Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πως του ξεφυγε οτι ελειπε ο μαντουμαδορος?Πάει ο κυρ Νίκος, το τερμάτισε. Ο κλασικός μετά Χριστόν προφήτης, ο γνωστός και ως "εγώ θα τα έκανα όλα αλλιώς και σωστά". :S
Δεν το εχω δει ρε,για βαλτο.Δεν λέω, καλό σαν χιούμορ αλλά βάλε και κανένα κοπτοραπτάδικο για την ομάδα σου. (π.χ. την έκρηξη της Χιροσίμα)
![]()
πως τα βλεπεις τα πλασματα στα φορουμ αβερελ,με ακτινες γαμα;στην περιπτωση σου,δεν γαμα μαλλον.Αφιερωμένο στο πιο εμετικό πλάσμα που έχω δει σε forum, master21.
Και μιας και έχουμε εδώ μόνιμο τον σπαζοκλαμπάνια21 να μας θυμίζει την ομαδίτσα του, ας θυμηθούμε μερικά στιγμιότυπα απ' τα πεντακάθαρα πρωταθλήματα της Κλάψας που χάρηκε όλη η Ελλάδα...
[facebook]]
[facebook]]
και πολυ αξια δινεις που ασχολεισαι με τους ανυπαρκτους που δεν υπσρχουν στο χαρτη...Και μιας και έχουμε εδώ μόνιμο τον σπαζοκλαμπάνια21 να μας θυμίζει την ομαδίτσα του, ας θυμηθούμε μερικά στιγμιότυπα απ' τα πεντακάθαρα πρωταθλήματα της Κλάψας που χάρηκε όλη η Ελλάδα...
[facebook]]
[facebook]]
ntany το αεκακι πηρε και πρωταθλημα προσφατα
![]()

ο Αλεξανδρής ευστοχεί σε ένα ακόμη μούφα πέναλτι (συνήθεια του Αλέκου εκείνα τα χρόνια...)
Μαλακες δακρυσα..Εκεινα τα χρονια.Μετα σταματησε.![]()
![]()
![]()

Μετά έπαιξε σε μεγάλη ομάδα και σου γάμησε ό,τι είχες και κυρίως ό,τι δεν είχες και ονειρευόσουν.ο Αλεξανδρής ευστοχεί σε ένα ακόμη μούφα πέναλτι (συνήθεια του Αλέκου εκείνα τα χρόνια...)
Μαλακες δακρυσα..Εκεινα τα χρονια.Μετα σταματησε.![]()
![]()
![]()
Σε μεγαλη ομαδα δεν επαιξε ποτε ο αλεξανδρης.Ναι καθαρο γκολ κακως ακυρωθηκε.Μετά έπαιξε σε μεγάλη ομάδα και σου γάμησε ό,τι είχες και κυρίως ό,τι δεν είχες και ονειρευόσουν.
[youtube=700,500]WcEUAZA-Sbk[/youtube]
για το καθαρό γκολ του Γιαννακόπουλου που ακύρωσε ο Βασάρας απεφάνθης ρε;