Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (17 μέλη και 100 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.516
Πόντοι
28.246
Ελπιζω να εχει και διαλειμμα στη μεση γιατι με την ευφραδεια που διακρινει το παχυδερμο θα λιωσουν τα κοκκαλακια μας μεχρι να τελειωσει η συνεντευξη...
Και αυτό είναι στα υπέρ του και έχει κάνει καλό και στην ομάδα αρκετές φορές. Αλλά το έχουμε μάθει προσωπικά το μάθημα εμείς...

Το μεγαλύτερο στοίχημα για τη νέα χρονιά ξέρεις ποιο είναι; Αν ο Βάσκος συνεχίζει να μην τραβάει ή του κάνει ή όχι μεταγραφές που θέλει αυτός, και δη από τα καλοκαιρινά παιχνίδια, εκεί δεν ξέρω τι θα γίνει.

ΥΓ: Κάτι ψιθυρίστηκε για Κάρμο. Αν έχει μυαλό ο μαλάκας θα γυρίσει πίσω, θα ξανά στρώσει κώλο να δούμε τον Κάρμο που ξέραμε και ας πάει να γαμηθεί μετά ας το εξαργυρώσει με μεταγραφή. Βλέπουμε την μεθεπόμενη χρονιά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.642
Πόντοι
5.006
Αν εννοεις Πουστη Σεντερ ναι....
βρηκες εισιτηριο τελικα....:coffee:
istanbul-turkey-21st-sep-2023-football-fans-of-fenerbahce-seen-on-the-stands-during-the-uefa-conference-league-match-between-fenerbahce-and-fc-nordsjaelland-at-the-fenerbahce-sukru-saracoglu-stadium-in-istanbul-photo-credit-gonzales-photoalamy-live-news-2RX214J.jpg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.828
Πόντοι
7.265
Για ολα οσα αξιζαμε και δεν πηραμε.
Για ολους αυτους που το αξιζανε και δεν το πηρανε.
Για ολους αυτους που θα στειλουμε στον ψυχιατρο.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.

bruce wayne

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
5.114
Πόντοι
1.056
εχει φτασει το σκατο στη καλτσα ...... αυτοι θα παρακαλανε να ξεκινήσει ο τριτος παγκοσμιος πολεμος με πυρηνικά για να μην παρει ολυμπιακος το ευρωπαικο μεσα στο κοτετσι τους
Στιγμιότυπο οθόνης 2026-05-21 012926.png

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Μπορει ναμαστε φαβορι στο μπασκετ, αλλα κραταω και μικρο καλαθι γιατι πολλες φορες φτασαμε στην πηγη, αλλα νερο δεν ειπιαμε. Το ειχα δεσει σε ψιλο μαντιλι στο Αμπου Νταμπι, το 2025, οτι στον τελικο θα παιζαμε με τον παναθηναικο και θα τον κερδιζαμε μετα απο μεγαλο μπασκετοπαιχνιδι. Δεν θα κρυψω οτι μου εφυγε ο τακος κι εναν ψιλοντοβρουτζα τον επαθα. Τεσπα συμναινουν αυτα, ελπιζω φετος να το σηκωσουμε.
Εκει που εχω ανγχωθει, ειληκρινα για πρωτη φορα ειναι το ποδοσφαιρο, που ειμαι φιλαθλος 50+ χρονια. Η ομαδα δεν παει καλα, πολλοι παικτες δεν τραβανε πλεον και δεν βλεπω να περνουν μετρα γι αυτο. Τι περιμενουν? Επρεπε να εχουν σχεδιασει ηδη το πως θα κινηθει η ομαδα με μεταγραφες κτλ. Το να επαναφερουν παικτες που ειναι στα τελειωματα τους η απο τα αζητητα της Ευρωπης και να πουλησουν 3-4 καλους που εχουμε, δεν θα ειναι η αλλαγη προς το καλυτερο που περιμενουμε. Κι εχουμε κακομαθει πλεον και θελουμε μια πολυ καλη πορεια της ομαδας στις Ευρωπαικες διοργανωσεις. Μετα τοση καλη δουλεια γινεται, οπως λενε στις ακαδημιες, δεν υπαρχουν 4-5 ταλεντακια απο εκει, ωστε να ανανεωθει η ομαδα? Δεν βλεπω φως και ανυσηχω!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Κλαμααααααα ο πρεζονας βγαζει λογο με 3 προτασεις γραμμενες σε 40 σελιδες...ετσι και το σηκωσουμε στο μπουρδελο του τον βλεπω κατευθειαν στο Δαφνι!!!:2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.016
Πόντοι
2.606
IMG_5488.jpeg
Βροχές το σκ ευτυχώς παίζουμε ΟΑΚΑ. Κάτω απ την ομπρέλα σου θα μπω στο σεφ όμως μετά

• Like
Αντιδράσεις: ledis7

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.411
Πόντοι
46.423

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.499
Πόντοι
6.495
Μπορει ναμαστε φαβορι στο μπασκετ, αλλα κραταω και μικρο καλαθι γιατι πολλες φορες φτασαμε στην πηγη, αλλα νερο δεν ειπιαμε. Το ειχα δεσει σε ψιλο μαντιλι στο Αμπου Νταμπι, το 2025, οτι στον τελικο θα παιζαμε με τον παναθηναικο και θα τον κερδιζαμε μετα απο μεγαλο μπασκετοπαιχνιδι. Δεν θα κρυψω οτι μου εφυγε ο τακος κι εναν ψιλοντοβρουτζα τον επαθα. Τεσπα συμναινουν αυτα, ελπιζω φετος να το σηκωσουμε.
Εκει που εχω ανγχωθει, ειληκρινα για πρωτη φορα ειναι το ποδοσφαιρο, που ειμαι φιλαθλος 50+ χρονια. Η ομαδα δεν παει καλα, πολλοι παικτες δεν τραβανε πλεον και δεν βλεπω να περνουν μετρα γι αυτο. Τι περιμενουν? Επρεπε να εχουν σχεδιασει ηδη το πως θα κινηθει η ομαδα με μεταγραφες κτλ. Το να επαναφερουν παικτες που ειναι στα τελειωματα τους η απο τα αζητητα της Ευρωπης και να πουλησουν 3-4 καλους που εχουμε, δεν θα ειναι η αλλαγη προς το καλυτερο που περιμενουμε. Κι εχουμε κακομαθει πλεον και θελουμε μια πολυ καλη πορεια της ομαδας στις Ευρωπαικες διοργανωσεις. Μετα τοση καλη δουλεια γινεται, οπως λενε στις ακαδημιες, δεν υπαρχουν 4-5 ταλεντακια απο εκει, ωστε να ανανεωθει η ομαδα? Δεν βλεπω φως και ανυσηχω!
Εγώ για το F4 δε συμφωνώ μαζί σου man.
Πέρυσι είχαν καλλιεργήσει οι ΠΑΝΤΕΣ..κοουτς, ομάδα, Αγγελόπουλοι, media..κ.λ.π οτι ειναι το φαβορί !
ειναι στον τελικό ! (ποιά μονακό; και ποιός Σπανούλης ;)
οτι ο τελικός είναι μεταξύ ΟΣΦΠ- ΠΑΟ ( και χέσε τον Τούρκο...δεν περιγράφεται αυτός..ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ)....
ΚΑΙ όλη η ομάδα είχε πιστέψει ότι ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...απογευματινός περίπατος με την μονακό....ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΥΤΣΑ! (αναμενόμενο για μενα )
ΦΕΤΟΣ λοιπόν ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..
ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ ΜΠΑΡΤΖΙ..δηλώσεις γιόκ..και κομμένα τα ΘΑ..ΘΑ ..και αγωνιστική συνέπεια όλη τη χρονιά , με διάρκεια και ρόστερ μονταρισμένο ..
αυτη τη φορά ξέρουν ότι εχουν 1+ 1 ματς ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ( περσι πηγαιναν αντίστοιχα για 1 ματς ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ)
ειναι πιο ΟΜΑΔΑ απο περσι ( οχι μονο αγωνιστικα!)....
ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ...
για το ποδόσφαιρο αλλη κουβέντα ...αλλη ώρα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Εγώ για το F4 δε συμφωνώ μαζί σου man.
Πέρυσι είχαν καλλιεργήσει οι ΠΑΝΤΕΣ..κοουτς, ομάδα, Αγγελόπουλοι, media..κ.λ.π οτι ειναι το φαβορί !
ειναι στον τελικό ! (ποιά μονακό; και ποιός Σπανούλης ;)
οτι ο τελικός είναι μεταξύ ΟΣΦΠ- ΠΑΟ ( και χέσε τον Τούρκο...δεν περιγράφεται αυτός..ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ)....
ΚΑΙ όλη η ομάδα είχε πιστέψει ότι ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...απογευματινός περίπατος με την μονακό....ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΥΤΣΑ! (αναμενόμενο για μενα )
ΦΕΤΟΣ λοιπόν ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..
ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ ΜΠΑΡΤΖΙ..δηλώσεις γιόκ..και κομμένα τα ΘΑ..ΘΑ ..και αγωνιστική συνέπεια όλη τη χρονιά , με διάρκεια και ρόστερ μονταρισμένο ..
αυτη τη φορά ξέρουν ότι εχουν 1+ 1 ματς ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ( περσι πηγαιναν αντίστοιχα για 1 ματς ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ)
ειναι πιο ΟΜΑΔΑ απο περσι ( οχι μονο αγωνιστικα!)....
ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ...
για το ποδόσφαιρο αλλη κουβέντα ...αλλη ώρα.
Περυσι ειχαμε τη μιση ομαδα με τραυματισμους λιγο πριν το φαιναλ 4....ουτε αλαζονεια υπηρχε ουτε φανφαρες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.411
Πόντοι
46.423

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.449
Πόντοι
12.756
:wanker::wanker::alivedick::alivedick:

Ολυμπιακός - Θύρα 7: «Όλοι στις 14.00 στο Καραϊσκάκη, Μαρούσι ερχόμαστε»​

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.694
Πόντοι
13.116
Οσοι πατε στο γηπεδο να υποστηριξετε την ομαδαρα μας, φωναξτε κ για μας. Εμεις απο τη μιζερια του σπιτιου. Την Κυριακη θελω τη Ρεαλ στον τελικο γιατι της εχουμε χρεωστουμενα. Καλη επιτυχια στην ομαδαρα του Μπαρτζωκα!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.828
Πόντοι
7.265
ολονυχτια και ταματα προς ολους τους αγιους εναποθετουν οι απανταχου ζελες.
μεχρι αποστολη στη μεκκα θα εχουν στειλει.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
892
Πόντοι
96
21 μαϊου και θες όλα να έχουν λυθεί;.....

bruce wayne

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
5.114
Πόντοι
1.056
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ .................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom