Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο στόχος πρέπει να είναι πρωτάθλημα,κύπελλο κ καλή ευρωπαική πορεία(δεν την λες καλή)....τι δεν καταλαβες;;;ποιος ειναι ο στοχος;;;;
Με την διακοπή του σκάμε απιζημείωση χοντρή νομίζω,δεν ξέρω αν συμφέρει,αν ναι δρόμο!!!-ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΟ ΜΑΝΑΒΗ ΤΗΣ ΑΘ ΠΑΤΡΩΝ..(ΝΤΙΟΓΚΟ)
-ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ....ΓΚΟΛΤΖΗ.
-ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ Χ 2
-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΧΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Η ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....

χαχαχαχαχαχ...δικιο εχεις αλλα ο μαλακας σημερα κουνηθηκε λιγο σε σχεση με αλλες φορες...αλλα δεν γινοτανε να μην κανει μαλακια στο τελος....-ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΟ ΜΑΝΑΒΗ ΤΗΣ ΑΘ ΠΑΤΡΩΝ..(ΝΤΙΟΓΚΟ)
-ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ Χ 2
ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....

Αυτό να λέγεται κ θα γίνεται!!!ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΛΕΣ,
ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΕΣ
ΟΣΟ ΜΑ ΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΡΕ ΛΑΓΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΑΜΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

-ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟΥΖΟ ΜΑΝΑΒΗ ΤΗΣ ΑΘ ΠΑΤΡΩΝ..(ΝΤΙΟΓΚΟ)
-ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ Χ 2
ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....
Σαμπώς υπάρχει άλλος καλύτερος;;;χαχαχαχαχαχ...δικιο εχεις αλλα ο μαλακας σημερα κουνηθηκε λιγο σε σχεση με αλλες φορες...αλλα δεν γινοτανε να μην κανει μαλακια στο τελος....
παντως το μεγαλυτερο προβλημα και λογω θεσης ειναι ο κηπουρος....τραγωδια....1000 χρονων και δεν λεει να σταματησει...δεν πεφτει δεν βγαινει δεν μπαινει γαματα....![]()
![]()
Ξυπνάτε γαμώ την αγανάκτιση!!-ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ Χ 2

Ξυπνάτε γαμώ την αγανάκτιση!!![]()
![]()
![]()
´Εχουμε αμυντικά χαφ: Γ.Παπαδόπουλο και Κατσικογιάννη.
Αν είναι ας φέρουν κανέναν τύπου Καρντόζο να ρίχνει ξύλο.
Ή περιμέντε τον Γκατούζο ακόμα;;;; Μήπως να μας φέρει και τον Βιεϊρά;
Και να επιστρέψει για 3η θητεία ο Sir Takis.

εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ξεκίνησε βασικό τον Ιμπαγάθα...τι σκατά περίμενε;
οντως...φαινεται ο παικτης κλασης...με ιμπαγασα ριερα και ρομενταλ και [size=30pt]ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ[/size] θα γαμαμε....εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ξεκίνησε βασικό τον Ιμπαγάθα...τι σκατά περίμενε;

εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ξεκίνησε βασικό τον Ιμπαγάθα...τι σκατά περίμενε;
Κάνει ο προπονητής την ομάδα ή η ομάδα τον προπονητή oεο;;;Εγω ακομα δε καταλαβα τι φταιει ο λινεν
Μαλλον θα ειμαι αμπαλοσ