Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ωραιο γλωσσοφυλο ρε..ΕΥΓΕ..Δες τότε μια ομάδα που ούτε στα όνειρά σου δεν θα δεις ποτέ.
α ναι τα χουντακια δεν ειναι αυτα? ειναι πριν το στημενο αγωνα με τον ερυθρο αστερα ή μετα?
φερε μας το νουμερο του χρωμοσαμπουαν που χρησιμοποιει η ξανθια σας,να σου φερουμε οτι ζητας..Και περιμένω πάντα εκείνο το παλικάρι που μίλησε για το Γουέμπλεϋ. Τον προκαλώ απο χτες να φέρει το απόκομμα της γερμανικής εφημερίδας που έλεγε, αλλά ...μούγκα στη στρούγκα.

μηπως θες και τη μαρτυρια της δεσποινας παπαδοπουλου?
[move]ωραιο γλωσσοφυλο ρε..ΕΥΓΕ..
[/move]δεν ειχε και λογο να σας κατηγορησει φιλε μου
δεν ειχε και λογο να σας κατηγορησει φιλε μου
πες μας πρωτα για το γλωσσοφυλο..Εγώ πιστεύω πως είχε και παραείχε, για να δείξει οτι η "Εθνοσωτήριος" προήγαγε -και καλά- τον ελληνικό αθλητισμό. Δεν έκανε όμως η Δέσποινα την απόκρουση του Κωνσταντίνου στο σουτ του Κάρασι στη γωνία (δέκα λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι), που αν έμπαινε δεν θα πηγαίναμε τελικό. Στημένο κι αυτό;
Δεν μου είπες όμως για τις φωτογραφίες του Ασλανίδη με τον μπαρμπα-Μπαρμπη, που είναι ΣΗΜΕΡΑ εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην τηλεόραση. Ψεύτικες είναι? Κι αν όχι, πως ανέχεσαι έναν χουντικό να σε κατηχεί ποδοσφαιρικά?

τσουζουν ΠΟΛΥ αυτα που ποσταρω..Πότε πρόλαβες και σε βαζελιάσανε πάλι βρε?
τσουζουν ΠΟΛΥ αυτα που ποσταρω..
απο τοτε ειχες τετοιες φωτο μεσα στην σακκα σου???Να είχανε και επίπεδο!
Γιατί κάτι τέτοια τα λέγαμε στην Τρίτη Δημοτικού.