Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Στα αρχίδια του ο σκακιστής της φακης.Δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά τα ποσταρίσματα που κάνει ο Τζόουνς,ο Χολ δεν τα κάνει
Και είναι καλύτερος αμυντικά
Στα αρχίδια του ο σκακιστής της φακης.Δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά τα ποσταρίσματα που κάνει ο Τζόουνς,ο Χολ δεν τα κάνει
Και είναι καλύτερος αμυντικά
σε ποσα ματς ελειψες?Τώρα που είδα την φάση,σαν διάστρεμμα 2ου βαθμού μου μοιάζει γτ το ίδιο είχα πάθει και εγώ κάποτε

ο εβανς ειναι ετοιμος....Ο Baros εφαγε τον Φαλ.... Ο μισανθρωπος τον Μορις.... Ο Raopau τον Εβανς.....
Ρε, δεν πατε να δειτε κανα αγωνα πιγκ πογκ να φατε κανα μπαλακι στο κεφαλι μπας κ συνελθετε?
Εχετε λυσσαξει με τη γκρινια σας.... Στα διαλα.....

Καλως...ο εβανς ειναι ετοιμος....
παρακαλω να ανακαλεσεις...
![]()

Σιγα ρε σουπερμαν....σε αυτους τους τραυματισμους σημασια εχει να μην εχουν πειραχθει τιποτα συνδεσμοι.Τώρα που είδα την φάση,σαν διάστρεμμα 2ου βαθμού μου μοιάζει γτ το ίδιο είχα πάθει και εγώ κάποτε
Ένα μήνα με νάρθηκα και αντιθρομβωτικές,αλλά εγώ δεν είμαι αθλητήςΣιγα ρε σουπερμαν....σε αυτους τους τραυματισμους σημασια εχει να μην εχουν πειραχθει τιποτα συνδεσμοι.
Οπως και να εχει ενα μηνα θα τον φαει γρουσουσηδες
το φάγατε το κορίτσι με τη γκρίνια σας...κανονίστε μαλάκες να μην έρχεται στο ΣΕΦ ...
![]()
Πολύ θα ήθελα πάντως να κάτσει πάνω στα δικά μου η Μαριγκόνα ....

Εσύ, ο Χελ, ο Baros, o Raopau ΜΗΝ πάτε γήπεδο μέχρι να τελειώσει η χρονιά, για αρχή ...Πω πω τραυματίστηκε η παικτούρα ο Μόρις ...
Τι θα κάνουμε τώρα ?
![]()

αυτος ο μουνης ο τελευαιος δεν γινεται να τραυματιστει.Εσύ, ο Χελ, ο Baros, o Raopau ΜΗΝ πάτε γήπεδο μέχρι να τελειώσει η χρονιά, για αρχή ...
μπας και δούμε άσπρη μέρα, εμείς οι υπόλοιποι και γλυτ΄ώσει και κάνας παίκτης από τη γκρίνια σας...
και φυσικά ο Μπαρτζώκαρος ....![]()

αυτος ο μουνης ο τελευαιος δεν γινεται να τραυματιστει.![]()