You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.902
- Πόντοι
- 12.756
ακριβώς μαν όπως τα λες... :SΑπαράδεκτοι Μαρτινς και διαιτητής έφεραν την άσχημη αυτή ήττα... Τοροσίδης Μπενζιά Λοβέρα που δεν είχαν παίξει καθόλου βασικοί όταν Ποντένσε Γκιλιέρμε δεν έβγαιναν ούτε σε φιλικά με τη χ κολοπετινίτσα. τραγικός προπονητής χθες ,τραγικός διαιτητής δύο φάουλ, το δεύτερο δεν είναι κάρτα και έξω, τραγικοί οι δυο σέντερ μπακ χθες
Πρωινιάτικα πάλι με διορθώσεις θα ασχολούμαστε......Ποια είναι η μοναδικήελληνικήΜΕ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑομάδα που έχει φτάσει στα προημιτελικά όλων των διοργανώσεων;;;; Τρομπακη ;;;
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.379
- Πόντοι
- 26.006
Δύο εκδοχές υπάρχουν όταν έχεις αποκλείσει πολύ καλύτερες ομάδες από τον Αστέρα όπως Μπασακ και Κρασνονταρ.Απαράδεκτοι Μαρτινς και διαιτητής έφεραν την άσχημη αυτή ήττα... Τοροσίδης Μπενζιά Λοβέρα που δεν είχαν παίξει καθόλου βασικοί όταν Ποντένσε Γκιλιέρμε δεν έβγαιναν ούτε σε φιλικά με τη χ κολοπετινίτσα. τραγικός προπονητής χθες ,τραγικός διαιτητής δύο φάουλ, το δεύτερο δεν είναι κάρτα και έξω, τραγικοί οι δυο σέντερ μπακ χθες
Είτε η ομάδα φορμαρίστηκε νωρίς για να μπει ομίλους και τώρα κάνει κοιλιά, είτε από πάνω δόθηκε εντολή τώρα που τσεπώσαμε τα 40 μύρια κοιτάμε Ελληνικό πρωτάθλημα και κράτα βασικούς κ. Μάρτινς.
Για τον διαιτητή, παρόλο που η κόκκινη κάρτα είναι εφεύρεση, δεν έχω να πω κάτι. Για μπουεφαμαφιες μιλάνε άλλοι.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
...ετοιμο για επιδαυρο το τσιρκο σου!Απαράδεκτοι Μαρτινς και διαιτητής έφεραν την άσχημη αυτή ήττα... Τοροσίδης Μπενζιά Λοβέρα που δεν είχαν παίξει καθόλου βασικοί όταν Ποντένσε Γκιλιέρμε δεν έβγαιναν ούτε σε φιλικά με τη χ κολοπετινίτσα. τραγικός προπονητής χθες ,τραγικός διαιτητής δύο φάουλ, το δεύτερο δεν είναι κάρτα και έξω, τραγικοί οι δυο σέντερ μπακ χθες
Καλή και σεβαστή ως ιδέα, αλλά παραπάνω λεφτά θα βγάλει/παντελονιάσει αν συνεχίσει μετά τα Χριστούγεννα.Δύο εκδοχές υπάρχουν όταν έχεις αποκλείσει πολύ καλύτερες ομάδες από τον Αστέρα όπως Μπασακ και Κρασνονταρ.
Είτε η ομάδα φορμαρίστηκε νωρίς για να μπει ομίλους και τώρα κάνει κοιλιά, είτε από πάνω δόθηκε εντολή τώρα που τσεπώσαμε τα 40 μύρια κοιτάμε Ελληνικό πρωτάθλημα και κράτα βασικούς κ. Μάρτινς.
Για τον διαιτητή, παρόλο που η κόκκινη κάρτα είναι εφεύρεση, δεν έχω να πω κάτι. Για μπουεφαμαφιες μιλάνε άλλοι.
Το πρώτο που γράφεις.
Ξεπατώθηκαν απο το καλοκαίρι και τώρα θέλοθν λίγο....

bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 387
- Πόντοι
- 36
το δικο σου τσιρκο για που είναι ουτε για τον πουτσα βλακα ηλιθιε...ετοιμο για επιδαυρο το τσιρκο σου!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
σκεντερμπεη ειναι η πρωτη σου ομαδα τυπε?το δικο σου τσιρκο[size=30pt] για που είναι ουτε για τον πουτσα[/size] βλακα ηλιθιε
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 387
- Πόντοι
- 36
ρε καραγκιοζάκο περίμενες να χάσουμε για να βγεις να πεις τις μαλακίες σου βλάκα του καναπέ με την ψωλή του θρύλου στον πάτο σουσκεντερμπεη ειναι η πρωτη σου ομαδα τυπε?
Ο Μαρτινς απο εχτες ειναι υπολογος για την ηττα και μπαινει στο μικροσκοπιο.Απαράδεκτοι Μαρτινς και διαιτητής έφεραν την άσχημη αυτή ήττα... Τοροσίδης Μπενζιά Λοβέρα που δεν είχαν παίξει καθόλου βασικοί όταν Ποντένσε Γκιλιέρμε δεν έβγαιναν ούτε σε φιλικά με τη χ κολοπετινίτσα. τραγικός προπονητής χθες ,τραγικός διαιτητής δύο φάουλ, το δεύτερο δεν είναι κάρτα και έξω, τραγικοί οι δυο σέντερ μπακ χθες
Η στηριξη σε αυτον τον προπονητη ειναι πρωτοφανης απο ολους μας (και δικαια) αλλα κριτικη θα δεχτει και μαλιστα σκληρη ειδικα οταν χανει ετσι οπως εχασε ενα ματς που ηταν για περιπατο και που θα μας εκανε φαβορι για την δευτερη θεση.
Το κοουτσαρισμα του χτες ηταν απο ολες τις πλευρες αδιανοητο,αφηνει Βαλμπουενα,Ποντενσε,Γκιγερμε εκτος και τους ξεκιναει με την Λαμια,γιατι?Γιαν να τους εχει φρεσκους με τον ΑΡΗ την Κυριακη?Παλι δεν βγαζει νοημα αφου μετα ακολουθει διακοπη για τις εθνικες.Βλεπει τοι το παιχνιδι δεν του βγαινει και συνεχιζει χωρις αλλαγες,θελει να βαλει παιχτη να κρατησει λιγο μπαλα και αντι να βαλει τον Γκιγερμε και να βγαλει Μπουχαλακη μου βαζει Ποντενσε.
Απο χτες προσπαθω να μπω στο κεφαλι του και δεν μπορω,καποιες σκεψεις που εκανα
1 Το περιβαλλον γυρω του του εχει κανει εμμονη το πρωταθλημα
2 Την ψωνησε και ειχε στο μυαλο του οτι και με τα δευτερα θα παρω διπλο στο Τσαμπιονς Λιγκ.
3 Πηρε σκονακι ποιους να βαλει
4 Ηθελε να δει την Μαλαισια φωταγωγημενη.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.713
- Πόντοι
- 606
Πάντως αν ο Μαρτινς πήρε χθες χαρτάκι,αυτό λέει ότι ο Βαγγέλας δεν έχει σίγουρο το πρωτάθλημα ούτε με τον Κούλη.Και πιθανόν να μην θέλει ούτε την τρίτη θέση.Τρέμει στην ιδέα να χάσει και τρίτο,γιατί ξέρει ότι θα έχει κορνέδες το Μάιο αφού δεν υπάρχει και η δικαιολογία μας κυνηγάει ο σύριζα.
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 387
- Πόντοι
- 36
αυτό δεν είναι σχόλιο? τυπογραφικά λάθη γίνονται και εσύ να προσέξεις τον τονισμό...ετοιμο για επιδαυρο το τσιρκο σου!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
οχι τυπε μου...δεν ειναι σχολιο...ειναι χιουμορ επειδη εγραψες 3φορες τη λεξη τραγικο κολλητα...δεν σου φταιω αν δεν το καταλαβες...την ομαδα σου δεν μου κανει μια να την σχολιασω ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!αυτό δεν είναι σχόλιο? τυπογραφικά λάθη γίνονται και εσύ να προσέξεις τον τονισμό
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 387
- Πόντοι
- 36
και τότε τι θες σε αυτό το νήμα...και ποια είναι η ομαδάρα σου?οχι τυπε μου...δεν ειναι σχολιο...ειναι χιουμορ επειδη εγραψες 3φορες τη λεξη τραγικο κολλητα...δεν σου φταιω αν δεν το καταλαβες...την ομαδα σου δεν μου κανει μια να την σχολιασω ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
και τότε τι θες σε αυτό το νήμα...και ποια είναι η ομαδάρα σου?

leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι υπαρχουν ακομα ηλιθιοι οι οποιοι ακομα πιστευουν αυτο το παραμυθακι τυπε?Πάντως αν ο Μαρτινς πήρε χθες χαρτάκι,αυτό λέει ότι ο Βαγγέλας δεν έχει σίγουρο το πρωτάθλημα ούτε με τον Κούλη.Και πιθανόν να μην θέλει ούτε την τρίτη θέση.Τρέμει στην ιδέα να χάσει και τρίτο,γιατί ξέρει ότι θα έχει κορνέδες το Μάιο αφού δεν υπάρχει και η δικαιολογία μας κυνηγάει ο σύριζα.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις