Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (1 μέλη και 67 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ετσι σας εχει λουσει κρυος ιδρωτας
αρσεναλαρα και νοικοκυριο
Αυτά πες τα στο Λιβερπουλάκι που προσπαθεί να χτίσει γήπεδο εδώ και 15 χρόνια και πάλι παράταση πήρε για αλλά 10! Ηρακλαρα μου θυμίζει με την μικρα! Μικρές ομάδες δεν μπορούν να έχουν την αγοραστική δύναμη για να βγάζουν όλα τα έξοδα τους συν τεράστιο κέρδος απο την εκμετάλλευση του σήματος!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
λεγοντας 20% εννοεις την ουριτσα απο το διαβολακι?
ετοιμαστειτε για αγριες πουτσες η αυτοκρατορια της αρσεναλ ξεκιναει
:2funny: :2funny: :2funny:
15 χρόνια όλο ξεκινάτε αλλά κάπου στη μέση του δρόμου χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια... :birdman:

Επισκέπτης
Ποια???????? 
Η Μάντσεστερ?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ούτε στο κύπελο Αγγλίας δεν θα παίζετε του χρόνου  :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:
Εσύ έχεις ζήσει στο Μαντσεστερ, σε σύγκριση με το Λονδίνο είναι πολύ μικρή πόλη το Μαντσεστερ, πως έχω 25.000 περισσότερα εισιτήρια μ.ο απο όλες τις ομάδες του Λονδίνου και γενικά στην Αγγλία? Ειδικά την Αρσεναλ στα εισιτήρια την κλαίνε και οι ρέγγες!

Επισκέπτης
Πες τα ρε πλε!!! Το 20% του σήματος να παραχωρήσω βγάζω τα χρέη και έχω και κέρδος!
τι να πω ρε???
ποιος τους γαμαει???
βαθεια νυχτωμενοι..
& οι πολυμετοχικοι τις ιδιες παπαριες λενε συνεχως..
αρχισαν με το αμιμητο οτι μολις βγει ο καραμανλης τετελεστε ο κροκους & συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο πανω-κατω τοσα χρονια που τους παω πιπα-κωλο..
αστους να κλαψουν..
μην τους στερεις την ελπιδα & το ονειρο..
εξαλλου δεν φτανει η πρεζα για ολους..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
15 χρόνια όλο ξεκινάτε αλλά κάπου στη μέση του δρόμου χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια... :birdman:
ασε ρε παγουρα,τραβα δες τα χαλια σου
θελατε και coreo
[youtube=425,350]0ChQfRiZ0Gk&feature=related[/youtube]

αλλα τελικα φαγατε τσαπου
[youtube=425,350]-bDU7RuirFU&feature=related[/youtube]

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εσύ έχεις ζήσει στο Μαντσεστερ, σε σύγκριση με το Λονδίνο είναι πολύ μικρή πόλη το Μαντσεστερ, πως έχω 25.000 περισσότερα εισιτήρια μ.ο απο όλες τις ομάδες του Λονδίνου και γενικά στην Αγγλία? Ειδικά την Αρσεναλ στα εισιτήρια την κλαίνε και οι ρέγγες!
Χοντρούλη μου αγαπημένε, θα σε στεναχορήσω και δεν κάνει μέρες που είναι.

Οτι έβγαλε πέρυσι η Μάντσεστερ πήγε στην δόση του δανείου. Κάτι ψωροχιλιαδούλες έμειναν στο ταμείο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
οχι να μιλας και για κοσμο
στο μπουρδελακι σας μεχρι και η νοριτς κανει κερκιδα
ασε μας ρε χοντρε,εγινες μαντσεστερ για να τρως πατατακια

Επισκέπτης
Χοντρούλη μου αγαπημένε, θα σε στεναχορήσω και δεν κάνει μέρες που είναι.

Οτι έβγαλε πέρυσι η Μάντσεστερ πήγε στην δόση του δανείου. Κάτι ψωροχιλιαδούλες έμειναν στο ταμείο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
90 εκατομμύρια ευρώ έδωσα πέρσι για μεταγραφές για αυτό δεν βγήκε μεγάλο κέρδος και όχι μερικές χιλιάδες σύνελθε! Η united δίνει 2.450.000 τον μήνα σε μισθούς πληροφοριακά και πάλι έχω αέρα απο τον προϋπολογισμό!

Επισκέπτης
οχι να μιλας και για κοσμο
στο μπουρδελακι σας μεχρι και η νοριτς κανει κερκιδα
ασε μας ρε χοντρε,εγινες μαντσεστερ για να τρως πατατακια
Το έβαλα και στο thread της premier, άιντε με το καλό στην eurovision φέτος μπας και σηκώσετε καμιά κούπα!
http://[URL unfurl="true"]www.eurovision.tv/save-files/img/upload/news/2008/trophynew-RESIZE-s925-s450-fit.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
90 εκατομμύρια ευρώ έδωσα πέρσι για μεταγραφές για αυτό δεν βγήκε μεγάλο κέρδος και όχι μερικές χιλιάδες σύνελθε! Η united δίνει 2.450.000 τον μήνα σε μισθούς πληροφοριακά και πάλι έχω αέρα απο τον προϋπολογισμό!
ελα χοντρε τον πουλο πηγαινε γραφτα στο πουστο θρεντ αυτα
εδω ειναι το θρεντ του ενδοξοτερου,λαοφιλεστερου και μεγαλυτερου συλλογου παγκοσμιως με τους φανατικοτερους οπαδους στον κοσμο
ποια μαντσεστερ και μαλακιες λεμε

Επισκέπτης
ψιτ κοριτσια..
τον πουλο..
τραβατε στο θρεντ της κομμωτριας..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
Το έβαλα και στο thread της premier, άιντε με το καλό στην eurovision φέτος μπας και σηκώσετε καμιά κούπα!
http://[URL unfurl="true"]www.eurovision.tv/save-files/img/upload/news/2008/trophynew-RESIZE-s925-s450-fit.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote][youtube=425,350]S2L_cSjuo4o&feature=related[/youtube]
αυτοι ειστε ντροπη των οπαδων

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ασε ρε παγουρα,τραβα δες τα χαλια σου
θελατε και coreo
[youtube=425,350]0ChQfRiZ0Gk&feature=related[/youtube]

αλλα τελικα φαγατε τσαπου
[youtube=425,350]-bDU7RuirFU&feature=related[/youtube]
Χου μωρή λουλού που βρήκες στο youtube ένα βίντεο από το νέο σύνδεσμο ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ που απαρτίζεται από 100 μαθητές  και μας κουνίεσαι κίολας...
το δικό σου το κωλοχώρι σε ποια κατηγορία παίζει ρε όργιο και πόσο κόσμο μαζεύει???που το παίζεις και πειραιώτης γαύρε-μαϊμού :jerking:

Πάρε εδώ να δεις όταν σε γαμούσα τι κόσμο είχα...μπαγλαμά... :thefinge:
[youtube=425,350]EV9s6mXC18M[/youtube]
Και έφαγες μια πούτσα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon:
[youtube=425,350]Aw7xyFso48w&feature=related[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom