Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.700
- Πόντοι
- 13.116
να δεσω και πετρα η οχι?
αληθεια ο τρακης γιατι δεν πηγε γηπεδο?
Κριμα την καρεκλα ο πρεζακιας...

να δεσω και πετρα η οχι?
αληθεια ο τρακης γιατι δεν πηγε γηπεδο?
Κριμα την καρεκλα ο πρεζακιας...

Τον Φαλ πως τον βλεπεις? Κανει για 2ος?αν ηταν ετσι θα εγραφα και για αλλους αλλα στην ευρωλιγκα δεν κανει για αλλαγη του μιλουτινωφ πεφτει ολη η ομαδα σε αποδοση οταν μπαινει.
ειναι η αδυναμια μου και δεν αλλαζει.Τον Φαλ πως τον βλεπεις? Κανει για 2ος?

1,5 ώρες υπερθέαμα αυτό έχεις να σχολιάσεις ρε κακομοίρη? Δεν έχεις βρει κάτι πιο ενδιαφέρον?εσυ κρατα αυτο τυπε
Όλοι έχουμε αδυναμίες φίλε....εμένα είναι ο γαυρόψυχος στον πάγκο.ειναι η αδυναμια μου και δεν αλλαζει.![]()

Κάτι δεν έχεις πιάσει για την σχέση Μπαρου και Φαλ.Όλοι έχουμε αδυναμίες φίλε....εμένα είναι ο γαυρόψυχος στον πάγκο.
Πολύ τον πάω....![]()
χειρότερος κι απ τον Χελ δλδ ? που έλεγε για τον Ρέτσο ?Κάτι δεν έχεις πιάσει για την σχέση Μπαρου και Φαλ.
Μάντεψε ποιος καταράστηκε τον Φαλ και δεν θα ξανά παίξει μπάσκετ...

Αδερφέ, με όλο τον σεβασμό, σου λέω για ακόμα μια φορά αν θέλεις να αναφερθείς σε κάποιον για κάτι, βγάλτον από την ignore list αφού τον έχεις εκεί μέσα και πες τα, να μπορεί και ο ίδιος να σου απαντήσει.χειρότερος κι απ τον Χελ δλδ ? που έλεγε για τον Ρέτσο ?![]()
Κάτω από την εστία είναι ο Τζολάκης. Στην άμυνα οι Ορτέγκα, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ροντινέι, ενώ οι Έσε - Μουζακίτηςστη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους οι Μαρτίνς, Ποντένσε, Τσικίνιο ταρεμι![]()

Χωρίς επιθετικό θα πάιξουμε αδερφέ; Ξεκινάμε με δέκα; Τόσο γάμω τα πάντα είμαστε πια;Κάτω από την εστία είναι ο Τζολάκης. Στην άμυνα οι Ορτέγκα, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ροντινέι, ενώ οι Έσε - Μουζακίτηςστη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους οι Μαρτίνς, Ποντένσε, Τσικίνιο ταρεμι![]()
πως να χασει αυτη η ομαδα....Κάτω από την εστία είναι ο Τζολάκης. Στην άμυνα οι Ορτέγκα, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ροντινέι, ενώ οι Έσε - Μουζακίτηςστη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους οι Μαρτίνς, Ποντένσε, Τσικίνιο ταρεμι![]()

με κάθε σεβασμό , τον έχω βγάλει εδώ και 1 μήνα....Αδερφέ, με όλο τον σεβασμό, σου λέω για ακόμα μια φορά αν θέλεις να αναφερθείς σε κάποιον για κάτι, βγάλτον από την ignore list αφού τον έχεις εκεί μέσα και πες τα, να μπορεί και ο ίδιος να σου απαντήσει.

πως να χασει αυτη η ομαδα....
μιλαμε για ντριμ τιμ....
ναι...μαλλον θα πεσουμε κατηγοριαΤάκη,κοιτα να κρατησεις τον Ελ Καμπι γιατι δε σας βλέπω καλά