paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.441
- Πόντοι
- 10.656
Τα είπα την περασμένη εβδομάδα για τον Μπαρτζώκα...
Αυτό που αλλάζει κ τους 5 και βάζει την 2η πεντάδα....δεν το έχω καταλάβει! Και δεν πάω να το παίξω έξυπνος, ούτε ειδήμων, αλλά μόνο αυτός το κάνει και βλέπω μπάσκετ (εκτός απ'το έχω παίξει) απο το '85!! Τιναυτόρε???
Πως να αποδώσει ο Χολ, ο Ντιλικίνα ή ο Μόρις....ακόμα ακόμα κ ο Φουρνιέ που παίζει με τα δεύτερα, όταν έχει υποδεέστερους συμπαίκτες????
Ακριβώς όμως επειδή υπάρχουν τραυματισμοί, χρειάζεσαι απόλυτα ένα ακόμα 5άρι! Γιατί με τα "αν" δεν κέρδισε κανείς τπτ!!
Αν γυρίσει ο ΦΑΛ, αν γυρίσει ο Κίναν.... τα παπάρια μου αν....
Όταν θα έρθει ένας τραυματισμός, που νομοτελειακά θα έρθει, με 1 σέντερ είσαι τελειωμένος!
Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου!
Χαιρετώ...![]()
Για τις μαζεμενες αλλαγες, βαλε δες την Παρι πως παιζει. Οχι στην αρχη του δεκαλεπτου, αλλα στην μεση του! Πεταει εξω πεντε παικτες και βαζει πεντε αλλους ο ψυχακιας τους. Βεβαια με τετοια καραγκιοζιλικια η ομαδα του ειναι στις τελευταιες θεσεις, δεν εχει τους ιδιους στοχους με εμας. Και προπαντων δεν κανεις τετοια πειραματα στην εδρα του αιωνιου σε κομβικο ματς για την ψυχολογια της ομαδας... Κοιτα τους βαζελους ποσο μπουρδελο εγιναν με μια ηττα κι ας εχουν καλυτερο ρεκορ, να κραζει ο προπονητης δημοσια τους φοργουορντ του και να λεει μπραβο στο Βεζενκοφ
Η σφαλιαρα ακουστηκε μεχρι το Σουνιο. θα μπορουσε να ηταν αντιθετα τα πραγματα, λιγο ελλειψε..Ο Φαλ δεν ειναι Εβανς. Ειναι πιο σκληροπετσος, θα επιστρεψει λογικα αρχες Μαρτιου. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ετοιμος για φαιναλ φορ. Θεωρητικα ως τριτος θα μπαινει μεσα γιατι δεν θελουν να παθουν τα ιδια, αν και μεταξυ μας και ο Εβανς δεν ειναι οτι ζοριστηκε, απλα εχει ενα μαυρο συννεφο πανω απτο κεφαλι του... Οπως και να χει, εγω απλα λεω οτι αν ειναι να παρουμε ενα πενταρι της πουτσας σαν τον κωστακη, ας βαλουμε τον κωστακη να παιξει. αυτα τα λιγα λεπτα τελος παντων. Οχι να παρουμε απλα για να λεμε οτι πηραμε. Ας μεινει παραπονεμενος ο οπαδος, ετσι κι αλλιως στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο. Ας παρει ο Μπαρτζωκας ευρωλιγκα μεσα στο ΟΑΚΑ και δεν θα του πει κανεις τιποτα...
Τελευταία τροποποίηση: