geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 19.069
- Πόντοι
- 9.345
δεν βολευεσαι με 34χρονο Φορτουνη τυπε?Μια χαρά.
Ο άλλος όμως είναι μεγάλο κελεπούρι.
Θα ήταν σπουδαία μεταγραφή,τέτοιοι παικτούρες γκρεμίζουν τσιμέντα.
δεν βολευεσαι με 34χρονο Φορτουνη τυπε?Μια χαρά.
Το ξέρω πως δεν πρόκειται να αγοράσει τον παιχταρά....δεν βολευεσαι με 34χρονο Φορτουνη τυπε?
Θα σου το πω με τρόπο. Δεν τον παίρνεις. Για Εζαλζουλί η Μπέτις θα θέλει κανά 45άρι ο και παίχτης δεν έρχεται σε εμάς.Μια χαρά.
Από όλους αυτούς που γράφονται,μόνο ο Ντε Φράι είναι ίσως ο πιο πιθανός να αποκτηθεί.Θα σου το πω με τρόπο. Δεν τον παίρνεις. Για Εζαλζουλί η Μπέτις θα θέλει κανά 45άρι ο και παίχτης δεν έρχεται σε εμάς.
Και εγώ να ήμουνα στην θεση του Μαρινάκη, ούτε καν θα είχα ασχοληθεί μαζί του για να μην χάνω τον χρόνο μου. Και φυσικά δεν θα έδινα τόσα για έναν παίχτη μιας και δεν είμαι ούτε η Μπάγερν, ούτε η Ρεαλ. Όχι πιάσαμε πέντε δέκα δραχμές παραπάνω στα χέρια αμέσως να κοιτάξουμε να τα κάνουμε σκόνη και αν μας βγει. Και αν διαβάσεις κάτι από τις σανοφυλλάδες, τα σανοσάητ, θα είναι για να πουλήσουν.
Α, και του Άμραμπατ είναι δύσκολο. Είναι ο Καλός Άμραμπατ αυτός. όχι αυτός που ήτανε στην ΑΕΚ.
Παίχτες σαν τον Ιοσίφοφ, σαν τον Ετιέν Καμαρά που γράφουν είναι περιπτώσεις να ασχοληθείς και εκεί πρέπει να μην τον πιάσουν τα καβούρια στις τσέπες.
Δυστυχώς αδερφέ και φέτος θα έχουμε μανατζεροδουλειές στις μεταγραφές. Και μην ξεχάσω. Γιατί να αποκτήσει έναν Ιοσίφοφ και να μην φέρει τον Σπκιτς για να βγάλει και η Ρίο Άβε κανά φράγκο παραπα΄νω; Εξτρέμ είναι και οι δύο. Έτσι κάνει μεταγραφές ο χοντρός.Από όλους αυτούς που γράφονται,μόνο ο Ντε Φράι είναι ίσως ο πιο πιθανός να αποκτηθεί.
Άσχετο αλλά Φρανσίσκο ή Μοντέρο για άσο?Δυστυχώς αδερφέ και φέτος θα έχουμε μανατζεροδουλειές στις μεταγραφές. Και μην ξεχάσω. Γιατί να αποκτήσει έναν Ιοσίφοφ και να μην φέρει τον Σπκιτς για να βγάλει και η Ρίο Άβε κανά φράγκο παραπα΄νω; Εξτρέμ είναι και οι δύο. Έτσι κάνει μεταγραφές ο χοντρός.
Απάντησα.Άσχετο αλλά Φρανσίσκο ή Μοντέρο για άσο?
Και εγώ αυτόν θα έλεγα αλλά βλέποντας κάτι παιχνίδια που έχει κάνει ο Δομινικανός,τον προτιμώ.Απάντησα.![]()
Κάτσε να τελειώσει η χρονιά εκεί φέτος, αν δεν συμβούν τίποτα περίεργα θα έχουμε άλλον προπονητή την νέα χρονιά και λογικά Σπανούλη, τα αδέρφια έχουν λεφτά με την σέσουλα πλέον από χορηγίες, και βλέπουμε τότε.Και εγώ αυτόν θα έλεγα αλλά βλέποντας κάτι παιχνίδια που έχει κάνει ο Δομινικανός,τον προτιμώ.
Έχει πολύ νεύρο αυτός ο παίκτης.
Και ο Μακ Ιντάιρ είναι σούπερ αλλά δεν νομίζω![]()
Κόουτς Μπι θα φύγει ό,τι και αν γίνει.Κάτσε να τελειώσει η χρονιά εκεί φέτος, αν δεν συμβούν τίποτα περίεργα θα έχουμε άλλον προπονητή την νέα χρονιά και λογικά Σπανούλη, τα αδέρφια έχουν λεφτά με την σέσουλα πλέον από χορηγίες, και βλέπουμε τότε.

Ειναι και φορμαρισμένος ο Ελ καυλι ,βγάζει ματιά και σημερα ....Αν μπει ελ καυλι και ξυπνησει παππους