπε θυμάσαι τα μηνυνατα σου εδώ μέσα? Πως και πως μας περιμένες στο τζάμι σου.. Ονειρευόσουν νέα ριζουπολη ο φουκαράς..
Τελικά άγιο είχες που δεν έφαγες κάνα ντορτι επειδή είχαμε την αρσεναλ σε 3 μέρες..![]()
κλασικός ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ Η μπάλα στην εξέδρα!
Η ψυχούλα σου το ξέρει...το ποσό πονεσες σήμερα! Απαλά...![]()
![]()
![]()

2 εβδομαδες μεινανε η πουτσα θα πεσει...

τι λες τακη να στηριξουμε ρε συ?Το γκιωργκι μας παρακαλάει να το αφήσουμε να κερδίσει μπας και δεν τον περάσει και η κουλά...![]()
τι λες τακη να στηριξουμε ρε συ?
κριμα ειναι

Υπάρχει και η επόμενη χρονια για να πας Α2λύσε μου μια απορία ρε κακομοίρη- ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΕ...
Τι σε πόνεσε πιο πολύ σήμερα?
Που στέφθηκε ο ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ πρωταθλητης?
Ή ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ που δεν έπεσε ΠΟΤΕ Στην Α2???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χάρτινο να τα λέμε όλα παιδιά!Πήραμε κ πρωτάθλημα βόλλεϋ γυναικών
Μπράβο στα κορίτσια μας