troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.755
- Πόντοι
- 5.506
παω να τον κανω μπεν κλαριφιεν θειοΣτο νήμα του μάστερ σεφ θείο...
παω να τον κανω μπεν κλαριφιεν θειοΣτο νήμα του μάστερ σεφ θείο...
Εδω μετράτε και αυτα που περνάτε προ α εθνικής οταν παίζατε με τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ , ενώ εμεις με την Αεκ
Δεν σας παίρνει στα σοβαρά κανένας
Ο ολυμπιακος κ το αιγαλεω να κερδανε ....
Παπουτσέλης Κασναφέρης ευθυμιαδης ΔΟΥΡΟΣ κλπ ειναι η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΑΣ
τωρα θα πεσουμε για τα ρουβλια και το πασχαλιατικο πιστολι τυπε.εν τω μετξυ,οι μπαοξηδες πιστευουν πως τιμωρηθηκαν για το γαβρο στον παγκο και οχι επειδη πηγαν να χτυπησουν το μανωλα και το σαβιολα αλλα τελικα βρεθηκαν γμημενοι.φημες λενε οτι ο σαβιολα εχει αιχμαλωτο ενα μπαοξη στην αργεντινη.
φουλ για αφανισμο παμε τυπεΠάντως πέρα από την πλάκα το τσετσενοσαιτ το έγραψε. Και ο Λαλάκης το είπε και στο τσοντοκάναλο
που να με δεις στα τετ α τετ που εχω μαζι τους..μιλας πολυ σωστα και πολυ διακριτικα στης πουτανες μας....
γραψε οτι θα μας κλασουν και τον πεο ομως τυπεφουλ για αφανισμο παμε τυπε
Με αυτους πηρατε τα αρχιδια μας στην Ελλαδα και τους κυνηγουσατε στη Παιανια Μπαγκς Μπανι....
εισαι ντουμπλεξ κ εσυ τυπε μου ή χασοδικης κ εχεις παρτιδες με τον κοντο παιδεραστη???ο γιανναρος αλαφουζος.του ειχα στειλει και sms για συμπαρασταση οταν τσακωθηκε με το ζακι.
ειχε βγαλει το τηλεφωνο του φορα παρτιδα το ζακι ρε τυπε.εισαι ντουμπλεξ κ εσυ τυπε μου ή χασοδικης κ εχεις παρτιδες με τον κοντο παιδεραστη???
μην ξεχασεις να τους πεις να μας κλασουν και τον πεοΌπως γράφει σήμερα ένα σαιτ μας, μετά την χθεσινή εκπομπή του σαγόνια, μας ετοιμάζουν νέο κατηγορητήριο, με βαριές κατηγορίες και καταθέσεις που τσακίζουν κόκκαλα.
Πρωταγωνιστεί ο τηλεδικαστής σαγόνιας (πριν πληρωνόταν από τον βάζελο, τώρα από τον Τσετσένο) και η φίλη του εισαγγελέας
το μεγαλυτερο μπουρδελο ειναι ο σιμιτζογλου.καλει τον ολυμπιακο ακομη κι επειδη βρεχει.Όπως γράφει σήμερα ένα σαιτ μας, μετά την χθεσινή εκπομπή του σαγόνια, μας ετοιμάζουν νέο κατηγορητήριο, με βαριές κατηγορίες και καταθέσεις που τσακίζουν κόκκαλα.
Πρωταγωνιστεί ο τηλεδικαστής σαγόνιας (πριν πληρωνόταν από τον βάζελο, τώρα από τον Τσετσένο) και η φίλη του εισαγγελέας
το μεγαλυτερο μπουρδελο ειναι ο σιμιτζογλου.καλει τον ολυμπιακο ακομη κι επειδη βρεχει.
Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΥΝΟ ΥΠΕΡΚΑΥΛΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..Οι βαζέλες πάντως, που εκείνη την χρονιά υποτίθεται έκαναν πορεία στην Ευρώπη φάγανε τα 4 στο κοτέτσι τους
ναι τυπε μου και το κλωτσιδι που έφαγε ο τσομπανορουφιανοαποστολακης στο καραισκακη απ το τασαρο χωρια στα αποδυτήρια κάτι ψιλό φάπες που έφαγε.. Πρώτο παιχνίδι που ήρθε στο ναό..Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΥΝΟ ΥΠΕΡΚΑΥΛΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..
ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΕΠΙ 3ΩΡΟΝ..
ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΗΜΑ ΤΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΗΛΩΣΑ,ΜΕΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΧΑΡΑΣ Κ ΖΕΣΗΣ..
ΥΓ ΤΑΚΑΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΟΥΡΝΟΒΛΑΧΟΥ ΜΠΙΝΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ..ΤΟΝ ΕΘΑΨΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..
ΥΓ1 Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Κ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 7,ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ:ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΞΑΝΑΕΛΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΤΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ-ΕΠΟΜΕΝΟ..
ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΟΣ???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ..
αυτα,καλο ειναι να μη γινονται τυπεναι τυπε μου και το κλωτσιδι που έφαγε ο τσομπανορουφιανοαποστολακης στο καραισκακη απ το τασαρο χωρια στα αποδυτήρια κάτι ψιλό φάπες που έφαγε.. Πρώτο παιχνίδι που ήρθε στο ναό..

αφου πρωτα εκαψαν τα μπλουζακια του πρωταθλητη που ειχαν ΑΝΑΙΔΩΣ εκτυπωσει πριν να ερθουν στον γαμια τους..Με αυτους πηρατε τα αρχιδια μας στην Ελλαδα και τους κυνηγουσατε στη Παιανια Μπαγκς Μπανι....
ετσι τυπε για καλοσορισμα σε ρουφιάνους...αυτα,καλο ειναι να μη γινονται τυπε![]()
![]()
![]()