You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Έσε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Γιαζίτζι, Μαρτίνς, Ταρέμι

Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.759
- Πόντοι
- 13.116
Ρε σεις, ο Μπρουνος παιζει να ειναι απο τους καλυτερους στην Νιγηρι. Εμεις γιατι εχουμε λυσσαξει να τον πουλησουμε? 
Τον Ορτεγκα δεν τον βλεπει καν.... Και οι σεντρες του ειναι ακριβείας και οχι στο γαμο του καραγκιοζη....
Τον Ορτεγκα δεν τον βλεπει καν.... Και οι σεντρες του ειναι ακριβείας και οχι στο γαμο του καραγκιοζη....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Τώρα που είδα την φάση,σαν διάστρεμμα 2ου βαθμού μου μοιάζει γτ το ίδιο είχα πάθει και εγώ κάποτε
Μόντε Μόρις: Εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες
Ο Μόντε Μόρις απέφυγε τα χειρότερα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3-4 εβδομάδες.
www.eurohoops.net
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.635
- Πόντοι
- 6.256
Μια χαρα θα γυρισει χειροτερος απο ποτε....![]()
Μόντε Μόρις: Εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες
Ο Μόντε Μόρις απέφυγε τα χειρότερα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 3-4 εβδομάδες.www.eurohoops.net
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.622
- Πόντοι
- 46.423
Ολυμπιακός: Ο Χρήστος Μουζακίτης στόχος έξι μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων
Περιζήτητος ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.622
- Πόντοι
- 46.423
“Τεράστια κούρσα για τον Χρήστο Μουζακίτη. Οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται είναι οι: Μπενφίκα, Πόρτο, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός απαιτεί 40 εκατομμυρία ευρώ και έχει απορρίψει πρόταση 30 εκατομμυρίων της Πόρτο όπως και το ενδεχόμενο να τον δώσει δανεικό.
Ο παίκτης θέλει να φύγει τον Ιανουάριο”, αναφέρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, χωρίς πάντως το ενδεχόμενο αποχώρησής του τον Ιανουάριο να φαντάζει ρεαλιστικό στην παρούσα φάση.
Ο παίκτης θέλει να φύγει τον Ιανουάριο”, αναφέρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, χωρίς πάντως το ενδεχόμενο αποχώρησής του τον Ιανουάριο να φαντάζει ρεαλιστικό στην παρούσα φάση.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.635
- Πόντοι
- 6.256
Εγω αμα ημουν Μουζακιτης και εβλεπα τον προπονητη μου να προτιμαει τον Γκαρθια αντι για μενα θα ηθελα να φυγω χθες....“Τεράστια κούρσα για τον Χρήστο Μουζακίτη. Οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται είναι οι: Μπενφίκα, Πόρτο, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός απαιτεί 40 εκατομμυρία ευρώ και έχει απορρίψει πρόταση 30 εκατομμυρίων της Πόρτο όπως και το ενδεχόμενο να τον δώσει δανεικό.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
'Ασε τον Μουζακίτη. Αυτός την έδειξε την αξία του και δικαιώθηκε από τον προπονητή του. Αν ήσουνα Λιατσικούρας να λες.Εγω αμα ημουν Μουζακιτης και εβλεπα τον προπονητη μου να προτιμαει τον Γκαρθια αντι για μενα θα ηθελα να φυγω χθες....
Αυτόν μαζί με τον Πνευμονίδη γιατί τους άφησε στην απέξω;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 76