Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (12 μέλη και 70 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.077
Πόντοι
16.411
αν παιχτει σε μας και τον πουστη θα τον παρει ο ζακιας αφου δινει χρημα χωρις προσωπικη του αιμοραγια,θα του σταξει ενα συμβολαιο 3 μυρια συν την ρητρα.
Είναι και ο Εβραίος που έχει γερό χαρτί

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.827
Πόντοι
7.265
Είναι και ο Εβραίος που έχει γερό χαρτί
ναι αλλα δεν με χαλαει να εχω γκαρντ μακινταιρ τζοζεφ και γουοκαπ αρκει να γινει υπερβαση για βαρβατο 3αρι καθως σακιλ και παπ δεν πρεπει να υπολογιζονατι ο ενας να μας χαιρετησει και ο αλλος τιμης ενεκεν αλλη μια σεζον.
οπως επισης αν φυγει ο αλεκ να ερθει 4αρι με αρχιδια.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.077
Πόντοι
16.411
ναι αλλα δεν με χαλαει να εχω γκαρντ μακινταιρ τζοζεφ και γουοκαπ αρκει να γινει υπερβαση για βαρβατο 3αρι καθως σακιλ και παπ δεν πρεπει να υπολογιζονατι ο ενας να μας χαιρετησει και ο αλλος τιμης ενεκεν αλλη μια σεζον.
οπως επισης αν φυγει ο αλεκ να ερθει 4αρι με αρχιδια.
Μακιντάιρ-Μοντέρο-Θωμάς-Τζόζεφ και 3αρι Ντιάλο για δίδυμο με Γουόρντ θα ήταν ιδανικό σενάριο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τον αριθμό των ξένων.Ο Αλέκος λογικά Αρμάνι πάει

Τελευταία τροποποίηση:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.827
Πόντοι
7.265
Μακιντάιρ-Μοντέρο-Θωμάς-Τζόζεφ και 3αρι Ντιάλο για δίδυμο με Γουόρντ θα ήταν ιδανικό σενάριο αλλά δεν ξέρω τοι παίζει με τον αριθμό των ξένων.Ο Αλέκος λογικά Αρμάνι πάει
περυσι η καψουρα του μπαρτζωκα ηταν ο γκαρθια που ειναι 2-3 αλλα δεν εκατσε ,λες φετος?
υπαρχει μεγαλο προβλημα με ελληνες παιχτες και να δω που θα χωρεσει ο καραγιαννιδης που τον εχουμε αφησει και αυτη τη σεζον δανεικο.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.077
Πόντοι
16.411
περυσι η καψουρα του μπαρτζωκα ηταν ο γκαρθια που ειναι 2-3 αλλα δεν εκατσε ,λες φετος?
υπαρχει μεγαλο προβλημα με ελληνες παιχτες και να δω που θα χωρεσει ο καραγιαννιδης που τον εχουμε αφησει και αυτη τη σεζον δανεικο.
Ειλικρινά δεν ξέρω.Ο Μπι δεν θα είναι του χρόνου μαζί μας,θα είναι μεγάλη έκπληξη αν μείνει

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Ειλικρινά δεν ξέρω.Ο Μπι δεν θα είναι του χρόνου μαζί μας,θα είναι μεγάλη έκπληξη αν μείνει
Ηθελα να ξερα απο που προκυπτει οτι ο Μπαρστοκας δεν θα ειναι του χρονου στην ομαδα και ειστε και τοσο σιγουροι;

Οσο για τον Μοντερο δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να ασχοληθουμε εμεις με τα ποσα που ακουγονται...ασε που το πιο πιθανο ειναι ειτε να παει στο ΝΒΑ απο φετος ειτε να παει στο NCAA που δινουν τρελα ποσα για συμβολαια και να γινει draft του χρονου.

SilverLining

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
1.468
Πόντοι
201
Ηθελα να ξερα απο που προκυπτει οτι ο Μπαρστοκας δεν θα ειναι του χρονου στην ομαδα και ειστε και τοσο σιγουροι;

Οσο για τον Μοντερο δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να ασχοληθουμε εμεις με τα ποσα που ακουγονται...ασε που το πιο πιθανο ειναι ειτε να παει στο ΝΒΑ απο φετος ειτε να παει στο NCAA που δινουν τρελα ποσα για συμβολαια και να γινει draft του χρονου.
Έτσι ακριβώς!

Υ.Γ. Σιγά μην πάει βάζελο με τέτοια τοξικότητα που βίωσε, ΑΝ έχει έστω μία ανάλογη πρόταση από άλλη ομάδα.

SilverLining

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
1.468
Πόντοι
201
Πρωτάθλημα ο Πήλιος , ο Ρότα και ο Μουνουντί :confused:

Μάλιστα :coffee:
Ας’ τους τώρα που νομίζουν ότι έγιναν ξαφνικά Ρεάλ, να πάνε στο CL που έχει αγριέψει και από τους μηδέν (0) βαθμούς που είχαν συγκεντρώσει, να πάνε στους -10, γράφοντας το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Και κατι ακομα...εγω αμα ημουν Ολυμπιακος και με τον Παπανικολαου να ειναι στα τελειωματα θα πηγαινα να παρω τον Ντιαλο που απο οτι φαινεται καταληγει στη Ντουμπαι.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.077
Πόντοι
16.411
:coffee:Ηθελα να ξερα απο που προκυπτει οτι ο Μπαρστοκας δεν θα ειναι του χρονου στην ομαδα και ειστε και τοσο σιγουροι;

Πέρυσι ήθελε να φύγει και τον κράτησαν οι Αφοί.Σε συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανέφερε ότι σκέφτηκε να αποχωρήσει στο τέλος της σεζον,λες να έμπαινε σε λεπτομέρειες?
Έχει πει επίσης ότι δεν ξέρει αν θα είμαστε μαζί στο νέο μας γήπεδο.
Τι πιο φυσικό αν το σηκώσει στο ΟΚΑΝΑ μετά το πρωτάθλημα ό,τι και να συμβεί, να φύγει με ψηλά το κεφάλι λοιπόν.Αν το χάσει,ένας λόγος παραπάνω να αποχωρήσει.
Και ο Βασίλης περιμένει.
Για τον διάβολο από τον Άγιο Δομίνικο, όσο δεν κλείνει αλλού, ελπίζουμε :coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.449
Πόντοι
12.756
Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Πιρόλα, Μπρούνο, Γκαρθία, Έσε, Ροντινέι, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Ταρέμι:alivedick:

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Τώρα βέβαια, θα μου πεις πιάνεται στο φιλότιμο ένας Τούρκος;
Σιγα τον παικταρα, που εχει προσφερει τοσα πολλα στην ομαδα, που θα μας λειψει. Τραυματιστηκε, χειρουργιθηκε και τον εφεραν στον Ολυμπιακο για να παρει αναπυρικη συνταξη! Το εχουμε ξαναδει το εργο πριν χρονια, με εναν δηθεν παιχταρα αναπυρο. Πολετι? αν θυμαμαι καλα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.512
Πόντοι
28.246

Zebu

Γλομπεο-Μύστης