Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (1 μέλη και 274 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
προσωπικη αποψη οτι ο γαυρος θα διασυρει τον Παοκ την Τεταρτη

ο λογος οτι εχει εδω κ 1 με 1,5 μηνα να παιξει πραγματικα καλα...κ μετα απο ηττες απο ΠΑΟ κ ΠΑΟΚ ειναι πιο γκαβλωμενος..

κ εχει καλυτερο υλικο οποτε λογικα θα ειναι πιο γκαβλωμενος κ θα κερδισει ανετα...με ενα 3-0, 4-1 κτλ..
θα κερδισει ανετα οχι επειδη θα παιξει μπαλα γιατι ειναι τοσο κομπλεξικος ο παοκ που θα χασει παλι με το που θα προσγειωθει στο βενιζελος.
εδω καταφερε να φερει ισοπαλια με τον απολλωνα απο 0-3.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
58
Πόντοι
366
Χλωμό να περάσουμε στο κύπελο, η ομάδα ειναι σε κακό χάλι.
Εδώ και καιρό, δε παίζουμε μπάλα με εξαίρεση το εντός με Μαν Γιου.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Χλωμό να περάσουμε στο κύπελο, η ομάδα ειναι σε κακό χάλι.
Εδώ και καιρό, δε παίζουμε μπάλα με εξαίρεση το εντός με Μαν Γιου.

η αληθεια είναι από τις μεταγραφες του δεκεμβρη η ομαδα αλλαξε τελειως ...
αν το παρουν σοβαρα ο Παοκ εχει χασει από το βενιζελος όπως ειπε και φιλο ολυμπιακος Μαστερ  :s&m_2:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Ρε φίλε ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά δηλαδή, είσαι ντιπ παπάρας. Το "γνωστό κόλπο" είναι μια φάρσα του YouTube. Μάλιστα. Ίσως στο κόσμο του ίντερνετ που ζεις αυτό να ισχύει αλλά εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ έχω δει πρωταπριλιάτικες φάρσες την 31η του Μάρτη. Δεν είναι κακό να γράφουμε παπαριές, όλοι το κάνουμε, αλλά σώνει και καλά να τις υποστηρίζουμε δείχνει μια παθογένεια. Αυτά. Αύριο θα ευχηθώ χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό και να τα εκατοστήσει τα πρωταθλήματά του ει δυνατόν και μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Αύριο όμως, όχι σήμερα. Γιατί σήμερα είναι 31 Μαρτίου κι όχι Πρωταπριλιά. :sunglasses:
Ρε κομπλεξικε. Το βιντεο επαιζε 31/3 η αποκαλυψη της φαρσας εγινε 1/4. Το ιδιο εχει γινει και στην Ελλαδα με κατι μαλακιες του Σταρ θυμαμαι η της εκπομπης ζουγκλας.
Ναι αλλα τωρα θα μου πεις οτι εσυ μιλας για αθλητικες εφημεριδες, η οτι μαλακια θα σκεφτεις.
Παιρνεις τα φαρμακα σου;  :grouphug:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Τετάρτη πουτσα κ ξύλο! :rockon:
Αφήστε τα υπόλοιπα!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Mια χαρα αμυντικος ειναι για τα ελληνικα δεδομενα,και ειχε και εναν βαρυ τραυματισμο.δεν μπορει ακομη να ειναι στα επιπεδα που ηταν πριν.
ιεροσυλια να τον συγκρινεις με το κριαρι τον ανατολακη.
Εγω λεω οτι στην περιπτωση οτι του χρονου παιζει βασικος ο Σιοβας με Μαρκανο η Μανωλα. Δεν ειναι υπερβολη να δινεις συμβολαιο 800.000 χιλιαδες για την αλλαγη;
Αν και δεν ξερω τι συμβολαιο εχει αυτην την στιγμη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
Ρε κομπλεξικε. Το βιντεο επεζε 31/3 η αποκαλυψη της φαρσας εγινε 1/4. Το ιδιο εχει γινει και στην Ελλαδα με κατι μαλακιες του Σταρ θυμαμαι η της εκπομπης ζουγκλας.
Ναι αλλα τωρα θα μου πεις οτι εσυ μιλας για αθλητικες εφημεριδες, η οτι μαλακια θα σκεφτεις.
Παιρνεις τα φαρμακα σου;  :grouphug:
Ρε συ εδω δεν παιζει να ειναι φαρσα,παιζει η ειδηση παντου,ασε που βγηκε απο χθες βραδυ και οχι σημερα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Ρε συ εδω δεν παιζει να ειναι φαρσα,παιζει η ειδηση παντου,ασε που βγηκε απο χθες βραδυ και οχι σημερα.
Η ειδηση βγηκε στο gazzeta 12.01.
Μπορει να κανω και λαθος, αλλα μου φαινεται σαν μια πετυχημενη φαρσα που θα αποκαλυφθει αυριο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
366
Μπορει να κανω και λαθος, αλλα μου φαινεται σαν μια πετυχημενη φαρσα που θα αποκαλυφθει αυριο.
οχι ρε ειχε βγει πιο νωρις απο πολλα μεσα,πριν το παρει το γκαζετα και τα αλλα σαιτ.
θα δειξει αλλα μου φαινεται κουφο να ειναι φαρσα για την πρωταπριλια και να βγαινει 2 μερες πριν.και δεν εχει βγει να το διαψευσει και κανεις.

taurus1

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.597
Πόντοι
14.905
Την είδηση την έβγαλε το  στις 30/03 και μετά την αναπαρήγαγαν τα υπόλοιπα σαιτς. Αν κάνουν πρωταπριλιάτικη φάρσα 2 μέρες πριν είναι απλά καραγκιοζηδες! Ο Μαρινάκης όμως άνετα θα έβγαινε Δήμαρχος και είναι τύπος που ψάχνει τους προβολείς γενικά. Επιπλέον αν κατάφερε να δώσει τον Μήτρογλου για 15 εκατ. , φαντάσου τί μπορεί να κάνει για τον Πειραιά!!

lavios

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
560
Πόντοι
2.220
Ρε κομπλεξικε. Το βιντεο επαιζε 31/3 η αποκαλυψη της φαρσας εγινε 1/4. Το ιδιο εχει γινει και στην Ελλαδα με κατι μαλακιες του Σταρ θυμαμαι η της εκπομπης ζουγκλας.
Παιρνεις τα φαρμακα σου;  :grouphug:
Επίπεδο, έτσι λιοντάρι μου έβδομο;

LION7

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.400
Πόντοι
10.645
Αφού τον έβγαλες έξω απ' τα ρούχα του :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Που το έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι κομπλεξικός αν επιτρέπεται, είσαι συνάδελφος;
Eισαι δηλαδη σε αυτον τον χωρο και εχεις αυτον τον χαρακτηρα;
Φανταζομαι οτι οι ασθενεις σου νιωθουν την αγαπη σου οπως και εμεις.

lavios

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
560
Πόντοι
2.220
Eισαι δηλαδη σε αυτον τον χωρο και εχεις αυτον τον χαρακτηρα;
Φανταζομαι οτι οι ασθενεις σου νιωθουν την αγαπη σου οπως και εμεις.
Συνάδελφος κομπλεξικός εννοούσα ρε τύπε. :helpplea:

Πλάκα κάνω ρε τύπε, ντάξει δε θα σε ξαναπειράξω αφού είσαι και φίλος του Λαίον Κινγκ. :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Συνάδελφος κομπλεξικός εννοούσα ρε τύπε. :helpplea:

Πλάκα κάνω ρε τύπε, ντάξει δε θα σε ξαναπειράξω αφού είσαι και φίλος του Λαίον Κινγκ. :rockon:
Πες μου τυπε με το χερι στην καρδια. Ολα αρχισαν οταν σου την ειχα πει για το πουτανακι της σειρας;  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom