doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
κλαψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεχετε γαμηθεί ρε παλιοπουστες σε κλώνους...
μια παύλοι μια ασημένιες παλάμες...
βάλτε τη στην παλάμη σας και ρίχτε μια γρήγορη να ξεκαβλώ.
κλαψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεχετε γαμηθεί ρε παλιοπουστες σε κλώνους...
μια παύλοι μια ασημένιες παλάμες...
βάλτε τη στην παλάμη σας και ρίχτε μια γρήγορη να ξεκαβλώ.
δεν κλαιει γιατι εμεις οι δυο τον γαμαμε με τα κανονικα μας ονοματα..κλαψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν κλαιει γιατι εμεις οι δυο τον γαμαμε με τα κανονικα μας ονοματα..

εγω δε γαμάω με ονόματα σας γαμάω με την ψωλή μου......δεν κλαιει γιατι εμεις οι δυο τον γαμαμε με τα κανονικα μας ονοματα..
ζελας γεννηθηκες,ζελας θα πεθανειςεγω δε γαμάω με ονόματα σας γαμάω με την ψωλή μου......
τη ΛΙΜΑΝΑΤΗ την Πειραιώτικια......
κλάψε μωρή περιστέρω.....
έχουμε γιομίσει ψώλες μούφες γαύρους.....
εγω δε γαμάω με ονόματα σας γαμάω με την ψωλή μου......
τη ΛΙΜΑΝΑΤΗ την Πειραιώτικια......
κλάψε μωρή περιστέρω.....
έχουμε γιομίσει ψώλες μούφες γαύρους.....
πάρε κανά χάπι για την πίεση γιατί πάνω στο πληκτρολόγιο θα σου ρθει το εγγεφαλικό!
πάρε κανά χάπι για την πίεση γιατί πάνω στο πληκτρολόγιο θα σου ρθει το εγγεφαλικό!
Κερκυραίος γάβρος και συ ε;
ααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχχααχχα
Βαράει ενδοφλέβιες με χαλούμι και κρατιέται σε φόρμαπάρε κανά χάπι για την πίεση γιατί πάνω στο πληκτρολόγιο θα σου ρθει το εγγεφαλικό!
Βαράει ενδοφλέβιες με χαλούμι και κρατιέται σε φόρμα
Κάνω υπομονή αδελφέ μπας και ερθει η ασπρη μερα![]()
![]()
![]()
Τι κάνεις μεγάλε? Ολα καλά?
Κάνω υπομονή αδελφέ μπας και ερθει η ασπρη μερα
Ψαρια , ποσα χρονια εχετε να μας κερδισετε στο πρωταθλημα? τα μετρατε ή να σας τα θυμησω ?Με ξένα αρχίδια κάνω τον άντρα
Ψαρια , ποσα χρονια εχετε να μας κερδισετε στο πρωταθλημα? τα μετρατε ή να σας τα θυμησω ?
ψευτοπρωταθλητες της παραγκας ειστε και τπτ αλλο
να σε γαμαμε τοσα χρονια και να μην εχεις καταλαβει τιποτα ειναι καλο για μας αλλα ασχημο για τον κωλο σαςΨαρια , ποσα χρονια εχετε να μας κερδισετε στο πρωταθλημα? τα μετρατε ή να σας τα θυμησω ?
Που να μην ειχα και την εικόνα του ΘΕΟΥ κατω απο τα κείμενά μου. Σε καταλαβαίνω, και μενα με έχει βαρέσει η ατιτλοσύνηΨαρια , ποσα χρονια εχετε να μας κερδισετε στο πρωταθλημα? τα μετρατε ή να σας τα θυμησω ?
καλα ρε φιλε με τον μητρογλου θα μας κερδισουν τα ψαρια?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες και άλλα...
ατιτλοσυνη με ξυλο μαζι τον εφεραν σε αυτο το χαλιΠου να μην ειχα και την εικόνα του ΘΕΟΥ κατω απο τα κείμενά μου. Σε καταλαβαίνω, και μενα με έχει βαρέσει η ατιτλοσύνη
με την διαιτησια γαματε μονο...χωρις τα κορακια, ειστε για τον πουτσο εντελωςνα σε γαμαμε τοσα χρονια και να μην εχεις καταλαβει τιποτα ειναι καλο για μας αλλα ασχημο για τον κωλο σας