Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1497 άτομα (0 μέλη και 1497 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.448
Πόντοι
9.086
Τελικά είμαστε ατέλειωτοι. Τόσο μεγάλη ομάδα έχουμε που θεωρούμε τον Φουρνιε λίγο και αμπαλο. Τον μεγαλύτερο γαμια μετά τον Σπανούλη που έχει περάσει τα τελευταία 20 χρόνια. Μόνο και μόνο που βγήκε πέρυσι στο ΟΑΚΑ και τους γαμησε τις ψυχές φτάνει και περισσεύει. Μπράβο στους Αγγελόπουλους που τον ανανεωσαν πρόωρα. Τους έκοψε το μυαλό έστω και μια φορά
Δηλαδή με συγχωρείς....εσύ βλέπεις κάτι άλλο ας πούμε????? είναι τώρα αυτός παίκτης για να σου δώσει το κάτι παραπάνω που θες για να διεκδικήσεις ευρωλίγκα???? Αν έπαιζε στην ομάδα του 2013 μπορεί συμπληρωματικά να ήταν μια χαρά και να έδινε σημαντικές βοήθειες κάποιες φορές, αλλά εσύ τον θεωρείς αξιόπιστο σουτέρ??? επειδή τα έβαλε πέρσι στο ΟΑΚΑ???και εκτός αυτού.....εγω σου λέω ότι τα έβαζε όλα....γενικά.....εκτος αυτού τί άλλο play έχει στο παιχνίδι του αυτός Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ που λέγεται ΕΒΑΝ ΦΟΥΡΝΙΕ?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.448
Πόντοι
9.086
για αρχη ακομα και ο Jordan ηταν κακος στο τριποντο
και αυτος και ο κομπε ειχαν περιπου στο 30κατι% στο τριποντο .....αυτοι οι 2 φτανουν??
ναι φίλε μου όμως αυτοί οι δύο ήταν hall of fame γιατί ήταν τέλειοι σε όλα σχεδόν......για δες τα ποσοστά στα δίποντα, δες τα clutch καλάθια τους....την αμυνάρα που έπαιζαν...την δυσκολία των καλαθιών που έβαζαν, την ένταση και την εκρηκτικότητα που είχαν, την εξυπνάδα και το φοβερό ταλέντο....την ηγετικότητα το πως ενέπνεαν τους συμπαίκτες τους....τί αυτοπεποίηθηση έδιναν και στους προπονητές τους ακόμη...τί θες να μας πείς δηλ. ότι επειδή αυτοί οι συγκεκριμένοι είχαν 30% στο τρίποντο ήταν παικταράδες και αρκετοί στο να δώσουν τίτλους και φοβερές συγκινήσεις σε όλο τον μπασκετικό κόσμο, και οι αντίστοιχοι ας πούμε του θρύλου μας είναι αρκετοί με τα ίδια ποσοστά αλλά με κανένα άλλο σχεδόν προσόν ώστε να πάρουμε τίτλους σε αυτή τη διοργάνωση?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.448
Πόντοι
9.086
Αυτο !!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!! Τακτικη-Προπονηση 0 - Φυσικη κατασταση 100 ειναι τα Ματσ ! , Γιαυτο και εχουμε Μεγαλα Σκορ !. Και Δε το λεω μονο εγω αυτο !...
και γιατί η Βαλένθια, η Χαποέλ, η μπαρτσελόνα και άλλες ομάδες παίζουν ωραίο μπάσκετ και ο θρύλος δε βλέπεται εδώ και 12-13 χρόνια(με εξαίρεση λίγο το 2023)? δεν έχουν εκείνοι ταξίδια, κούραση??? ρε μην λέτε ότι να ναι!!!!!!! Η Ομάδα έχει δώσει τα κλειδιά σε έναν ιεροψάλτη χριστοπαναγιατζή προφανώς με mentality issues και φαίνεται σε κάθε του κίνηση αυτή. Ο άνθρωπος αυτός έχει δαιμονοποίησει το μπασκετικό ταλέντο και επί 5-6 χρόνια τώρα φέρνει ότι άσουτο και χωρίς drive 1-2-3 που υπάρχει πλην φουρνιέ και ντόρσει που παραλίγο να του απαυτώσει την ψυχή από πέρσι!!!!!!! Σκεφτείτε να μην είχαμε ούτε τον τάιλερ φέτος!!!!!!!!! θα ήμασταν κάτω από την μπασκόνια

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.448
Πόντοι
9.086
και ερωτώ.....γιατί δεν πήγε να πάρει τόσα χρόνια τον μίλερ μακινταίρ??? γιατί δεν πήγε να χτυπήσει τον καμπαρός της μπασκόνια αυτή την παικτάρα και μου έχει τώρα τον φουρνιέ , τον μακ κίσικ και τον γεροπαπ??? γιατί δεν πήρε τον τζόρνταν λόιντ της μονακό ή τον οτούρου???? γιατί όλοι αυτοί και καμία 20αρια ακόμη είτε δεν ενδιαφέρθηκε ο ολυμπιακός είτε ενδιαφέρθηκε αλλά μας απέρριψαν οι παίκτες????? τυχαίο και αυτό???? εεεε μπαρτζωκικοί?

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
και γιατί η Βαλένθια, η Χαποέλ, η μπαρτσελόνα και άλλες ομάδες παίζουν ωραίο μπάσκετ και ο θρύλος δε βλέπεται εδώ και 12-13 χρόνια(με εξαίρεση λίγο το 2023)? δεν έχουν εκείνοι ταξίδια, κούραση??? ρε μην λέτε ότι να ναι!!!!!!! Η Ομάδα έχει δώσει τα κλειδιά σε έναν ιεροψάλτη χριστοπαναγιατζή προφανώς με mentality issues και φαίνεται σε κάθε του κίνηση αυτή. Ο άνθρωπος αυτός έχει δαιμονοποίησει το μπασκετικό ταλέντο και επί 5-6 χρόνια τώρα φέρνει ότι άσουτο και χωρίς drive 1-2-3 που υπάρχει πλην φουρνιέ και ντόρσει που παραλίγο να του απαυτώσει την ψυχή από πέρσι!!!!!!! Σκεφτείτε να μην είχαμε ούτε τον τάιλερ φέτος!!!!!!!!! θα ήμασταν κάτω από την μπασκόνια
???? Τι 12 -13 Χρονια !!! Τωρα με το νεο Format γινετε αυτο που λεω ! Τωρα για ποιο παλια !!! Ειχαμε και πετρινα Χρονια ! Στο χρονικο πλαισιο που λες !!!
Αλλα Θα στο Πω Ακομα μια φωρα!!! Συμφωνουμε εμεις απλα Εγω Δινω Περιοδο χάριτος ως της γιορτες !!! Μετα ΑΝ δε ρολαρουμε !!! Τι να ΠΩ !... Γαμησε με !! Χαχαχαχα !!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
και ερωτώ.....γιατί δεν πήγε να πάρει τόσα χρόνια τον μίλερ μακινταίρ??? γιατί δεν πήγε να χτυπήσει τον καμπαρός της μπασκόνια αυτή την παικτάρα και μου έχει τώρα τον φουρνιέ , τον μακ κίσικ και τον γεροπαπ??? γιατί δεν πήρε τον τζόρνταν λόιντ της μονακό ή τον οτούρου???? γιατί όλοι αυτοί και καμία 20αρια ακόμη είτε δεν ενδιαφέρθηκε ο ολυμπιακός είτε ενδιαφέρθηκε αλλά μας απέρριψαν οι παίκτες????? τυχαίο και αυτό???? εεεε μπαρτζωκικοί?
Μου Αρεσει Που ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοι Δεν ειναι Γαυροι !!!..... Μπραβο Bixterious !!! Σωστος !..... ΕΔΩ σου βγαζω το καπελο :hi::hi::hi::hi:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.448
Πόντοι
9.086
για αυτό η ρεάλ ο βάζελος , οι τούρκικες ομάδες , η μακάμπι παλαιότερα ,η ΤΣΣΚΑ(αν και έχασε πολλούς τίτλους που θα έπρεπε να τους έχει πάρει) οι ιταλικές ακόμη πιο παλιά(τρέισερ, μπενετον, ίνις βαρέζε, καντού) είχαν και έχουν πάντα το πάνω χέρι στην ευρωλίγκα....για τον απλούστατο λόγο ότι είχαν και έχουν καταλάβει πως με Α-ΣΟΥΤΟΥΣ , Α-ΤΑΛΑΝΤΟΥΣ, ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ, ΜΟΝΟΜΠΑΤΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΕΚΡΗΞΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΧΕΡΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑ(ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕ ΚΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ....ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΤΟΥ ΙΝΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΟΣ), ΑΡΓΟΚΑΡΑΒΟΥΣ ΣΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ, δεν προκειται ποτέ των ποτών να πρωταγωνιστήσουν!!!!!!!!!! Το 1997(βέβαια ο Ρίβερς το πήρε μόνος του αέρα) και το 2013 είχαμε πραγματικά καλές ομάδες(ειδικά το 2013 με τον one man show ACE LAW αυτή την παικτούρα που δυστυχώς έφυγε νωρίς) που σου άρεσε αυτό που έβλεπες......και το 1994 καλή ομάδα είχαμε αλλά με άσουτους πάλι και για αυτό χάσαμε από την Μπανταλόνα εκείνον τον άχαστο τελικό που γελάνε όλοι μαζί μας με τον Πάσπαλι με την ρευματοειδή αρθρίτιδα στα δάχτυλα!!!!!!!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.448
Πόντοι
9.086
???? Τι 12 -13 Χρονια !!! Τωρα με το νεο Format γινετε αυτο που λεω ! Τωρα για ποιο παλια !!! Ειχαμε και πετρινα Χρονια ! Στο χρονικο πλαισιο που λες !!!
Αλλα Θα στο Πω Ακομα μια φωρα!!! Συμφωνουμε εμεις απλα Εγω Δινω Περιοδο χάριτος ως της γιορτες !!! Μετα ΑΝ δε ρολαρουμε !!! Τι να ΠΩ !... Γαμησε με !! Χαχαχαχα !!
μα δε βλέπεται η ομάδα!!!!!!!!!! είναι σαν να μου λες ότι θα σου αρέσει η φετινή λίβερπουλ αν ξεκινήσει να νικάει.....αφού δεν θα βλέπεται....θα νικάει 1-0 ή 3-2 με το ζόρι με μπάλα που θα θες να πάρεις το μπούλο από το γήπεδο από το 5ο λεπτό!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μου Αρεσει Που ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοι Δεν ειναι Γαυροι !!!..... Μπραβο Bixterious !!! Σωστος !..... ΕΔΩ σου βγαζω το καπελο :hi::hi::hi::hi:
που κολλάει αυτό ρε μαν????

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
μα δε βλέπεται η ομάδα!!!!!!!!!! είναι σαν να μου λες ότι θα σου αρέσει η φετινή λίβερπουλ αν ξεκινήσει να νικάει.....αφού δεν θα βλέπεται....θα νικάει 1-0 ή 3-2 με το ζόρι με μπάλα που θα θες να πάρεις το μπούλο από το γήπεδο από το 5ο λεπτό!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

που κολλάει αυτό ρε μαν????
Κολλαει Κολλαει !!!!!!! / - / Μην Μπλεκεις Ποδοσφαιρο με Μπασκετ !..... Αλλου ρυθμου αθληματα ! , Φιλε ! ΟΚ Το πιασαμε Εισαι Απαισιόδοξος ! Εχεις Γνωσει ! Εχεις Λογικη ΑΛΛΑ εισαι ΚΑΙ Ανυπομονος ΚΑΙ Απαισιόδοξος !!!

Καληνυχτα !!! ή Μαλλον Καλημερα ωρα που ειναι !!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.066
Πόντοι
9.345
... με τον Πάσπαλι με την ρευματοειδή αρθρίτιδα στα δάχτυλα!!!!!!!!
Ο Πάσπαλι σηματοδοτησε την πρώτη Ανάσταση στον κόσμο του Ολυμπιακού μετά τα πέτρινα χρόνια της ανυποληψίας σε ποδόσφαιρο και μπασκετ

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.903
Πόντοι
5.946
ναι φίλε μου όμως αυτοί οι δύο ήταν hall of fame γιατί ήταν τέλειοι σε όλα σχεδόν......για δες τα ποσοστά στα δίποντα, δες τα clutch καλάθια τους....την αμυνάρα που έπαιζαν...την δυσκολία των καλαθιών που έβαζαν, την ένταση και την εκρηκτικότητα που είχαν, την εξυπνάδα και το φοβερό ταλέντο....την ηγετικότητα το πως ενέπνεαν τους συμπαίκτες τους....τί αυτοπεποίηθηση έδιναν και στους προπονητές τους ακόμη...τί θες να μας πείς δηλ. ότι επειδή αυτοί οι συγκεκριμένοι είχαν 30% στο τρίποντο ήταν παικταράδες και αρκετοί στο να δώσουν τίτλους και φοβερές συγκινήσεις σε όλο τον μπασκετικό κόσμο, και οι αντίστοιχοι ας πούμε του θρύλου μας είναι αρκετοί με τα ίδια ποσοστά αλλά με κανένα άλλο σχεδόν προσόν ώστε να πάρουμε τίτλους σε αυτή τη διοργάνωση?
το έγραψες πάρα πολύ ωραία φίλε μου!!! αυτούς τους 2 τους ανέφερα ως ένα πολύ ακραίο παράδειγμα στο οτι με πολυ μετριο μακρινο σουτ ειναι αυτοι που ειναι!! ναι το μπασκετ εχει αλλαξει και το μακρινο σουτ εχει τον πιο σημαντικο ρολο μεσα στο παιχνιδι ,αλλά οι βασικές αρχές παραμένουν ίδιες και όπως πάρα πολύ σωστά έγραψες,αν προσπαθείς και δουλεύεις και είσαι πολύ καλός σε άλλους τομείς μπορείς να το αντισταθμίσεις.τελείως αταλαντοι παίκτες έχαναν καριέρα σε αυτό το παιχνίδι γιατί είχαν πάθος και ήταν δουλευταράδες!!δηλαδή το πρόβλημα του ολυμπιακού είναι το ότι ο Γουοκαπ δεν έχει σουτ?? φουρνιε -βεζενκοφ-πιτερς-dorsey δεν ειναι σουτερ? ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!! κατι αλλο τρεχει που θελει πολυ μεγαλη κουβεντα !!!!

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.903
Πόντοι
5.946
Ακομα Ενας Παιχτης με Οχι καλο σουτ.... Παπαλουκας !!! . Αλλα ΕΡΓΑΛΕΙΟ !......

Υ.Γ Το Λεει μονος του στο Basketball Legends by Stoiximan !! Η Καλητερη εκπομπη για basket στης μερες μας !!! (Γνωμη μου)
πολυ σωστα!!!!!!!!!!!! ο Παπαλουκας που ειναι μυθος στο ευροπαικο μπασκετ!!! και πολλοι αλλοι ακομα φιλε !!!!!!!

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.903
Πόντοι
5.946
Μη μου μαλωνεις τον james034 !!!! Χαλας τον ειρμο της σκεψεις του !!!.... Εχει ενα δικιο παντως Ε ?
σε κάποια πράγματα που έγραψε συμφώνησα....απλά μετά το πήγε αλλιώς και δεν τα γουστάρω εγώ αυτά!!! στο κάτω κάτω δεν έχουμε τίποτα χωράφια να χωρίσουμε

Zen premie

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
127
Πόντοι
0
Δηλαδή με συγχωρείς....εσύ βλέπεις κάτι άλλο ας πούμε????? είναι τώρα αυτός παίκτης για να σου δώσει το κάτι παραπάνω που θες για να διεκδικήσεις ευρωλίγκα???? Αν έπαιζε στην ομάδα του 2013 μπορεί συμπληρωματικά να ήταν μια χαρά και να έδινε σημαντικές βοήθειες κάποιες φορές, αλλά εσύ τον θεωρείς αξιόπιστο σουτέρ??? επειδή τα έβαλε πέρσι στο ΟΑΚΑ???και εκτός αυτού.....εγω σου λέω ότι τα έβαζε όλα....γενικά.....εκτος αυτού τί άλλο play έχει στο παιχνίδι του αυτός Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ που λέγεται ΕΒΑΝ ΦΟΥΡΝΙΕ?
Βάλε να δείς τον ημιτελικό με την Μονακό για να θυμηθείς πια άλλα plays έχει. Και στο ΟΑΚΑ τα έβαλε όχι μόνο στον τρίτο τελικό αλλά και στον αγώνα της euroleague. Και στο ΣΕΦ σε όλους τους τελικούς. Βασικά σε όλα τα κρίσιμα που η μπάλα έκαιγε ήταν μπροστά. Και στα playoffs στον game 3 που έχασες με κάτω τα χέρια από την Ρεαλ μάντεψε ποιος έλειπε. Πολυτέλεια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο καλύτερος παίκτης της euroleague Εβαν Φουρνιε. Ο παίχτης που έχει κερδίσει 130 εκατομμύρια δολάρια στην καριέρα του και έρχεται να παίξει στον ΘΡΥΛΟ μας γιατί καυλωνει να παίζει για εμάς. Γιατί τραγουδάει τα συνθήματα μαζί μας και πέρυσι έπαιζε για το εξευτελιστικό για το δικό του background 2.000.000 ευρώ, γιατί ήθελε να παίζει για πάρτι μας.

Zen premie

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
127
Πόντοι
0
Και εννοείται ότι αν τα υπόλοιπα γατάκια της ομάδας τον βοηθούσαν έστω και λίγο στο final four στο Άμπου Ντάμπι ήδη θα την είχε σηκώσει. Οπότε ψάξε βρες σε όλους τους υπόλοιπους τυχόν ευθύνες. Από την διοίκηση, το προπονητικό σταφ ,τους συμπαίκτες του μέχρι και τον τελευταίο φροντιστή. Όχι όμως στον ΓΑΛΛΟ ΥΛΕΡΠΑΙΚΤΗ

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.446
Πόντοι
46.423
Δεν ήρθε για τον Ολυμπιακό.

Για τα σουβλάκια ήρθε ...

:cheesy:

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.696
Πόντοι
13.116
Αυτός που φεύγει από την Παρτιζαν, που δεν επαιξε καθόλου τελευταίο ματς, μήπως την κάνει προς τα δω ?? :think:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.080
Πόντοι
16.411

Stories

Νέο!