1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
σα να τη λέει ο αργεντίνος στον Ελληνα ένα πράμα ε;Αφού τη γλιτώσατε εσείς(προς το παρόν) υπάρχει για όλους ελπίδα
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα
σα να τη λέει ο αργεντίνος στον Ελληνα ένα πράμα ε;Αφού τη γλιτώσατε εσείς(προς το παρόν) υπάρχει για όλους ελπίδα
ναι τελικο με τη γιουβεντουςΤι έγινε .. , τα πράσινα περιττώματα χτες έβγαλαν χολή για τον γαύρο ..σήμερα τηρούν σιγή ασυρμάτου ? Μάλλον το βέλγικο ψωλόχυμα έτσουξε πολύ.
Να υποθέσω πως δεν θα κατακτήσουν το Europa League ?

Τι έγινε .. , τα πράσινα περιττώματα χτες έβγαλαν χολή για τον γαύρο ..σήμερα τηρούν σιγή ασυρμάτου ? Μάλλον το βέλγικο ψωλόχυμα έτσουξε πολύ.
Να υποθέσω πως δεν θα κατακτήσουν το Europa League ?
ΥΓ Ωραια η ανακοινωση των διαιτητων στο βολει κατα της ομαδας μας, να τα δω τωρα τα φυντανια στο Ρεντη με τι αρχιδια θα ερθουν να σφυριξουν στα πλει οφ..
Ψηφίζω Φερνάντεζ του Ηρακλή. Και τον πιτσιρικά του Πανθρακικού.+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
ακόμα δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό που έφυγε
και από τότε έχουμε πάρει άλλους 3 και είναι απλά για ψήσιμο στη θράκα σαν μοσχάρια.
Το λέω άλλη μια φορά: Για μένα αν φύγει ο Αντωνάκης, ο επόμενος φύσκουλας θέλω να είναι ο Παναγόπουλος. Τέρμα. Κι ας κάνει και γκέλες και από όλα. Να φροντίσει να έχει άμυνα λουκέτο, κέντρο κέρβερο και επίθεση να καίει. 5 ματς θα χρειαστεί αν έχει τόσο ταλέντο όσο λένε.
Τότε θα τον έλεγαν Φαν Νιστελρόι ή Ιμπραΐμοβιτς.Η ουσία είναι πως ακόμα δεν είναι ο παίκτης που θα βάζει σε κάθε ματς γκολ
Κρατήσαμε όμως τον Όσκαρ, για τον οποίο το ΦΩΣ έγραψε μια ωραία πρωία "καλύτερος του Μπελούτσι (και εξηγούμε το γιατί)"...φέτος πάσχουμε στο κέντρο. Εκεί δηλαδή που διώξαμε Μπελούτσι....

φιλε κανταρια μπαλα....μοιραζε μπαλα με κλειστα ματια.τους ειχε κανει μαγκες..Εγώ πάντως θέλω Μπελούτσι πίσω το καλοκαίρι,θα είχε κάνει πολλά πράγματα φέτος!
Να χαμε μπελουτσι ντουντου,,και γκαλετι στα καλα του για πλακα θα περναγαμε χτες και ειδικα στο πρωτο ματς!Εγώ πάντως θέλω Μπελούτσι πίσω το καλοκαίρι,θα είχε κάνει πολλά πράγματα φέτος!
Σου ευχεται αυτος στην φωτο ομως να μην γινει!! Να σαι σιγουροςδυστυχως φετος δεν ειναι μονο το χαμενο πρωταθλημα.φανταζομαι το εχεται πει απλα δε πολυμπαινω.
χρειζομαστε ΠΑΡΑ πολλες αλλαγες και ΛΕΦΤΑ δυστυχως ο παο ειναι ενα τσικ πιο μπροστα απο μας και δυστυχως αν ριξουν εκεινοι λεφτα οπως λενε και δεν κανουμε κατι φετος εγω δεν ειμαι καθολου αισοδοξος και φοβαμαι νεα πετρινα χρονια μεχρι να ερθει ενας καινουριος με οραμα(βλεπε μπασκετ)μακαρι να λεω μαλακιες και να μην βγει

Σου ευχεται αυτος στην φωτο ομως να μην γινει!! Να σαι σιγουρος![]()
![]()
![]()
![]()

Σε μία χρονιά με τον ΟΣΦΠ χάλια κατάφερε ο ΠΑΟ να κατακτήσει πρωτάθλημα.-τουλάχχιστον εμείς έχουμε επιθετικό.
όχι σαν κάτι άλλους που τον έψαχναν χτες στο γήπεδο![]()
![]()
![]()
![]()
μιλάμε για τρελό πολύ τρελό σκόρερ.
όπως και να έχει κοντός ψαλμός αλληλούια
σαν να τρέχεις μαραθώνιο μόνος σου... γίνεται να έρθεις 2ος;Σε μία χρονιά με τον ΟΣΦΠ χάλια κατάφερε ο ΠΑΟ να κατακτήσει πρωτάθλημα.-
καλημέρα χρηστόφορεΚαλημερα [glow=red,2,300]Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Ε Σ[/glow] !!!!
Oλα καλα?!σαν να τρέχεις μαραθώνιο μόνος σου... γίνεται να έρθεις 2ος;
καλημέρα χρηστόφορε