Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κάθε καλοκαίρι θα συμφωνούμε γιαυτά που διαφωνούμε το χειμώνα ;)
Μα δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τα πέτρινα χρόνια ...αρκει να ρωτήσει έναν οποιοδήποτε φίλαθλο της ΑΕΚ που έχει και 4 χρόνια παραπάνω εμπειρίαμετα απο αρκετο καιρο γραφω στο θρεντακι σας!!!!
αλεξανδρε καλα τα λες αλλα αμα καποιος δεν τα εχει ζησει(τα πετρινα χρονια..)δυσκολα μπορει να το καταλαβει αυτο που λες.....και ακομα ποιο δυσκολο να του το εξηγησεις εσυ που τα εζησες..
Κοίτα...για Νένε έχει γίνει πρόταση 5.000.000 €(το λέει η ομάδα του και ο Θρύλος δεν διαψεύδει...)ο Ντελγκάδο είπε ότι τα έχει βρεί αυτός και μένει η ομάδα του....για Μποτινέλι πιστεύω πως θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως....Μωρέ καθόλου άσχημα δεν είναι. Να τους πάρουμε όμως...
Ο Κασναφέρης θα ανακοινωθεί μαζί με την...Δέσποινα Παπαδοπούλου,τον Ασλανίδη,τον Δούρο,τον Δέδε,τον Χουάν Ραμόν Ρότσα Μπουμπλή με καταγωγή από το Αιγάλεω και τον Βουράκη...μίσες δουλειές θα κάνουμε???χεχεχεχεχεχεχεΤον Κασναφέρη πότε θα τον ανακοινώσετε?
Χα χα...
Μακάρι...Νομίζω ειδικά με Νένε και Ντελγκάδο δένουμε μια χαρά.Κοίτα...για Νένε έχει γίνει πρόταση 5.000.000 €(το λέει η ομάδα του και ο Θρύλος δεν διαψεύδει...)ο Ντελγκάδο είπε ότι τα έχει βρεί αυτός και μένει η ομάδα του....για Μποτινέλι πιστεύω πως θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως....
πολυ καλος δειχνει. και απο πισω ο δουρεκας να μοιραζει σακουλες για τον εμμετο!!!Θεωρώ πως από Ρίμπο,Τζιό,Καρεμπέ και Λουτσιάνο πρόσφερε ποιό πολλά....για το άγαλμα έχεις δίκιο...αλλά έχω κάποιες ''αδυναμίες''...Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....δες τώρα τον...Αντί-Καστίγιο....εγώ θα τον έπαιρνα με κλειστά μάτια....άσε που μου θυμίζει(θυμίζει...το τονίζω) τον Μέγα Χ''παναγή....
Περιμένω σχόλια από τους φίλους γαύρους αλλά και από τους φίλους-οπαδούς άλλων ομάδων.... εμένα μου κάνει πάντως.....
Κύριε???Εγώ σε βρίζω???χεχεχεχε...όχι ο Γκούντγιοσεν δεν παίζει...μάλλον Νένε στα σίγουρα και δεν ξέρω για Ντελγκάδο...μάλλον δεν τον δίνουν οι Μεξικάνοι....δεν ξέρω αν το...πάρουμε,πάντως γίνεται επιτέλους σωστή δουλειά.....Κύριε ποδολάγνε για προσθέστε στον κατάλογο και τον Γκούντγιονσεν....
Βρε λές να το πάρουμε φέτος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()