Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Φεύγει ο Μασουάκου...Ας φέρουμε και έναν σέντερ φορ και τέλοςΠαίρνει (και) Ντε Λα Μπέγια!
Στον Ολυμπιακό ανήκουν από χθες ο Ντα Κόστα και ο Σεμπά, με τη διοίκηση να μη σταματά εδώ τις μεταγραφές. Οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ της Σοσιεδάδ, Ντε Λα Μπέγια!![]()

ετσι...Φεύγει ο Μασουάκου...Ας φέρουμε και έναν σέντερ φορ και τέλος![]()

εχετε πουλιδο την μεξικανικη ανακονταΦεύγει ο Μασουάκου...Ας φέρουμε και έναν σέντερ φορ και τέλος![]()
Άμα τον είχες εσύ θα τον έβαζες βασικό όμως....εχετε πουλιδο την μεξικανικη ανακοντα
μονο για να καθαριζει τα παπουτσια του Αραβιδη κανει αυτοςΆμα τον είχες εσύ θα τον έβαζες βασικό όμως....
![]()
Διαιτητές ποιούς βάλατε?.......Τερματοφύλακες : Ρομπέρτο,Καπίνο
Σέντερ Μπακ : Nτα Κόστα,Σιόβας,Μποτία,Αυλωνίτης,Γούτας
Αριστέρα Μπακ : Mασουάκου
Δέξια Μπακ : Eλαμπντελαουί,Σαλίνο
Αμυντικά Χαφ : Καμπιάσο,Μανιάτης
Μέσοι : Μιλιβόγιεβιτς,Κασάμι,Μπουχαλάκης
Δεξιά Εξτρέμ : Πάρντο,Ντοσεβί,Σέμπα
Αριστερά Εξτρέμ : Φορτούνης,Ντουρμάζ
Επιθετικά Χαφ : Ντομίνγκες,Φουστέρ
Σέντερ Φορ : Φινμπόγανσον,Χάρα![]()

Ποιός Αραβίδης μωρέμονο για να καθαριζει τα παπουτσια του Αραβιδη κανει αυτος
Όλο ανέκδοτα είστε εσείς τα Αεκάκια

εδώ που τα λέμε πολύ περιτύλιγμα ο Μίτσελ...εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα σαν προπονητήςΌλοι οι αποτυχημένοι βγήκαν να σαμποτάρουν την πρόσληψη του Μίτσελ στην Μαρσέιγ. Μπόνγκ,Γιαταμπάρε και Τζιμπούρ...Και οι 3 αποτυχημένοι που δεν βρίσκουν ομάδα να παίξουν
Ενώ ο Μπονγκ ο Γιαταμπάρε και ο Τζιμπούρ αδικήθηκαν και όταν έφυγαν από τον θρύλο πήραν μεταγραφή σε ομαδάρες και έπαιζαν και βασικούρεςεδώ που τα λέμε πολύ περιτύλιγμα ο Μίτσελ...εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα σαν προπονητής

o Μπόνγκ καλός μπακ για μένα..όχι κάτι ιδιαίτερο..ο Γιαταμπαρέ με τα λίγα που έχω δει αδικήθηκε για μένα...ο Τζιμπούρ μεγάλος μαλάκας και μέτριος παίχτης για τις απαιτήσεις του θρύλου...για μένα και ο Μίτσελ ένας μέτριος προπονητής που έδινε όμως ένα ξεχωριστό πρεστίζ στην ομάδα..Ενώ ο Μπονγκ ο Γιαταμπάρε και ο Τζιμπούρ αδικήθηκαν και όταν έφυγαν από τον θρύλο πήραν μεταγραφή σε ομαδάρες και έπαιζαν και βασικούρες![]()
Πάντως στην Μαρσέιγ θα αποτύχει επειδή η ομάδα έχει ξεπουλήσει όλους τους παίκτες και ήδη έχει κάνει 2 ήττες στις 2 πρώτες αγωνιστικές...