Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3923 άτομα (2 μέλη και 3921 επισκέπτες)

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
24
Like
45.906
Πόντοι
14.095
πως μπορεσες και εβαλες στην ιδια προταση τον Ζαρκο τον Γουεστμπρουκ και τον Γουοκαπ ρε θηριο???????????? !!!!!!!!!!!!:cheesy::cheesy::cheesy:
Τώρα τι να σου πω;
Διάβασε λίγο καλύτερα τι κ πως το γράφω κ ΙΣΩΣ καταλάβεις τι είπα!

Οποίος έχει παίξει μπάσκετ καταλαβαίνει τι λέω…

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.905
Πόντοι
5.946
Τώρα τι να σου πω;
Διάβασε λίγο καλύτερα τι κ πως το γράφω κ ΙΣΩΣ καταλάβεις τι είπα!

Οποίος έχει παίξει μπάσκετ καταλαβαίνει τι λέω…
(κανείς δν έπαιξε μπάσκετ χωρίς σουτ σε υψηλό επίπεδο, πλην των Rasel Westbrook & Zarko, οι οποίοι είχαν έστω μέτριο σουτ κ όχι ΑΘΛΙΟ όπως ο Γουόκαπ και κάνα 2 άλλοι)...τι να καταλαβω απο αυτο ???? θελεις να σου πω καμια 200 παιχτες χωρις σουτ που εκαναν και κανουν καριερα????? ο Γουοκαπ οταν ειναι καλα κανει δουλειες μεσα στο γηπεδο που οπως πολυ σωστα ειπες αν δεν εχεις πιασει το τοπι δεν μπορεις να δεις......
για Σλουκα συμφωνω 100% για Σπανουλη οχι, ηταν πολυ κακος ο Σπανουλης στο τελος.....

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
24
Like
45.906
Πόντοι
14.095
(κανείς δν έπαιξε μπάσκετ χωρίς σουτ σε υψηλό επίπεδο, πλην των Rasel Westbrook & Zarko, οι οποίοι είχαν έστω μέτριο σουτ κ όχι ΑΘΛΙΟ όπως ο Γουόκαπ και κάνα 2 άλλοι)...τι να καταλαβω απο αυτο ???? θελεις να σου πω καμια 200 παιχτες χωρις σουτ που εκαναν και κανουν καριερα????? ο Γουοκαπ οταν ειναι καλα κανει δουλειες μεσα στο γηπεδο που οπως πολυ σωστα ειπες αν δεν εχεις πιασει το τοπι δεν μπορεις να δεις......
για Σλουκα συμφωνω 100% για Σπανουλη οχι, ηταν πολυ κακος ο Σπανουλης στο τελος.....
Ναι για πες μου, έστω 10 που έπαιξαν ΜΠΑΣΚΕΤ σε υψηλό επίπεδο σε παρακαλώ!

ΥΓ: υψηλό επίπεδο σημαίνει να παίρνεις τιτλουσ…ευρωπαϊκά NBA κτλ! Μην πω για το Γιάννη γιατί θα γελασουμε πολύ!!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.446
Πόντοι
46.423
Γιάρεμτσουκ !!!

:alivedick::alivedick::alivedick:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
τεραστια η ποιοτητα των παικτων του θρυλου...

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.905
Πόντοι
5.946
Ναι για πες μου, έστω 10 που έπαιξαν ΜΠΑΣΚΕΤ σε υψηλό επίπεδο σε παρακαλώ!

ΥΓ: υψηλό επίπεδο σημαίνει να παίρνεις τιτλουσ…ευρωπαϊκά NBA κτλ! Μην πω για το Γιάννη γιατί θα γελασουμε πολύ!!
για αρχη ακομα και ο Jordan ηταν κακος στο τριποντο
και αυτος και ο κομπε ειχαν περιπου στο 30κατι% στο τριποντο .....αυτοι οι 2 φτανουν??

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
24
Like
45.906
Πόντοι
14.095
και αυτος και ο κομπε ειχαν περιπου στο 30κατι% στο τριποντο .....αυτοι οι 2 φτανουν??
Ότι να’ναι!! :jerking:

Δεν χρειάζεται να έχεις άποψη για όλα ! Αν δεν ξέρεις, μπορείς απλά να μην μιλάς, δεν χρειάζεται ντε κ καλά να πεις κάτι απλά για να διαφωνήσεις με τον άλλο!!

Χαιρετώ…

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.905
Πόντοι
5.946
Ότι να’ναι!! :jerking:

Δεν χρειάζεται να έχεις άποψη για όλα ! Αν δεν ξέρεις, μπορείς απλά να μην μιλάς, δεν χρειάζεται ντε κ καλά να πεις κάτι απλά για να διαφωνήσεις με τον άλλο!!

Χαιρετώ…
ρε συ μου ειπες να σου γραψω παιχτες με τιτλους που δεν ειχαν καλο σουτ??????...εσυ ο ιδιος δεν μου το ειπες????? θες να γραψω ακομα ποσους????οταν δεν ξερεις τι να πεις μην το ριχνεις στην εξυπναδα κατσε και κανε διαλογο να με κανεις ρομπα αν εισαι τοσο εξυπνος...

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
24
Like
45.906
Πόντοι
14.095
ρε συ μου ειπες να σου γραψω παιχτες με τιτλους που δεν ειχαν καλο σουτ??????...εσυ ο ιδιος δεν μου το ειπες????? θες να γραψω ακομα ποσους????οταν δεν ξερεις τι να πεις μην το ριχνεις στην εξυπναδα κατσε και κανε διαλογο να με κανεις ρομπα αν εισαι τοσο εξυπνος...
Δεν είναι τόσο έξυπνος!! :lipsrsealed:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.446
Πόντοι
46.423
Παναγιώτης Ρέτσος !!!

:alivedick::alivedick::alivedick:

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.696
Πόντοι
13.116
Τελικά έχει κανα θετικό ο Μπαρτζώκας ή έχουμε τον Κώστα Αναστασάτο προπονητή ξανά ? :think:

Καταστρέφει μόνο τους κοντούς ή φτιάχνει και την καριέρα μερικών ...ψηλών ?

Οι συνάδελφοί του που τον ψήφισαν 2 σερί χρονιές καλύτερο προπονητή στην Ευρωλίγκα τελικά μήπως είναι μυρωδιάδες ?

Ρε μπας και ξέρουν καλύτερα εκείνοι που τον προπηλάκισαν έξω από το ΣΕΦ εκείνο το β΄ραδυ ? :confused:

Μπάσκετ δεν σκαμπάζω , αλλά κάπου ώπα.....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.066
Πόντοι
9.345
Η αχαριστία δεν είναι καλό πράγμα, αλλά χαρακτηριστικό του Έλληνα οπαδού

Με φτηνότερο ρόστερ απ' του κοκακια του πήρε το πρωτάθλημα και την τρίτη θέση στην ευρωπη

Taksidiotis36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
1.138
Πόντοι
201
Η αχαριστία δεν είναι καλό πράγμα, αλλά χαρακτηριστικό του Έλληνα οπαδού

Με φτηνότερο ρόστερ απ' του κοκακια του πήρε το πρωτάθλημα και την τρίτη θέση στην ευρωπη
Το μόνο λάθος που κάνει ο Μπαρτζωκας είναι ο υπερσυγκεντρωτισμός. Έχει πάρει τα κλειδιά της ΚΑΕ εξ ολοκλήρου. Αποφασίζει και διατάζει για όλα.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
δεν τους θεωρώ και φαίνεται ότι δεν είναι κάτι το σπουδαίο από ποιότητα και οι 2 τους. Πολύ συγκεκριμένων δυνατοτήτων παίκτες με πολύ συγκεκριμένα ατομικά plays. Δηλαδή τί να συγκρίνουμε τώρα???? τον βεζένκοφ με τον οσμάν ας πούμε????? ή με τον κλάιμπερν ειδικά τον φετινό? τον φουρνιέ σαν τριάρι με τον χεζόνια, τον λόιντ??? ή σαν δυάρι με τον μπριθουέλα της μπάρτσα??? τον γκράντ ? τον ναν? τον μπιμπέροβιτς??? τον λόνι γουόκερ της μακάμπι? τον φρανσίσκο? τον έλις οκόμπο? τον τέιλορ της βαλένθια? ή μήπως τον μπρούκς και τον σήλντς της αρμάνι???? ή με τον χόρτον τάκερ μήπως???? και σκεφτείτε τί συμβόλαια έχει και ο ένας και ο άλλος...
Αδερφε!!.... Δεν Διαφωνω σε Τιποτα απο αυτα που λες! , Εχουν Βαση και Λογικη αλλα στο ΞΑΝΑ λεω ! Με αυτους Πηγαμε F4 περσι !!!!!...
Οκ ! Το βλεπω κι εγω Οτι φετος εχει χαλασει η συνταγη !!!?. Αλλα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νωρις , Ειμαστε 11η αλλα με ματσ λιγοτερο , Με ενα ξεσκαλωμα στης γιορτες και καμια ΣΟΒΑΡΗ προσθηκη ! Θα ανευει η Ομαδα...................... Θες Να με πεις υπεραισιοδοξο Οκ !!..

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
Τελικά είμαστε ατέλειωτοι. Τόσο μεγάλη ομάδα έχουμε που θεωρούμε τον Φουρνιε λίγο και αμπαλο. Τον μεγαλύτερο γαμια μετά τον Σπανούλη που έχει περάσει τα τελευταία 20 χρόνια. Μόνο και μόνο που βγήκε πέρυσι στο ΟΑΚΑ και τους γαμησε τις ψυχές φτάνει και περισσεύει. Μπράβο στους Αγγελόπουλους που τον ανανεωσαν πρόωρα. Τους έκοψε το μυαλό έστω και μια φορά
Αυτο λεω κι εγω !..... Αλλα κοιτα = Οτι εχει Πεσει ! ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ! Ξεκαθαρα !! Ανευασα παραπανω το αρθρο του τυπου απο sport24 Παει ΣΚΑΤΑ αυτες της μερες. ΑΛΛΑ ειμαι σιγουρος Οτι δεν ξεχασε το μπασκετ !...

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
Για να σκεφτούν χρειάζεται μυαλό τυπε
Φέτος η οργάνωση είναι σαν ΝΒΑ με τις συνεχείς μετακινήσεις
Στο ΝΒΑ έχουν ιδιόκτητα αεροπλάνα με μασέρ μέσα
Εδώ βάζουν διμετρα κορμιά σε απλά αεροπορικά καθίσματα
Χρόνος για προπόνηση σχεδόν καθολου
Από την άλλη το ότι το ρόστερ του βαζελου φέτος είναι καλύτερο το βλέπουν και οι αόματοι, δεν περαζει του χρόνου να μαστε καλα
:priest:
Αυτο !!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!! Τακτικη-Προπονηση 0 - Φυσικη κατασταση 100 ειναι τα Ματσ ! , Γιαυτο και εχουμε Μεγαλα Σκορ !. Και Δε το λεω μονο εγω αυτο !...

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
πως μπορεσες και εβαλες στην ιδια προταση τον Ζαρκο τον Γουεστμπρουκ και τον Γουοκαπ ρε θηριο???????????? !!!!!!!!!!!!:cheesy::cheesy::cheesy:
Μη μου μαλωνεις τον james034 !!!! Χαλας τον ειρμο της σκεψεις του !!!.... Εχει ενα δικιο παντως Ε ?

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
Αστο μωρε τωρα κι εσυ !!! Δικιο εχεις ! Αλλα Οκ! Μη τσακωνεστε..... Βασικα και οι δυο εχετε σοβαρα επιχειρηματα .... Αλλα κοιτα ολοι οι παιχτες κανουν δουλεια και μια χαρα ειναι Ομως Δεν μπορουν να ειναι παντα στο 100%

Θα το Πω ΑΚΟΜΑ μια φωρα !!!!!!!!!! Θα ρολαρει η Ομαδα.... Θελει υπομονη !? Στο Τελος Να ειμαστε καλα εδω στο Φορουμ μας Να κανουμε Ταμειο !!!?

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
Ακομα Ενας Παιχτης με Οχι καλο σουτ.... Παπαλουκας !!! . Αλλα ΕΡΓΑΛΕΙΟ !......

Υ.Γ Το Λεει μονος του στο Basketball Legends by Stoiximan !! Η Καλητερη εκπομπη για basket στης μερες μας !!! (Γνωμη μου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom