Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (2 μέλη και 79 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ρε talos η πλακα ξερεις ποια ειναι? οτι ο τζικγερ δεν πουλαει που να χτυπατε τον κωλο σας κατω, παρτε τωρα τον Σπυροπουλο για τον οποιο πανυγηριζεται με την ορκα οπως πανυγηριζατε για τον Κωνσταντινου, Παππαδοπουλο και τοσους αλλους παικταραδες παρτε και αλλο ενα Πρωταθλημα αναμεσα στα επομενα 10 του Ολυμπιακου ας παρει και ενα η Αεκ και ολα καλα.
Παμε στοιχημα οτι αν παρετε φετος πρωταθλημα θα μας λετε για την ομαδαρα σας και θα ξεχασετε και βγενοπουλο και την τεσσαρα?
Εμεις αν ειμασταν στην θεση σας και θελαμε να διοξουμε εναν προεδρο τοσο πολυ θα ειχαμε φερει τον κοσμο αναποδα και θα τα ειχαμε καταφερει.
Σωστη λαθος αυτη ειναι η γνωμη μου.
με είδες να πανηγυρίζω για τον σπυρόπουλο....ή θα τρελλαθώ άμα  πάρουμε πρωτάθλημα?...λάθος φίλε μου...δεν είναι το όνειρό μας το πρωτάθλημα αλλά ο καλός ΠΑΟ...η μεγάλη ομάδα...όποιος και να μου την φτιάξει,όπως και να τον λένε αυτόν θα υποστηρίζω...τα άλλα όλα είναι απλώς οδοντόκρεμες....

Επισκέπτης
με είδες να πανηγυρίζω για τον σπυρόπουλο....ή θα τρελλαθώ άμα  πάρουμε πρωτάθλημα?...λάθος φίλε μου...δεν είναι το όνειρό μας το πρωτάθλημα αλλά ο καλός ΠΑΟ...η μεγάλη ομάδα...όποιος και να μου την φτιάξει,όπως και να τον λένε αυτόν θα υποστηρίζω...τα άλλα όλα είναι απλώς οδοντόκρεμες....
καλά βολέψου τώρα με κανένα παιδάκι αρνίσιο και ξέχασε τον καλό ΠΑΟ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
και βαλε..μονο που θα ερθει η ωρα που θα φαει τοσες κλωτσιες που θα ξεχασει & το ονομα του..εγγυημενα..
καλα τι μαλακια σας επιασε τωρα και τους δυο?ποιος μιλησε για ξυλο?αλλο εννοω δεν τους συμφερει αλλα ειστε μαλακες...με απογοητευσατε...

Επισκέπτης
καλος ομως ο real iron mike στα καλα του δεν παιζοτανε www.freesmileys.org] [/url]
συγνωμηηηηηηηηη..ξερετε στον δρομο δεν φορανε γαντια..ουτε υπαρχουν κανονες..γι' αυτο καλο θα ηταν να υπαρχει ταπεινοφροσυνη απο ολους πριν βρεθει καποιος στο νοσοκομειο για κανα εξαμηνο πριν καν το καταλαβει..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66

Επισκέπτης
καλα τι μαλακια σας επιασε τωρα και τους δυο?ποιος μιλησε για ξυλο?αλλο εννοω δεν τους συμφερει αλλα ειστε μαλακες...με απογοητευσατε...
να διευκρινιζετε κυριε..και να ανακαλεσετε αμεσα πριν διαμαρτυρηθουμε στην διευθυνση & σας warnαρουν..

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
ψαχνω μη τη ψαχνεις αλλοιως
ανεβα θεσσαλονικη διακριτικα :grin:

Συνημμένα

• MEN24_SOUGLAKOSMIKRI_b.jpg
    MEN24_SOUGLAKOSMIKRI_b.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • MEN24_SOUGLAKOSMIKRI_b.jpg
    MEN24_SOUGLAKOSMIKRI_b.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 23

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
χουλιγκανακι των πληκτρων ειναι μωρε..αστο & το καταφερνω μονος μου.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και εσένα ώς πότε θα σε ξεμπλέκω???Έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με πάπιες...bodos....τί άλλο θα κάνουμε για σένα???

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
καλα καλα προκαλειτε με να συνασπιστω με την παπια να σας κανω μαγκες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom