Εγώ ρε παιδιά μπορεί να κάνω και λάθος αλλά ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έπρεπε να πάρουμε Ταρεμι και δεν μιλάω μόνο για σήμερα,και να μην παίζει ο Γιαρεμτσουκ βασικός με ελ Καμπί αυτη την μεταγραφή δεν την κατάλαβα ποτέ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.504
- Πόντοι
- 48.917
Γλείφουμε τωρα αναρχιδο βαζελι?'Μιλφάρα η μεταφράστρια.
![]()

Το μεγαλύτερο τρολ του αιωνα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.441
- Πόντοι
- 12.756
Nαι μαν με πιρολα αλλιωςΕυγενική χορηγία Μπιανκόν και τα 2 γκολ δυστυχώς. Ναι έκανε λάθος ο Ταρέμι με το τακουνάκι αλλά η ζεϊμπεκιά του Μπιανκόν ήταν όλα τα λεφτά. Ένας κανονικός αμυντικός θα είχε κόψει εύκολα εκεί. Με Πιρόλα μέσα δεν υπήρχε περίπτωση να το τρώγαμε. Ο Καλογερόπουλος είναι πολύ καλύτερη λύση. Σήμερα ήταν για Χ το παιχνίδι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν νικήσαμε ήταν καλύτεροι αυτοί. Σήμερα όχι αλλά νίκησαν. Προχωράμε...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.441
- Πόντοι
- 12.756
Αστον αυτον για αυτοκτονια ειναι ο τρομπαςΆλλο παιχνίδι έβλεπες καταθλιπτικέ.
bruce wayne
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.114
- Πόντοι
- 1.056
τι κανουμε λαθος ρε πουστη μου
Μπόντο Γκλιμτ - Ίντερ 3 - 1
........... τετοιες νικες θελω να δω και εγω απο τον ολυμπιακοSince1973
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.294
- Πόντοι
- 486
Φιδέμπορα @sex volcano τιμωρήθηκα για αυτό που αναφέρεις με 5 χρόνια αποκλεισμό.Γλείφουμε τωρα αναρχιδο βαζελι?'
![]()
![]()
Το μεγαλύτερο τρολ του αιωνα
Δεν γλύφω, με αυτόν τον τρόπο παραδέχομαι το λάθος μου.
Μάθε το νόημα της λέξης “τρολ” γιατί έχεις μπλέξει τα μπούτια σου.
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.504
- Πόντοι
- 48.917
Αφού με έχεις μπλοκΦιδέμπορα @sex volcano τιμωρήθηκα για αυτό που αναφέρεις με 5 χρόνια αποκλεισμό.
Μάθε το νόημα της λέξης “τρολ” γιατί έχεις μπλέξει τα μπούτια σου.

Σε συγχωρώ
Γνωρίζεις ότι μονο σαν τρολοκουλοβαζελα σε βλέπω
Σαν τα σαλιγκάρια μερικοί βαζελες
Since1973
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.294
- Πόντοι
- 486
Ήμουν logged out από το κινητό και ευτυχώς γιατί είδα το σχολιό σου. Σε βάζω ξανά στη λίστα αγνόησης Καλή δουλειά, σήμερα σας κράτησε παραπάνω το αφεντικό;Αφού με έχεις μπλοκ
Σε συγχωρώ
Γνωρίζεις ότι μονο σαν τρολοκουλοβαζελα σε βλέπω
Σαν τα σαλιγκάρια μερικοί βαζελες
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.504
- Πόντοι
- 48.917
Μην αυτοξεφτιλιζεσαιΉμουν logged out από το κινητό και ευτχώς είδα το σχολιό σου. Σε βάζω ξανά στη λίστα αγνόησης Καλή δουλειά, σήμερα σας κράτησε παραπάνω το αφεντικό;
~μη βαζελιζεσαι
Είπαμε είσαι σοβαρό τρολ εσυ
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.509
- Πόντοι
- 28.246
Εκεί μέσα, σε αυτό το γήπεδο με μοκέτα αντί για χορταρι δεν μπορείς να παίξεις μπάλα.τι κανουμε λαθος ρε πουστη μου
........... τετοιες νικες θελω να δω και εγω απο τον ολυμπιακο
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.504
- Πόντοι
- 48.917
Εμ το κρύο κ το ταξίδι που το πας που πρέπει να αλλάξει δέκα αεροπλάνα. Το Σεπτέμβρη δεινοπαθησα για να πάω εκεί πανω ..Εκεί μέσα, σε αυτό το γήπεδο με μοκέτα αντί για χορταρι δεν μπορείς να παίξεις μπάλα.
Εντάξει έχουν κ καλή ομάδα στα επίπεδα του καλού Ολυμπιακου
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.446
- Πόντοι
- 9.086
Αυτός μου θυμίζει σε σουλουπι τον παιχταρα τον Νιγηριανό παλιό παίκτη της Άρσεναλ τον κανου!!Κι ο Λουιζ μπηκε κι έκανε 2-3 ενέργειες
Σε σχέση με το πτώμα του Ποντένσε
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.446
- Πόντοι
- 9.086
Κρίμα για τον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να γλυτώσει τουλάχιστον το ένα από τα δύο γκολ που έφαγε αλλά δεν υπάρχει κάθετο ποδόσφαιρο από την ομάδα, κανένας συνδυασμός μεταξύ των χαφ και των επιθετικών. Ένας μαρτινς να προσπαθεί να γίνει ο μεσσι για να μπούμε μέσα στην περιοχή με επικίνδυνες προϋποθέσεις για τον αντίπαλο. Λογικό βέβαια όταν δεν έχεις επιθετικά χαφ με κάθετη κίνηση με την μπάλα και όλα τα αμυντικά χαφ είναι κόφτες χωρις το ποιοτικό χαρακτηριστικό του να πατάνε περιοχή......εντάξει νομίζω έπιασε το ταβάνι του ο φετινός Ολυμπιακός!!!!! Θα πάει στη Γερμανία και ότι βγεί
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.509
- Πόντοι
- 28.246
Εντάξει, θα πάμε στην Γερμανία και ό,τι βγει, δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν περάσουμε, που για εκεί δείνχει.
Στα θετικά ο Αντρε Λουιζ. Αν ξεπεράσεις το τελείως άστοχο σουτ που έκανε, είχε ωραίες ενέργειες, έκανε μπούκες και αρνήθηκε πεισματικά να βγάλει σέντρα. Για 20άρικα μύρια δεν είναι βέβαια, αλλά μας κάνει.
Όσο για τον Ταρέμι που βγήκε οφ σαιντ, Φανταστείτε να έχανε το τετ α τετ που έχασε ο Ποκου τι θα του λέγατε. Και όσο για το τακουνάκι που δεν έπιασε και φάγαμε την κόντρα, μια χαρά το σκέφτηκε μόνο του πήγε να τον βγάλει μέσα στη περιοχή.
Στα θετικά ο Αντρε Λουιζ. Αν ξεπεράσεις το τελείως άστοχο σουτ που έκανε, είχε ωραίες ενέργειες, έκανε μπούκες και αρνήθηκε πεισματικά να βγάλει σέντρα. Για 20άρικα μύρια δεν είναι βέβαια, αλλά μας κάνει.
Όσο για τον Ταρέμι που βγήκε οφ σαιντ, Φανταστείτε να έχανε το τετ α τετ που έχασε ο Ποκου τι θα του λέγατε. Και όσο για το τακουνάκι που δεν έπιασε και φάγαμε την κόντρα, μια χαρά το σκέφτηκε μόνο του πήγε να τον βγάλει μέσα στη περιοχή.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.441
- Πόντοι
- 12.756
Αδελφε μια χαρα ηταν η ομαδα,ασε τους σαλιαρηδες να λενε.Εντάξει, θα πάμε στην Γερμανία και ό,τι βγει, δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν περάσουμε, που για εκεί δείνχει.
aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.733
- Πόντοι
- 216
Λοιπον η αληθεια ειναι οτι απο το 1821 μεχρι την στιγμη που μιλαμε, το Ελληνικο ποδοσφαιρο, δυο πολυ πολυ μεγαλες στιγμες εχει ζησει. Μια με την εθνικη το 2004 και μια με τον Ολυμπιακο περισυ. Τωρα το τι λενε μερικοι στενοκεφαλοι, ζηλοφθονοι, φανατηλες μου θυμιζει τον μαλακα που ειπε "οχι δεν θελω να μου δωσεις κι εμενα γαιδαρο, αλλα να ψοφισει ο γαιδαρος του γειτωνα". Σαν μεγαλοψυχος Ολυμπιακος που ειμαι τους ευχομαι καποια στιγμη να καταφερουν και οι ομαδες τους να φερουν τετοιους τιτλους. Τοτε ισως να καταλαβουν τι σημαινει να εισαι μεγαλη ομαδα.
Επισης, οποιος εχει ασχολιθει με το τοπι, εστω και σαν πιτσιρικι στις αλανες, ξερει οτι και ο επιθετικος θα χασει τα αχαστα και ο τερματοφυλακας θα φαει τις φαβες του και καποιο συστημα δεν θα βγει στον προπονιτη. Ειναι και αυτα μεσα στις ομορφιες του ποδοσφαιρου.
Ουτε θελω, ουτε και μπορω να μειωσω την οποια αξια παικτων/προπονητων, αλλα. Αφου εισαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστης, δικαιολογιες οπως ειμαι κουρασμενος, ειμαι ντεφορμε, δεν εχω φυσικη κατασταση, επεσε η ψυχολογια μου, εχω βαρυ προγραμα,μου ειρθε περιοδος κτλ κτλ αδιανοητες για μενα. Αφου εισαι επαγγελματιας αγορι μου θα τρεχεις και θα χοροπηδας 365 μερες το χρονο. Κι αφου θελεις να εισαι σε μεγαλη ομαδα, θα παιζεις Κυριακες για πρωταθλημα και μισοβδομαδα κυπελο και Ευρωπη, τι να κανουμε τωρα. Αν δεν μπορεις, πηγαινε σε μικρη ομαδα, γινε μπετατζης, δακτυλογραφος, δικολαβος η ξερω 'γω τορναδορος. Καθε πρωτη του μηνος πως ξερεις και τσιμπας τα εκατομυρια του μηνιατικου, χωρις κουραση?
Κι εσυ κυριε προπονητα μου, με ολο τον σεβασμο στις γνωσεις, τους τιτλους και στα γαλονια σου, δεν σου βγαινει ενα συστημα? Εφαρμοσε αλλο, αλλαξε παικτες, βρες λυση, διορθωσε την ομαδα. Γι αυτο χρυσοπληρωνεσαι κι εσυ. Εγω σαν φιλαθλος θελω να βλεπω προσπαθεια και βελτιοση!
Επισης, οποιος εχει ασχολιθει με το τοπι, εστω και σαν πιτσιρικι στις αλανες, ξερει οτι και ο επιθετικος θα χασει τα αχαστα και ο τερματοφυλακας θα φαει τις φαβες του και καποιο συστημα δεν θα βγει στον προπονιτη. Ειναι και αυτα μεσα στις ομορφιες του ποδοσφαιρου.
Ουτε θελω, ουτε και μπορω να μειωσω την οποια αξια παικτων/προπονητων, αλλα. Αφου εισαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστης, δικαιολογιες οπως ειμαι κουρασμενος, ειμαι ντεφορμε, δεν εχω φυσικη κατασταση, επεσε η ψυχολογια μου, εχω βαρυ προγραμα,μου ειρθε περιοδος κτλ κτλ αδιανοητες για μενα. Αφου εισαι επαγγελματιας αγορι μου θα τρεχεις και θα χοροπηδας 365 μερες το χρονο. Κι αφου θελεις να εισαι σε μεγαλη ομαδα, θα παιζεις Κυριακες για πρωταθλημα και μισοβδομαδα κυπελο και Ευρωπη, τι να κανουμε τωρα. Αν δεν μπορεις, πηγαινε σε μικρη ομαδα, γινε μπετατζης, δακτυλογραφος, δικολαβος η ξερω 'γω τορναδορος. Καθε πρωτη του μηνος πως ξερεις και τσιμπας τα εκατομυρια του μηνιατικου, χωρις κουραση?
Κι εσυ κυριε προπονητα μου, με ολο τον σεβασμο στις γνωσεις, τους τιτλους και στα γαλονια σου, δεν σου βγαινει ενα συστημα? Εφαρμοσε αλλο, αλλαξε παικτες, βρες λυση, διορθωσε την ομαδα. Γι αυτο χρυσοπληρωνεσαι κι εσυ. Εγω σαν φιλαθλος θελω να βλεπω προσπαθεια και βελτιοση!
Ξήλωσε τον χλοοτάπητα στο Καραϊσκάκη, βάλε αυτό το γαμημένο το πανί (τι στο μπούτσο είναι) και όποτε θα παίζεις εκτός έδρας θα αρπάζεις 5 από τα αποδυτήρια μετά από ευγενική χορηγία όλων των υπόλοιπων ομάδων που το έχουν βαρεθεί πια αυτό το αστείο.....τι κανουμε λαθος ρε πουστη μου
........... τετοιες νικες θελω να δω και εγω απο τον ολυμπιακο
Μάλλον πρέπει να σπάσει κανείς τα πόδια του και να τερματίσει την καρριέρα του σε αυτό το κωλογήπεδο για να το απαγορέψουν.....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.446
- Πόντοι
- 9.086
Ναι μόνο που η μποντο παίζει καλά και είναι μια πολύ καλά δομημένη ομάδα και εκτός....απλά όχι τόσο παραγωγική επιθετικά γιατί παίζει πιο σφικτάΞήλωσε τον χλοοτάπητα στο Καραϊσκάκη, βάλε αυτό το γαμημένο το πανί (τι στο μπούτσο είναι) και όποτε θα παίζεις εκτός έδρας θα αρπάζεις 5 από τα αποδυτήρια μετά από ευγενική χορηγία όλων των υπόλοιπων ομάδων που το έχουν βαρεθεί πια αυτό το αστείο.....
Μάλλον πρέπει να σπάσει κανείς τα πόδια του και να τερματίσει την καρριέρα του σε αυτό το κωλογήπεδο για να το απαγορέψουν.....
pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.872
- Πόντοι
- 5.946
Να φύγει ο Μεντιλιμπαρ ο μυρωδιάς!!! Ακόμα δεν έφυγε??? Τι επειδή πήρε ένα ευρωπαϊκό με μια ψιλό διαλυμένη ομάδα όπως ήταν τότε ο Ολυμπιακός??? Η επειδή πέρασε στην επόμενη φάση του τσαμπιονς λιγκ?? Που ομάδες με υπερδιπλάσιο μπάτζετ δεν το κατάφεραν ..... Σιγά τα ωά...!!!!!! Χαχαχαχα... Ρε τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε ρεεεεεεεεεεε ας χαλαρώσουμε λίγο....
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.015
- Πόντοι
- 2.606
γκαντεμηδες οπωσ παντα αν δεν τραυματιζονταν ο ιταλος δεν θα χαναμε ο λουβρος για τον μπουτσο ο βραζιλιανος ο εξτρεμας τον ειχα πει σαπιο αλλα τελικα δειχνει καλος παιξαμε τσαμπουκαλισια το γουσταρει ο κοσμος και γι αυτο το αναγνωρισε τρομερη εμφανιση ρετσος
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις