stelda
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2022
- Like
- 13.178
- Πόντοι
- 2.256
Από την άλλη όμως, σε όσα έγιναν εκτός παρκέ, ο άλλος ο βλαξ τον προκάλεσε.Είναι προφανές ότι δεν κάνει για μπάσκετ αυτός. Ούτε πυγμάχοι δεν μπαίνουν με τέτοια τσίτα σε αγώνες. Τα μισά καλάθια που χάνει είναι από την υπερένταση και τα νεύρα του. Πρέπει να του βάλουν χέρι να ηρεμήσει λίγο.
Λογικα ο δικος μας τρελαθηκε οταν ειδε τον αλλον να τον περιμενει με παντοφλα κ καλτσα.... Βγηκε απο τα ρουχα του.. Λογικο μου φαινεται....
Αν δεν μείνει ο χοντρούλης,θέλουμε και 4ο pgΧελ με μακινταιρ και μοντέρο αν ισχύουν,θελουμε κάτι αλλο για ειμαστε πλήρεις?
kak ο χοντρουλης να μην μεινει αν χρεαστει 1 θα τον βρεις μεσα στην χρονια,το προτζεκτ εβανς ειναι κριμα ισως με μια συμφωνια με λιγα χρηματα να του εδιναν μια τελευταια ευκαιρια,Αν δεν μείνει ο χοντρούλης,θέλουμε και 4ο pg
3άρι-4άρι σίγουρα,αν βρούν και τα 2 σε ένα,ακόμα καλύτερα
Ούτε καν και είναι τεράστιο κρίμα η κατάληξή του.το προτζεκτ εβανς ειναι κριμα ισως με μια συμφωνια με λιγα χρηματα να του εδιναν μια τελευταια ευκαιρια,
Τάκη στη χειροσφαιριση δεν μπορεί να ρίξουν 200 χιλιάρικα για το γαμωτο να πάρουμε ευρωπαϊκή κούπα κ να μπούμε στην ιστορία ως ο μόνος σύλλογος με 5 κουπες σε διαφορετικά αθλήματα μαζι με με τσσκα Μόσχας
kana ελληνα θα παρουμε?ο καραγιαννιδης μονο ειναι απο φετος στην ομαδα αν δεν τον δωσουμε δανεικο.αλλα και που να παιξει.Ούτε καν και είναι τεράστιο κρίμα η κατάληξή του.
οταν λες "να ριξουν"???Τάκη στη χειροσφαιριση δεν μπορεί να ρίξουν 200 χιλιάρικα για το γαμωτο να πάρουμε ευρωπαϊκή κούπα κ να μπούμε στην ιστορία ως ο μόνος σύλλογος με 5κουπες σε διαφορετικά αθλήματα μαχι με τσσκα
200 ψωροχιλιαρικα γάμω το μπελα μου
Τόσα πάντα στη μπάλα εχουμε με τζαμπα λεφτά μα παίρνουν κ μάλιστα εκατομμύρια
εσυ δεν δινεις 500 βουλγαρικα ευρω να μου στειλεις κοκκινο πουντλ και ζητας 200κ.Τάκη στη χειροσφαιριση δεν μπορεί να ρίξουν 200 χιλιάρικα για το γαμωτο να πάρουμε ευρωπαϊκή κούπα κ να μπούμε στην ιστορία ως ο μόνος σύλλογος με 5κουπες σε διαφορετικά αθλήματα μαχι με τσσκα
200 ψωροχιλιαρικα γάμω το μπελα μου
Τόσα πάντα στη μπάλα εχουμε με τζαμπα λεφτά μα παίρνουν κ μάλιστα εκατομμύρια
Ειναι άνθρωπος με εκτόπισμαοταν λες "να ριξουν"???
ο εξης ενας δηλαδη : ευαγγελος μαρινακης
Δεν τα ζητώ για μένα αλλα για το θρύλο μαςεσυ δεν δινεις 500 βουλγαρικα ευρω να μου στειλεις κοκκινο πουντλ και ζητας 200κ.
για πες ρε αφανα νομικα τι κυρωσεις θα εχουν αυναν και ταιρικ?στον λεσορ γιατι εγινε μηνυση?οταν λες "να ριξουν"???
ο εξης ενας δηλαδη : ευαγγελος μαρινακης
αν τον εβρισκε η μπουνια του ταιρικ, θα ηταν ανθρωποκτονια απο προθεση = ισοβιαγια πες ρε αφανα νομικα τι κυρωσεις θα εχουν αυναν και ταιρικ?στον λεσορ γιατι εγινε μηνυση?
- μαλώνεις ρε