Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Την μαλακια (ισως εσκεμενα) την κανανε οι Var-ιτζηδες... Προφανως ειδανε οτι οι 3 παικτες του Αστερα ητανε ακαλυπτοι, οποτε ητανε αβαβα το πεναλτυ και παιξανε τον παπα στο κορακι... Οσο το αν γραφει μαλακιες ο Μαυρωνας, διαβαζε εσυ τα φερεφωνα τουΤρακη να μαθεις την αλήθεια.... Τωρα ομως προεχει να βγαλεις ειδικα εσυ τον Skasmo... Η ομαδα γιορταζει αποψε...ωραία, έψαξες και βρήκες αυτά. Μαλακίες γράφει ο Μαυρωνας, αλλά εμένα άλλο είναι το θέμα μου. Έγραψες αυτό: Μισο μετρο οφσαϊντ ητανε ο Μπαραλες βλαμενα.... Skasmos τωρα.... Γιαυτο δεν εδειξε κατι ο ρεφερι. Αυτό δεν δείχνει ασχετοσύνη; Να λες ότι ο ρεφ δεν δείχνει τίποτα γιατί ήταν οφσάιντ;
τους γαμαμε ολους...ιδανικα δεν υπαρχουνΓια πες μια ιδανική κλήρωση
σιγουρα ο θεος μας εσωσε και δεν πηραμε τον αιωνια τσιμπουκιασμενο σουηδο παντως...
ασε ρε τυπε..κ η 7 τι κανει???τον τροχονομο???

https://www.instagram.com/p/B1rrn6Kohnj/?igshid=pnz8nwl83vgzτους γαμαμε ολους...ιδανικα δεν υπαρχουν
μιλά εσύ Τάκη γιατί εδώ στο κοσμοτε τιβι δεν είπαν τίποτα. Οι υπόλοιποι λένε είναι οκΜαλλον για μηνισκο φαινεται του σεμεδαρου..κανα μηνα εκτος δηλαδη το πολυ... :S
Καλυτερα να εσπαγα εγω το ποδι μου...
δεν μας γαμας ρε....ηταν καποτε καλος...στα αρχιδια μαςΑσε τα "αιωνια τσιμπουκιασμενος"... Ο Μπεργκ ητανε πολυ καλος καποτε, αλλα οπως ειπα ΗΤΑΝΕ...ΚΑΠΟΤΕ...
Σωστα... παρ οτι δεν ειχε δωσει δικαιωματα, δε θα περνουσε ευκολα απο του Ρεντη...
μιλά εσύ Τάκη γιατί εδώ στο κοσμοτε τιβι δεν είπαν τίποτα. Οι υπόλοιποι λένε είναι οκ

BUEFA MAFIA..Πρώτη εκτίμηση κάκωση είπε ο Βερβελές.
Γαμιέται η διαιτησία που δε μας έδωσε πέναλτι.