Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγω παντως επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης του μπασκετ εμπιστευομαι τον ντουσανΟ Σοφο παει Μακαμπι και εμεις παιρνουμε τον 34χρονο πλεον Νεστεροβιτς; Χμ.........![]()
![]()
1-1 θα ερθειΝομιζω οτι το ΜΑΤΣ με την ΜΑΚΑΜΠΙ δεν θα μας βγει σε καλο,μακαρι να διαψευστω,να δουμε και να κρινουμε
Αυτο ειναι αποτελεσμα που ευνοει την ομαδα συναγωνηστη και καλως να ερθει1-1 θα ερθει
Αυτο ειναι αποτελεσμα που ευνοει την ομαδα συναγωνηστη και καλως να ερθει
Μόνο αυτά είναι τα σχόλια ? Γιατί εγώ ξέρω και άλλα , που μάλιστα δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΛίβερπουλΑς δούμε τον αντίκτυπο στους φιλάθλους του λιμανιού, για την μεταγραφή που έκανε πάταγο σε όλη την Ευρώπη:
Don't let the Shankly gates hit you on the ass on the way out!!!
Please and thank you...
let him go
I will sell him in a heart beat
Bye Bye!!
Selling Reira could be a good decession by Roy ! Bye bye
GOOD RIDDANCE !
See Ya B***ard
Hope this is true, f**k off you tosser.
Mind you don't trip over your chin on the way out Albert.
How much did we pay for this c**t?
Was it 11 million? I'm not sure.
Send him away for free!!!!!!!!!!
Signed for around £8m I think so will be losing out a fair chunk but I just want him gone, couldn't care less about the fee on this occasion because he isn't worthy to even be in the same country as our club!
Reds me up everytime I see his face,just want him gone period.
Oh for the small pleasures in life... Like seeing the back of this muppet.
f**k off quagmire!
I think his chin is worth that much for Ivory hunters in Africa.
Τα παραπάνω σχόλια ήταν μόνο από την πρώτη σελίδα.

Το θέμα είναι ότι δεν το έκανε με πρόθεση ο Ολυμπιακός. Αυτοί έφυγαν από μόνοι τους. Δεν πρέπει να τους αντικαταστήσει ?φίλε Νίκο, τα πράγματα στο μπάσκετ είναι απλά.
από τη στιγμή που και πάλι πας να κάνεις 6-7 νέες μεταγραφές, εκ των οποίων οι 3 είναι πεντάδας... γαματα με μεγάλα γράμματα.
Mπορώ να σου δώσω τα λινκ, αλλά έτσι από περιέγεια. Θεωρείς ότι τα παραπάνω σχόλια είναι ψεύτικα δηλαδή. Έκατσε ο κύριος πρόεδρος και τα έγραφε από το μυαλό του , συμφωνα με εσένα...Στα Ελληνικά τα γράψανε οι scousers; Ρε, τι σότο πέφτει από τον "κύριο πρόεδρο"...