λινκ τυπετον εχει ρουφηξει η ποντια τραγουδιαρα τυπε
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
λινκ τυπετον εχει ρουφηξει η ποντια τραγουδιαρα τυπε
7,5εκ ευρώ είναι η αξία του στο transfermarket αλλά δεν τον έχω δει να παίζει..ελπίζουμε να βγειRed καλός ο κολομβιανός πως το κοβεις?
Εγώ θέλω Μήτρογλου να πάρει ο πρόεδρας

θα δούμε τι θα κάνει έρχεται με καλές προοπτικές και σχετικά μικρός...ΑΣΕ το μητρογλα είναι στο κόσμο του αλλά πρόσωπα άλλες καταστάσεις θέλουμε...7,5εκ ευρώ είναι η αξία του στο transfermarket αλλά δεν τον έχω δει να παίζει..ελπίζουμε να βγειΕγώ θέλω Μήτρογλου να πάρει ο πρόεδρας
![]()
![]()
![]()
Έαν δεν φύγει κάποιος πρέπει να πάρουμε έναν επιθετικό και έναν σέντερ μπακ τύπε από το πάνω ράφι πχ Oσβάλντοθα δούμε τι θα κάνει έρχεται με καλές προοπτικές και σχετικά μικρός...ΑΣΕ το μητρογλα είναι στο κόσμο του αλλά πρόσωπα άλλες καταστάσεις θέλουμε...

ναι και έτσι θα είμαστε κομπλε...ο Αργεντινός που πήραμε από το Αγρίνιο είναι παιχτουρα θα είναι ευχάριστη έκπληξη στη τρέχουσα περίοδο...Έαν δεν φύγει κάποιος πρέπει να πάρουμε έναν επιθετικό και έναν σέντερ μπακ τύπε από το πάνω ράφι πχ Oσβάλντο![]()
Δεν έχουν μέλλον ούτε παρών αυτοί στον Ολυμπιακό μας τύπε...γιατί τον έχει πάρει στην προετοιμασία;ναι και έτσι θα είμαστε κομπλε...ο Αργεντινός που πήραμε από το Αγρίνιο είναι παιχτουρα θα είναι ευχάριστη έκπληξη στη τρέχουσα περίοδο...
μη βιαζεσαι να κρινεις...κρατα μια πισινή..Δεν έχουν μέλλον ούτε παρών αυτοί στον Ολυμπιακό μας τύπε...γιατί τον έχει πάρει στην προετοιμασία;
Μακάρι να πέσω έξω,εδώ θα είμαστε...Στην προετοιμασία τον έχει πάρει;μη βιαζεσαι να κρινεις...κρατα μια πισινή..

απο την φυλακη να στον φέρει?.........Φέρε Οσβάλντο ρε Βαγγέλα να ξεροχύσουμε,ελεύθερος είναι![]()