Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.503
- Πόντοι
- 28.246
Κεσκεσε Ντολμάς;Μαλακα πηρες πρεφα οτι ο Ντολμας απασφαλισε σημερα και πηρε τη καραμπινα και οποιον παρει ο χαρος;
Κεσκεσε Ντολμάς;Μαλακα πηρες πρεφα οτι ο Ντολμας απασφαλισε σημερα και πηρε τη καραμπινα και οποιον παρει ο χαρος;
O Daima ρε....89 χρονων ρακοσυλλεκτης που περιμενε να παρει συνταξη και πηρε τα αρχιδια μου.Στανταρ αυτος ηταν....Κεσκεσε Ντολμάς;
Αυτός γράφει στα πολιτικά. Δεν τα παρακολουθώ.O Daima ρε....89 χρονων ρακοσυλλεκτης που περιμενε να παρει συνταξη και πηρε τα αρχιδια μου.Στανταρ αυτος ηταν....
Περνει ρε 2600 σε δολλαριαO Daima ρε....89 χρονων ρακοσυλλεκτης που περιμενε να παρει συνταξη και πηρε τα αρχιδια μου.Στανταρ αυτος ηταν....
Δολάρια Σιγκαπουρης;Περνει ρε 2600 σε δολλαρια
ΑυστραλιαςΔολάρια Σιγκαπουρης;
Πες καμία άλλη μεταγραφή να κάνουμε από Μονακό....Γαμώ τον Τζέιμς και όλη την Μονακό!
Όποτε κάνουμε φάουλ και καλά,κάνουν πως σουτάρουν τρίποντο για να πάρουν βολές τα μουνόπανα!
Ποιους τελικούς και εσύ μωρέ παπαρα...βαρια η μπαλα στους τελικους, 3ποντα σπανια, ουτε βολες![]()
Δεν ξέρω ποιον άλλον θέλει ο Βασίλης μαζί του...Πες καμία άλλη μεταγραφή να κάνουμε από Μονακό....
ρε αντε γαμησου νουμεροΠοιους τελικούς και εσύ μωρέ παπαρα...
Ρε τραβά αυτοκτονα μωρή κούραδα....ρε αντε γαμησου νουμερο
Σε ψάχνειΡε τραβά αυτοκτονα μωρή κούραδα....
kokkina.gr
Τόσα χρόνια με διάρκειας στο ΣΕΦ αμέτρητες κατάρεςτου έχω ρίξει αλλα αυτός εκεί....απέθαντος ο πουστης.Σε ψάχνει
![]()
O Mιχάλης Φουντεδάκης στα kokkina.gr!
Οι συνεντεύξεις στα kokkina.gr συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό! Σειρά έχει ο Μιχάλης Φ...kokkina.gr