Hristidis 7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 731
- Πόντοι
- 5.123
χρηστο η τριχα γινεται τριχια...αυτα που εγιναν σημερα δεν τα ηθελε κανεις ολυμπιακος...ουτε επιτηδες να εγιναν...και εξεθεσαν την ομαδα και τη νικη δεν πηρα...μιλαμε τωρα αυτα τα οφσαιτ για να γελαει ο κοσμος...και τα περισοτερα ηταν ανουσια...προς το κορνερ και λιγο μετα τη σεντρα με αμυντικους γυρω γυρω ,με τον ρομπερτο να προλαβαινει κλπ κλπ...Παντως απο οσα ακουω και γενικα διαβαζω απο τα φεισ μπουκια![]()
αλλα και απο οπαδους εξω στην πιατσα ντε λαπιατσα του χωριου μου
Πιο πολυ φανατικοι εναντιων του Ολυμπιακου ειναι οι ΑΕΚτζηδες Μετα οι Βαζελοι και πολυ πισω του ΠΑΟΚ εναντιων του Ολυμπιακου
δηλαδη σημερα τι ακουσα απο Αεκτζηδες αυτα δεν τα ακουσα ουτε απο ΠΑΟΚτση ουτε οταν ο Καστιγιο πηδούσε 0,500 χιλιομετρο εξω απο την περιοχη του ΠΑΟΚ στην τουμπα για να παρει πεναλντι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η αποβολη ξαναλεω ειναι σωστη αλλα βεβαια ποιοι να το πουνε;;αυτοι που οπως εχω πει χιλιαδες φορες κανουν προπαγανδα εναντιον του ολυμπιακου;
εγω γιαυτο φωναζω...γιατι η δυναμη των ΜΜΕ ειναι τεραστια...πιεζουν καταστασεις και δρομολογουν εξελιξεις...και δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι οτι τα δυναστευουν αρρωστοι αντιολυμπιακοι -φανατικοι αεκτζηδες....συμμορια κανονικη....
ΑΕΚ και Βαζελους αβερτα γιατι του εχετε φαει τα συκώτια
συναιχεια καπου καπου θα κανει κια διάλειμμα
αλο κιαυτο....τι παει να πει δεν ζητησε φαουλ;αφου φαινεται καθαρα παει να το παρει τραβιεται ο παιχτης του γαυρου και μενει σα μαλακας και ενω εχει και καρτα...και προς τιμην του σκυβει την κεφαλα και αποχωρει...τωρα βεβαια σιγουρα θα πει αλλα αφου θα δει οτι ολη η ελλαδα τον υπερασπιζεται....την ωρα εκεινη ομως καταλαβε την παπαρια του...
) ειπε για διαμρτυρια...η δικη μου εντυπωση είναι για καθυστερηση σαν του καρελη στο ντέρμπυ...τεσπα...η δευτερη είναι ορισμος...θεατρο και ξεσηκωνει και το γηπεδο...τι είναι απροσάρμοστος για να χασει την ισοροπια του;παει καθαρα να παρει φαουλ...πειτε μια φορα την αληθεια...καταρχας δες ότι ο ιδιος εχει καταλαβει την μαλακια του και δεν διαμρτυρεται καν σε ένα ματς που οι του αστερα μονίμως στη γκρινια ηταν...