Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε Νταρκ ειλικρινα δεν προλαβενω να απαντησω αλλα και εσυ το γενικευεις δεν ημαστε ολοι ετσι.Σε ένα θρεντ που αποτελείται απο ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κ βρίζουν τους Μικρασιάτες ως γύφτους κ Τούρκους απαξιώ να γράψω και θλίβοαμι που κανείς δεν κάνει κάτι για αυτό το ρεζιλίκι ορισμένων.Εκεί καταντήσαμε ,να βλέπουμε κάποιους ΄΄Έλληνες΄΄ στο όνομα της Ολυμπιακάρας να λένε τους Μικρσιάτατες Τουρκόγυφτους κ την Πόλη Ισταμπούλ.
Τις γυναίκες τις σέβομαι,αν συνεχίσω να γράφω εδώ μέσα θα ξεχάσω ότι τις σέβομαι.
Πτου σας μισέλληνεςς κομπλεξάρες που έχετε το μπουρδέλο σας πιο πάνω από τα ιδανικά κ την ΕΛΛΑΔΑ.Σας ήξερα για τέτοιους αλλά όχι και έτσι.
Εσύ Βρασίδα που είσαι κ εθνικόφρων όπως λες,τα αφήνεις έτσι;;;;;
Παρακαλώ τα αδέρφια μου να μην ξαναγράψουν στο ΕΜΕΤΙΚΟ αυτό θρεντ που αποτελείτε από Μισέλληνες κομπλεξικούς.
Πτου σας μισέλληνεςς κομπλεξάρες που έχετε το μπουρδέλο σας πιο πάνω από τα ιδανικά κ την ΕΛΛΑΔΑ.Σας ήξερα για τέτοιους αλλά όχι και έτσι.
Παρακαλώ τα αδέρφια μου να μην ξαναγράψουν στο ΕΜΕΤΙΚΟ αυτό θρεντ που αποτελείτε από Μισέλληνες κομπλεξικούς.
οι ιδιοι σηκωσαν στο 5-1 την σημαια της βουλγαριας μεσα στο καραισκακη..πως να τους αποκαλουμε???σκετο μπουγατσοκιμαδες???Ναι μωρέ έχεις δίκιο.τότε κ οι Μακεδόνες είναι Βούλγαροι.Ετσι;
Ναι μωρέ έχεις δίκιο.τότε κ οι Μακεδόνες είναι Βούλγαροι.Ετσι;
μικρο το κακο. τουλαχιστον αυτοι γαμανε και κανενα μουνι. εσυ που εχεις πανω κι απ το μουνι την αεκ, τί ποινη θα επρεπε να σου επιβληθει ????
αυτο να το θυμασαι, ή να στο θυμιζω ????
μικρο το κακο. τουλαχιστον αυτοι γαμανε και κανενα μουνι. εσυ που εχεις πανω κι απ το μουνι την αεκ, τί ποινη θα επρεπε να σου επιβληθει ????
αυτο να το θυμασαι, ή να στο θυμιζω ????
ααααααα.. δεν ξερω.. μπορεις παντως να προβεις σε μηνυσεις..
ααααααα.. δεν ξερω.. μπορεις παντως να προβεις σε μηνυσεις..
Ρε Νταρκ ειλικρινα δεν προλαβενω να απαντησω αλλα και εσυ το γενικευεις δεν ημαστε ολοι ετσι.
Το ακυρο το εγραψα πριν το μυνημα σου αλλα με προλαβες.
Ρε Νταρκ ειλικρινα δεν προλαβενω να απαντησω αλλα και εσυ το γενικευεις δεν ημαστε ολοι ετσι.
Το ακυρο το εγραψα πριν το μυνημα σου αλλα με προλαβες.
Να προτηνω να γινει και νομικο τμημα στο σαιτ γιατι θα μας χρειαστη.ααααααα.. δεν ξερω.. μπορεις παντως να προβεις σε μηνυσεις..
η φροσω που εντασσεται???προσεξε τι θα απαντησεις γιατι αφου μπαινει εδω & διαβαζει τι γραφεις μην εχουμε σε μερικες ημερες τιποτε "κοκκινιστα" απολογητικα σημειωματα τυπου barone..Απο το πληρωμένο μουνί ΝΑΙ έχω πάνω την ΑΕΚ.Από το μη πληρωμένο ΟΧΙ.Μήπως έχεις εσύ το πληρωμένο πάνω από οτιδήποτε που σου πειράξαμε τα ιδανικά;;;;
Και θυμιζε μου ότι θέλεις.Αδιαφορώ.
η φροσω που εντασσεται???προσεξε τι θα απαντησεις γιατι αφου μπαινει εδω & διαβαζει τι γραφεις μην εχουμε σε μερικες ημερες τιποτε "κοκκινιστα" απολογητικα σημειωματα τυπου barone..
το σκυψοκωληδες παντως ουδολως τον πειραξε..α ρε πως πεφτουν τα πεπλα..To ποσταρισμα μου ηταν αυτο"
Δεν θα πεσω στο επιπεσο σου... γιατι και εγω καταγομαι απο Προσφυγες , απο ΕΛΛΗΝΕΣ της Μικρας Ασιας και της Ανατολικης Θρακης ,,,που ηταν και Ολυμπιακοι!!!!
και οχι απο Γυφτους-τουρκους-σκυψοκωλιδες που ετυχε να ερθουν μαζι με τους Ελληνες ....
Νομιζω οτι γραφω καθαρα οτι καταγομαι απο Προσφυγες τωρα αν εσυ βλεπεις στο ποσταρισμα μου κατι το Ανθελληνικο
μαλλον εσυ εχεις το προβλημα γι αλλη μια φορα νομιζεις οτι θα μπαινεις στο Θρεντ και θα γραφεις
για Τσαμπουκαδες στο αλσακι και Πατεραδες που εψαχναν τα παιδια τους και δεν θα σου απανταμε εισαι ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ....

To ποσταρισμα μου ηταν αυτο"
Δεν θα πεσω στο επιπεσο σου... γιατι και εγω καταγομαι απο Προσφυγες , απο ΕΛΛΗΝΕΣ της Μικρας Ασιας και της Ανατολικης Θρακης ,,,που ηταν και Ολυμπιακοι!!!!
και οχι απο Γυφτους-τουρκους-σκυψοκωλιδες που ετυχε να ερθουν μαζι με τους Ελληνες ....
Νομιζω οτι γραφω καθαρα οτι καταγομαι απο Προσφυγες τωρα αν εσυ βλεπεις στο ποσταρισμα μου κατι το Ανθελληνικο
μαλλον εσυ εχεις το προβλημα γι αλλη μια φορα νομιζεις οτι θα μπαινεις στο Θρεντ και θα γραφεις
για Τσαμπουκαδες στο αλσακι και Πατεραδες που εψαχναν τα παιδια τους και δεν θα σου απανταμε εισαι ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ....
τραβα στον ΟΗΕ αλλα χωρις κουκουλα..ότι οι Γυφτους-τουρκους-σκυψοκωλιδες όπους τους αποκάλεσες,εμμέσως πλην σαφώς υπονόησες τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.Βλακείες λέω;;;από την στιγμή που δεν ήρθαν Τούρκοι τότε στην Ελλάδα ή μη Ολυμπιακοι πρόσφυγες ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ και Τούρκοι.Έτσι;;;
Άσε μας ρε Αλέξανδρε.Σας είχα για φανατικούς,αλλά είστε φανατικοί με την κακή έννοια.Κατάλαβα πολλά.Και όσο για το αλσάκι το έγραψα καθαρά κ το έσβησα.Μην πιάνεσαι τώρα από σωσίβια.
Το ποστάρισμα που ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ!!!!!ότι οι Γυφτους-τουρκους-σκυψοκωλιδες όπους τους αποκάλεσες,εμμέσως πλην σαφώς υπονόησες τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.Βλακείες λέω;;;από την στιγμή που δεν ήρθαν Τούρκοι τότε στην Ελλάδα ή μη Ολυμπιακοι πρόσφυγες ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ και Τούρκοι.Έτσι;;;
Άσε μας ρε Αλέξανδρε.Σας είχα για φανατικούς,αλλά είστε φανατικοί με την κακή έννοια.Κατάλαβα πολλά.Και όσο για το αλσάκι το έγραψα καθαρά κ το έσβησα.Μην πιάνεσαι τώρα από σωσίβια.
Φιλικα παντα δεν υπαρχουν βουλγαροι μακεδονες οι μακεδονες σαν φυλη ειναι Ελληνικη οποτε ολα τα αλλα ειναι αστοχα.3. Οι Έλληνες της Ελληνικής Μακεδονίας είναι Έλληνες.... αυτό δεν σημαίνει ότι και οι σημερινοί Μακεδόνες είναι Έλληνες ... για παράδειγμα οι Βούλγαροι Μακεδόνες ειναι Βούλγαροι ...