Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μόρις offΕπειδή το έχασα, τι έγινε ρε παιδιά; Ποιος πέθανε;
Μπηκε να κανει ο παιχταρας που εψαχνε 2 μηνες ο Μπαρστοκας και πρεπει να επαθε συντριπτικο καταγμα αστραγαλου....Επειδή το έχασα, τι έγινε ρε παιδιά; Ποιος πέθανε;
Εντάξει. Δεν μας θέλει κιόλας.Μπηκε να κανει ο παιχταρας που εψαχνε 2 μηνες ο Μπαρστοκας και πρεπει να επαθε συντριπτικο καταγμα αστραγαλου....
Σταματα πια σκατατζη μας εχεις καντεμιασει με τη γκρινια σου!!!ο γουορντ ξεχασμενος τρομερο κοουτσαρισμα για σεμιναριο,κραταει μεσα τον πιτερς που ειναι αθλιος σημερα.
μπραβο γιωργο.
στο τσακ αλλα δεν φοβαμαι εχουμε νιλκινια πλεον.Σταματα πια σκατατζη μας εχεις καντεμιασει με τη γκρινια σου!!!
Κατσε μπορει να παει να χεσει και να τραυματιστει και αυτος....μιλαμε ξερει να τα διαλεγει τα σαπακια ο Σκακιστης.στο τσακ αλλα δεν φοβαμαι εχουμε νιλκινια πλεον.

Μεγάλη μαλακία τουMan of the Match
Tyrique Jones!!!
να με ευγνωμονείς εμενα αν δεν τον ειχα σακατεψει τον φαλ τωρα δεν θα ειχαμε μιλουτινωφ.Ο Baros εφαγε τον Φαλ.... Ο μισανθρωπος τον Μορις.... Ο Raopau τον Εβανς.....
Ρε, δεν πατε να δειτε κανα αγωνα πιγκ πογκ να φατε κανα μπαλακι στο κεφαλι μπας κ συνελθετε?
Εχετε λυσσαξει με τη γκρινια σας.... Στα διαλα.....

θα ανσστησουμε την παρτιζαν με τις ευχες του μπαρτζωκα.Μεγάλη μαλακία του
Και την άλλη εβδομάδα στο Βελιγράδι δεν θα παίξει λόγω συμφωνίας
Ακομα καλυτερα θα εχει ευκαιρια να κανει περισσοτερες προπονησεις ατομικες για να μπει ομαλα στις υποχρεωσεις της ομαδα λιγο πριν ξεκινησουν τα πλει ωχ....Μεγάλη μαλακία του
Το έχω ικανό τον Μπιν να τον έχει για τρίτο σέντερ.θυμησου την κουβέντα μου μόλις τον πήραμε.Μεγάλη μαλακία του
Δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά τα ποσταρίσματα που κάνει ο Τζόουνς,ο Χολ δεν τα κάνειΤο έχω ικανό τον Μπιν να τον έχει για τρίτο σέντερ.θυμησου την κουβέντα μου μόλις τον πήραμε.