redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 100
- Πόντοι
- 376
διπλο αθλετικο,ασο ρεαλ,γιουβεντους ασσος,ζενιτ διπλο,αντερλεχτ και μονακο δεν ξερω τι να τις παιξω εσυ τι λεςτι θα το παιξεις τυπε? Εγω θα ρισκαρω τον ασσο![]()
διπλο αθλετικο,ασο ρεαλ,γιουβεντους ασσος,ζενιτ διπλο,αντερλεχτ και μονακο δεν ξερω τι να τις παιξω εσυ τι λεςτι θα το παιξεις τυπε? Εγω θα ρισκαρω τον ασσο![]()
διπλο αθλετικο,ασο ρεαλ,γιουβεντους ασσος,ζενιτ διπλο,αντερλεχτ και μονακο δεν ξερω τι να τις παιξω εσυ τι λες![]()
δεν βλεπω να νικαει η γαλατα τυπε ;) ;) ;) ;) ;) ;)Αντερλεχτ ασο μονακο ασο
εισαι απο μικρος υποστηρικτης της αθλετικο τυπε? και τοτε που την ειχε νικησει ο αρης να φανταστω![]()

1 θα βαλει τυπεθα μας κλασει τα φρυδια τυπε,αντε να βαλει δυο γκολ παραπανω δεν βαζει![]()
εισαι απο μικρος υποστηρικτης της αθλετικο τυπε? και τοτε που την ειχε νικησει ο αρης να φανταστω![]()
θα το ξαναβαλω ;)Τυπε το "μη πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια" γιατι το αλλαξες; Το βαρεθηκες;
θα το ξαναβαλω ;)
under ειναι τυπεΑυριο να το παιξω 0-2 ή 1-3 το ματσακι; Τη γνωμη σου
0-2Αυριο να το παιξω 0-2 ή 1-3 το ματσακι; Τη γνωμη σου
under ειναι τυπε
η 0-1 η 0-2Αρα 0-2 λες ε; Και ο ρεντ συμφωνει. Με ψηνει
την γαλατα λεω να την παιξω κοντρα εσυ τι λες τυπε? μιτροβιτς θα βαλει τεμαχιο αυριο εχω προαισθημαΑρα 0-2 λες ε; Και ο ρεντ συμφωνει. Με ψηνει

στις φωτο πολλα γελακια βλεπω παντως,μαλλον ειναι σιγουροι για την νικη...ο γκριεζμαν γιατι δεν επαιξε με την ρεαλΑρα 0-2 λες ε; Και ο ρεντ συμφωνει. Με ψηνει
Αρα 0-2 λες ε; Και ο ρεντ συμφωνει. Με ψηνει