ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.875
- Πόντοι
- 12.756
ήταν για σκύλους... :SΚατασχεθηκαν 250 κιλα κρεας στον Πειραια. Πως θα βγαλεις το Σαββατοκυριακο;
ήταν για σκύλους... :SΚατασχεθηκαν 250 κιλα κρεας στον Πειραια. Πως θα βγαλεις το Σαββατοκυριακο;
Οπαδική εφημερίδα είναι φίλε μου. Όχι δημοσιογραφικήΡε πουστη μου δεν ειμαι κλωνος του Antistheni (Antisthenis= η προσωποποιηση της απαισιοδοξιας) αλλα μηπως τα παραλεμε; Μηπως καποιοι καταπινουν αμασητο το σανο;
Ποσο θαθελα το βραδυ να μου τριψετε το ποστ μου αυτο στη μουρη... και να μου πειτε παρτα μαλακα....
Ρε τυπε μαγαζι ειναι,θελει να πουλησει και κανα φυλο,τι πρωτοσελιδο να βαλει? "Οκ μαγκες μπαγερν ειναι μαλλον θα τον πιουμε"Ρε πουστη μου δεν ειμαι κλωνος του Antistheni (Antisthenis= η προσωποποιηση της απαισιοδοξιας) αλλα μηπως τα παραλεμε; Μηπως καποιοι καταπινουν αμασητο το σανο;
Ποσο θαθελα το βραδυ να μου τριψετε το ποστ μου αυτο στη μουρη... και να μου πειτε παρτα μαλακα....
Ρε τυπε μαγαζι ειναι,θελει να πουλησει και κανα φυλο,τι πρωτοσελιδο να βαλει? "Οκ μαγκες μπαγερν ειναι μαλλον θα τον πιουμε"![]()
Το θέμα είναι αν είδαν το πρωτοσέλιδο στο πρωινό τους οι παίχτες της Μπάγερν.
Λογικά 5-6 βασικοί θα έχουν βγει οφ από τα γέλια (λουμπάγκο στους κοιλιακούς) οπότε έχει μια λογική το εξώφυλλο...![]()

Διέκοψαν λόγω επεισοδίων το Ολυμπιακός-Μπάγερν!![]()
Είσοδο κουκουλοφόρων με κράνη και ρόπαλα στον αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν για το Youth League.

οτι να κοιτας την δουλεια σου....παραθεση ηταν δεν ηταν απαντησηΡε troubakhs τι σημαινει αυτη η απαντηση σου στο.....
Διέκοψαν λόγω επεισοδίων το Ολυμπιακός-Μπάγερν!
Είσοδο κουκουλοφόρων με κράνη και ρόπαλα στον αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν για το Youth League.

οτι να κοιτας την δουλεια σου....παραθεση ηταν δεν ηταν απαντηση
δεν μας γαμεις απογευματιατικα...
τι θες ρε τυπε να τα επιδοκιμαζουμε όχι βέβαια...Ρε troubakhs τι σημαινει αυτη η απαντηση σου στο.....
Διέκοψαν λόγω επεισοδίων το Ολυμπιακός-Μπάγερν!