Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.608
- Πόντοι
- 28.246
Το να σου τσεπώνει χρήμα είναι χειρότερο...Είτε 8 εκ,είτε 800χιλ,είναι πεταμένα λεφτά.
Δεν έχουν δικαιολογήσει το παραμικρό cent
Το να σου τσεπώνει χρήμα είναι χειρότερο...Είτε 8 εκ,είτε 800χιλ,είναι πεταμένα λεφτά.
Δεν έχουν δικαιολογήσει το παραμικρό cent
Και αυτό που κάνει ο πατέρας με τον Τούρκο δεν το καταλαβαίνω![]()

Μπράβο σου.
![]()
To VIDEO με την 40άρα του Τάιλερ Ντόρσεϊ κόντρα στον Κολοσσό
Δείτε ξανά την χορταστική παράσταση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, που σημείωσε 41 πόντους και έκανε εμφάνιση καριέρας στην νίκη του Ολυμπιακού με 100-86 κόντρα στον Κολοσσό.www.sport24.gr
επρεπε να μας το πει, τοσες γυναικες ξερουμε απ δω μεσα καποια θα του βρισκαμεΕίχα διαβάσει ότι πέρυσι δεν έπαιζε διότι είχε οικογενειακά προβλήματα με την γυναίκα του που τον είχαν επηρεάσει ψυχολογικά.
Γύρισε πίσω η σύζυγος ή διπλάρωσε καμιά κσεκωλιάρα στο Πασαλιμάνι ?Είχα διαβάσει ότι πέρυσι δεν έπαιζε διότι είχε οικογενειακά προβλήματα με την γυναίκα του που τον είχαν επηρεάσει ψυχολογικά.
Τον είχε εγκαταλείψει η γυναίκα του παίρνοντας και το παιδί του μαζί της.
Φέτος όμως είναι εξαιρετικός.
Μπράβο του.
Γιατί πήρε 35+ εκατομμύρια για έναν παίχτη που δεν αξίζει τώρα 20μου εξηγει καποιος πως ο παοκ εχει κρατησει τον Κωσταντελια ενω ο χοντρος εδωσε για τα φραγκα ευκολα τον Κωστουλα?![]()
Γιατί το καλοκαίρι πήγανε να του πάρουν την ομάδα του Ρώσου. Την είχε παρατημένη και το γηπεδικο τοσα χρόνια αρχίδια καλαβρεζικα.Χέστηκε πάνω του..μου εξηγει καποιος πως ο παοκ εχει κρατησει τον Κωσταντελια ενω ο χοντρος εδωσε για τα φραγκα ευκολα τον Κωστουλα?![]()
Τυπε, το ξεχασα, μόλις δεις τον Ζαφείρη να βάλει κανένα γκολ τώρα που θα έρθει η ακόμα και μια ασίστ να βγάλει βάλε ένα εμοτικον που χτυπάει κεφάλι σε τοίχο και κλάψε που τον πήρανε οι μπουγάτσες και όχι εμείς.μου εξηγει καποιος πως ο παοκ εχει κρατησει τον Κωσταντελια ενω ο χοντρος εδωσε για τα φραγκα ευκολα τον Κωστουλα?![]()
μου εξηγει καποιος πως ο παοκ εχει κρατησει τον Κωσταντελια ενω ο χοντρος εδωσε για τα φραγκα ευκολα τον Κωστουλα?![]()

Πιωμενος εισαι τυπε,40 μυρια που θα ξαναβρεις?ο αλλος τον εδωσε 17 με 20 ο τσετσενος τον ντελια και τον κατεβασαν οι φιλαθλοι θα τα εσπαγαν ολα,17 με 20 οχι 40 για αυτο ξεσουρωσε λιγο.μου εξηγει καποιος πως ο παοκ εχει κρατησει τον Κωσταντελια ενω ο χοντρος εδωσε για τα φραγκα ευκολα τον Κωστουλα?![]()
Άστον ρε συ.Πιωμενος εισαι τυπε,40 μυρια που θα ξαναβρεις?ο αλλος τον εδωσε 17 με 20 ο τσετσενος τον ντελια και τον κατεβασαν οι φιλαθλοι θα τα εσπαγαν ολα,17 με 20 οχι 40 για αυτο ξεσουρωσε λιγο.
100++ εκατομμύρια ντρέπεσαι να το πεις το νούμερο σε ένα καλοκαίρι μαζί και με τις υπόλοιπες πωλήσεις, με Τσου Λου, διάρκειας, europa από την περασμένη χρονιά, χορηγίες35 εκατομμύρια δεν τα λες και λίγα.
100++ εκατομμύρια ντρέπεσαι να το πεις το νούμερο σε ένα καλοκαίρι μαζί και με τις υπόλοιπες πωλήσεις, με Τσου Λου, διάρκειας, ΟΥΕΦΑ από την περασμένη χρονιά, χορηγίες
Δεν είναι το ζήτημα πόσα θα δώσει. Αλλά να τα δώσει σε σωστές επιλογές.Γάμησέ τα.
Αν υπολογίσεις και αυτά σε πιάνει τρέλα.
ειπα να μου εξηγησει καποιος, οχι καποιος μαλακαςΠιωμενος εισαι τυπε,40 μυρια που θα ξαναβρεις?ο αλλος τον εδωσε 17 με 20 ο τσετσενος τον ντελια και τον κατεβασαν οι φιλαθλοι θα τα εσπαγαν ολα,17 με 20 οχι 40 για αυτο ξεσουρωσε λιγο.
Δεν είναι το ζήτημα πόσα θα δώσει. Αλλά να τα δώσει σε σωστές επιλογές.
Εντάξει δεν θα βγουν και όλοι. Αλλά το δούλεμα ενοχλεί.
Όλη αυτή η διαφήμιση του Στρεφετσα το καλοκαίρι βρομαγε η δουλειά. Κάκος παίχτης δεν είναι, αλλά δεν είναι και ο Ποντενσε να πούμε όπως τον παρουσίασαν.
Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν είναι
Τραβα γαμησου ρε σουρωμενε τελειωμενε καραγκιοζη,γραφε αλλου κλαψαειπα να μου εξηγησει καποιος, οχι καποιος μαλακας
Μην λες μαλακίες μόνο ατεχνος δεν είναι.Πολύ μέτριος παίκτης.
Απλώς του πετάς τη μπάλα μπροστά και τρέχει.
Μόνο αυτό ξέρει να κάνει.
Δεν έχει καθόλου καλή τεχνική και αυτό το βλέπεις και από τα σουτ που κάνει.
Άτεχνος παίκτης.
Και παίζει επειδή δεν υπάρχει άλλος να παίξει στα εξτρέμ.
Δηλαδή τι καλύτερο έχει απο τον Πνευμονίδη που τον έχει θάψει ο παππούς ?
![]()