raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.666
- Πόντοι
- 5.006
ο κανονισμος για να εχουμε παραβαση και φαουλ (η πεναλτυ) θελει 3 προυποθεσεις:
1) απροσεκτη η επικινδυνη η υπερβολικα δυνατη ενεργεια ενος παιχτη
2) σωματικη επαφη (δεν οριζει τη δυναμη που θα γινει γι αυτο και ο μπεκροβαρουχας λεει συνεχεια δεν θα βαλουμε και δυναμομετρο)
3) φαση μαρκαρισματος, αλματος εναντιον αντιπαλου, λακτισματος, σπρωξιματος, χτυπηματος, τακλιν, διεκδικησης μπαλας η τρικλοποδιας
η φαση του μακεντα εχει και τα 3 χαρακτηριστικα (απροσεκτη ενεργεια αμυντικου που καταλαθος παταει τον αντιπαλο, σωματικη επαφη των 2 αθλητων και φαση διεκδικησης της μπαλας)
μπορεις να μου πεις ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΠΡΟΥΠΠΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ στο πατημα αντιπαλου ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ;
η διεκδικηση της κεφαλιας στο κορνερ ηταν ένα παράδειγμα μπας και καταλάβεις την διαφορα "καταλαθος" από "απροσεκτο"...δεν την καταλαβες, λογικο..δεν εχω τεράστιες απαιτησεις από εσενα
λες "η φαση το μακεντα εχει και τα 3 χαρακτηριστικα"
η φαση με την σφαλιαρα του τσιμικα δεν εχει και τα 3 χαρακτηριστικα (απροσεκτη επαφη, σωματικη επαφη, διεκδικηση μπαλας)???
και επαναλαμβάνω :
και σε αυτό το ποστ που ανεβασες λεει τις περιπτώσεις που είναι πεναλντι...εκτος από το "μαρκαρει ή διεκδικεί" εχει ως περιπτωση πεναλντι και το "χτυπα ή επιχειρεί να χτυπησει".....η σφαλιαρα δεν θεωρείτε χτυπημα?????αρα γιατι δεν εδωσε πεναλντι τοτε το κορακι στο πρωτο ματς????
να σου δωσω την απαντηση γιατι εισαι και αυτιστικο : γιατι κάθε χτυπημα ή επαφη δεν θεωρείται αντικανονικο παιξιμο και αρα πεναλντι...στο εγραψα από το πρωτο ποστ μου εδώ και εσυ κορόιδευες...και τωρα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα λες την μια μαλακια πισω από την άλλη (πχ. άλλο απροσεκτη σφαλιαρα και άλλο απροσεκτο πατημα κτλ)