Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Εγώ έχω δει πολλές φορές έναν Παναθηναϊκό χωρίς ταλέντο και ομάδα χωρίς σχέδιο και σοβαρότητα να τρώει φάπες από ομάδες τύπου ΓκαμπάλαΚαλημέρα, με κλεισμένα τα 50, είναι η πρώτη φορά που βλέπω έναν ολυμπιακό όχι βεβαίως με το ταλέντο του παρελθόντος, αλλά ομάδα, με σχέδιο και σοβαρότητα.
Οψόμεθα.

Καλημέρα, με κλεισμένα τα 50, είναι η πρώτη φορά που βλέπω έναν ολυμπιακό όχι βεβαίως με το ταλέντο του παρελθόντος, αλλά ομάδα, με σχέδιο και σοβαρότητα.
Οψόμεθα.
Που είναι οι αλλόθρησκοι να μιλήσουν για παράγκα; Ας μας πουν από πότε έχουν να κάνουν ευρωπαική νίκη από σοβαρή ομάδα;;;; Οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα
Υπάρχει ταλέντο και σε αυτή την ομάδα τύπε.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Ελπίζουμε σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων και το σερί των νικών.
Μαλλον εννοει ο τυπος οτι παλιοτερα υπηρχαν πιο πολλα ταλεντα και προσωπικοτητες αλλα φετος φαινεται να εχει δεσει και ο προπονητης. Αν και νωρις ακομα.
Μεγάλη νίκη η χθεσινή, αλλά εμένα συνεχίζει να μη μου γεμίζει ο Ιντέγε το μάτι.
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥΣ και ειδικα αυτο το μουνακι τον πουσυβαγκον που μας τα ειχε κανει τουμπανο μεχρι πριν την τουμπα.
παναχαικη-τρικαλα 0-0.αοταρα για ανοδο.
[youtube=700,500]xvmuCFP-0E8[/youtube]

μεχρι και πριν το παιχνιδι με αρσεναλ οχι τουμπα που λες
ετσι στρωσανε ομως τα παιδια αν δεν ακουγανε χριστοπαναγιες στην αρχη να παρουν μπρος![]()
τωρα που ισιωσανε μας βλεπω για πολυ μπροστα
για να δουμε