Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Συντάκτη........απάντησε τώρα με την εξυπνάδα που έγραψες νωρίτερα...........
Τι να απαντήσω? Δεν σε καταλαβαίνω.
προτεινω να ανοιχτει θρεντ οπου θα καταγραφονται αποψεις ολων των φιλαθλων για το σιχαμερο και στημενο επος του γουεμπλει. ας μην βρωμισουμε το θρεντ του ενδοξου θρυλου με τις ιστορικες βρωμιες της ροζ ομαδας..

Δεν λέω εσένα, ήμαρτον!!! Τον υπουργό ενοώ που ξεκίνησε το χορό..........
υπουργε ελα να αποκαταστησεις την ταξη και μην εξαφανιζεσαι!
Δεν χρειάζεται να απαντησω σε τιποτα εγω !!!!Για παράθεσέ μας λοιπόν το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ δημοσίευμα της Bild (σαν να λέμε, της ..Εσπρέσσο της Γερμανίας) που λέει όσα ισχυρίζεσαι. Εκτός αν σου το είπε κάποιος που το το είπε ο μπατζανάκης της κουνιάδας του κλπ.
Εννοείται πως αν δεν το παραθέσεις, είσαι απλώς ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Δεν χρειάζεται να απαντησω σε τιποτα εγω !!!!
τα λεει ολα η ιδια η "ενδιαφερομενη"
τα παραδεχεται ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!!
Αυτήν την αγαπάει κανένας ή επειδή είναι μάνα ΑΕΚτζή μένει παραπονεμένη? :<
Θα έλεγα να αφήσουμε τις μανούλες ήσυχες. Και βέβαια, να ζητήσει συγγνώμη ο Υπουργός, που ευθύνεται για όλη τη ...μανουλολογία.
Ας αφήσουμε τις μάνες, να πούμε για πουτάνες.
Απο πότε η Δέσποινα είναι το ..έγκυρο δημοσίευμα της Bild που μας έλεγες; Τη Δέσποινα μας την έδειξες (και όλοι ξέρουμε αν πρέπει να την θεωρούμε αξιόπιστη, ειδικά τώρα στα γεράματα), το απόκομμα της Bild πότε θα μας το δείξεις;
Γιατί κι εγώ τότε μπορεί να λέω οτι "σύμφωνα με δημοσίευμα της ...Puzzoskampilo Times" ο γάβρος ελέγχεται γι' αυτό και για κείνο.
Άντε λοιπόν να σε δω, πού' ναι το δημοσίευμα οέο?

Γιατι ως γνωστό : Είναι Αρρώστια και μαλακία να είσαι βάζελος σ' αυτή την κοινωνία
Να σε πηδάνε να σε γαμάνε και το μουνί της μ.... σου να τραγουδάνε
Αλλά μάλλον δεν προσέχατε ...εισαι 45 χρ ρε καραγκιοζη και καθεσαι και βριζεις μανες....σα δεν ντρεπεσαι ρε αληταρα...αυτα μαθαινεις στον γιο σου?
ντροπη σου που σε ενα forum με χιλιαδες χρηστες καθεσαι και postareis ενα συνθημα χυδαιο...κατι μαλακες σαν και σενα ειναι αυτοι που καποτε οι γονεις μας μας ελεγαν να προσεχουμε...!!!