Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 125 άτομα (1 μέλη και 124 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.730
Πόντοι
5.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μιζερια ολη σου η ιστορια πουλι  :2funny: :2funny: :2funny:

τριαδα φετος ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δηλωση υποταγης

Και ο ατρομητος τους ιδιους στοχους εθεσε... :2funny:

Ρε πως τους καταντησαμε ετσι...ωρες ωρες τους λυπαμαι κιολας (μετα βεβαια κανω ενα κρυο ντουζ και ερχομαι στα συγκαλα μου)... :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
Και ο ατρομητος τους ιδιους στοχους εθεσε... :2funny:

Ρε πως τους καταντησαμε ετσι...ωρες ωρες τους λυπαμαι κιολας (μετα βεβαια κανω ενα κρυο ντουζ και ερχομαι στα συγκαλα μου)... :S
και εγω ρε συ...μας καταντησαν να μιλαμε με της μπουγατσες....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
30+ μυρια ο βαγγελας και εγω προσωπικα δεν θελω πια κανενα παιχτη..θελω να μην δωσει μονο.
τα λεφτα ας παρει με τα μισα σεντονια στης χηρες του βορα και τα υπολοιπα γιαουρτια...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.730
Πόντοι
5.006
και εγω ρε συ...μας καταντησαν να μιλαμε με της μπουγατσες....

Ναι ρε πουστη μου...χάλια μαυρα... Εξαλλου ποσο να τσακωθεις με καποιον που παιρνει ενα πρωταθλημα καθε 35 χρονια... :S :dunno:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
622
Πόντοι
246
Ποσα εδωσες για το παο alive?
Ποσα ειχες δωσει στον αλαφουζο τοτε που μαζεψε πεντακοσιες εκατο τριαντα πεντε χιλιαδες ευρω?
για το παο αλαιβ ενα χιλιαρικο αλλα επειδη ειμαι παραγοντας και γνωστος σε σημαντικους κυκλους εκανα κλικ στο κουτακι ανωνυμη δωρεα και εχουν μπει αστερακια στο ονομα μου
με το νεο χρονο θα βαλω αλλο κανα χιλιαρικο

στον καραφλουζο δε δινω δεκαρα τσακιστη
κσλυτερα να δωσω 2 ευρω να δω το καε οσφπ - agrinio giants παρα να τα παρει ο μουνης ο κοντος

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
773
Πόντοι
146
εκει που εχω παει εγω δεν θα πατε ποτε κοκκινες πουτανες

χαρειτε με την αφιον καραχισαρ και την τρανζιστορ γιατι μεχρι εκει ειστε
Απο τοτε που πήγαινες εσύ έχουν λήξει δυο διαβατήρια τύπε.Αστο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
γιατι παο αλαιβ ενα χιλιαρικο αλλα επειδη ειμαι παραγοντας και γνωστος σε σημαντικους κυκλους εκανα κλικ στο κουτακι ανωνυμη δωρεα και εχουν μπει αστερακια στο ονομα μου
με το νεο χρονο θα βαλω αλλο κανα χιλιαρικο

στον καραφλουζο δε δινω δεκαρα τσακιστη
κσλυτερα να δωσω 2 ευρω να δω το καε οσφπ - agrinio giants παρα να τα παρει ο μουνης ο κοντος
τι παραγεις ρε πουλι? στην μπιλντεμπεργκ εισαι?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.198
Πόντοι
9.345
30+ μυρια ο βαγγελας και εγω προσωπικα δεν θελω πια κανενα παιχτη..θελω να μην δωσει μονο.
τα λεφτα ας παρει με τα μισα σεντονια στης χηρες του βορα και τα υπολοιπα γιαουρτια...

Να τα κανει γιαουρτια να λουζει τη θαλαμηγο του καμμενου τυπε
:headbaning2:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.208
Πόντοι
26.336
η παναθα θα ειναι τριαδα φετος ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, θα σας γαμησει μεσα στο Καραισκακη και μετα το 2021 που θα μπουμε στο νεο γηπεδο ετοιμαστειτε για παρθενοραφη

προβλεψη πουλιου νο2: καε οσφπ - χαριλαος τρικουπης αγωνες πυρκαγια για ανοδο

Πουλι βάλε κανα καπέλο γιατί σε βάρεσε ο ήλιος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.350
Πόντοι
2.606
τα διαβατηρια ληξανε αλλα ακομα δεν πηγε και κανας αλλος ρε ψηλε
πουλι εσυ λεγε οτι θες εχεις ασυλια με ειχες συγκινησει ρε μπαγασα με την ιστορια με την προσφυγοπουλα που γαμαγες αυτη που χες γνωρισει στον ηλεκτρικο ηταν σα να πεταγες σωσιβιο σε συριο προσφυγα που θαλασσοπνιγοτανε ανοιχτα της μυτιληνης  :'(

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.762
Πόντοι
5.506
στηριζω....
το πουλι μπορει να λεει οτι μαλακια θελει εδω μας διασκεδαζει

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
353
Πόντοι
36
Λοιπόν σύγγαυροι, η ομάδα χτες άφησε παρακαταθήκη σοβαρή.
Λήξη ενασχόλισης με το ματς.

Και τώρα για κάθε αλλόθρησκη πουτάνα που σκούζει σήμερα , μέχρι χθες θα μας γαμούσε ο Μπεργκ με τη βίζιτα τη σύζυγο γτ ρίξανε 3 στην Πόρτο και σήμερα γίνανε αφιόν καραχισάρ.
Λοιπόν ας βάλουνε καμιά βιντεοκασέτα να δούνε το μπουρδέλο τους στην ευρώπη γτ σε dvd δεν είχαν κυκλοφορήσει αγώνες τους και να περιμένουνε την κλήρωση για να μάθουν τι φανέλες να αγοράσουνε φέτος.
Για λοιπές σχέσεις μαζί τους δεν αξίζει κουβέντα , γνωστό τοις πάσοι πως ο Θρύλος ψωλοχύνει τα μπουρδέλα τους στα γήπεδα κι εμείς ασελγούμε στα δύστυχα κορμιά τους όπου τους βρούμε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
622
Πόντοι
246
πουλι εσυ λεγε οτι θες εχεις ασυλια με ειχες συγκινησει ρε μπαγασα με την ιστορια με την προσφυγοπουλα που γαμαγες αυτη που χες γνωρισει στον ηλεκτρικο ηταν σα να πεταγες σωσιβιο σε συριο προσφυγα που θαλασσοπνιγοτανε ανοιχτα της μυτιληνης  :'(
η προσφυγας εφαγε, λιγδωσε τ' αντερακι της, στρογγυλεψε, εκανε κωλαρα
τη γαμαω ακομα αλλα οχι ρομαντικα οπως πρωτα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
622
Πόντοι
246
Λοιπόν ας βάλουνε καμιά βιντεοκασέτα να δούνε το μπουρδέλο τους στην ευρώπη γτ σε dvd δεν είχαν κυκλοφορήσει αγώνες τους
τυπε τωρα που ειπες dvd ειχε πεσει παλια στα χερια μου ενα dvd του πρωταθλητη για τα 7 συνεχομενα πρωταθληματα του θρυλου

μιαμιση ωρα αφιερωμα, τα 45 λεπτα βαραγε μπεναλτυ ο τζωρτζεβιτς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom