brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.123
- Πόντοι
- 2.606
Θα γαμησω και εσενα και την φυσαρμόνικα που σε σιγοντάρειΝαυάγιο, έχεις φάει αναφορά να ξέρεις.
Το είπες μια, το είπες δυο, έλεος, αυτιστικό είσαι ρε τυπε?
Θα γαμησω και εσενα και την φυσαρμόνικα που σε σιγοντάρειΝαυάγιο, έχεις φάει αναφορά να ξέρεις.
Φίλε είναι πρώτη στην Ισπανία.Και η χρηματιστηριακή αξία των παικτών της είναι 14 φορές η δικιά μας.Οδλσο για την άμυνα .Αν θες πες μου γιατί θεωρείς ότι δεν είναι στα καλά τηςΜακάρι. Στα καλά τους δεν είναι, αλλά και η άμυνα μας δεν είναι στα καλά της.
Αν κέρδιζε απόψε η Ρεάλ ίσως ήμουνα πιο αισιόδοξος.
αυτη η καταραμενη φαση ............... ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ............................
![]()
στην χειροτερη πεταξε την μπροσταΜαλακία του Ζέλσον.
Έπρεπε να την είχε σπάσει στον Ελ Κααμπί για το 2ο γκόλ.
στην χειροτερη πεταξε την μπροστα

Θα σου φάω την καρδιά πουσταρα πες μου που είσαι τώρα πούστηΝαυάγιο, έχεις φάει αναφορά να ξέρεις.
Η απόδοση που έχει στους αγώνες, δεν δικαιολογεί το ρόστερ που έχει.Φίλε είναι πρώτη στην Ισπανία.Και η χρηματιστηριακή αξία των παικτών της είναι 14 φορές η δικιά μας.Οδλσο για την άμυνα .Αν θες πες μου γιατί θεωρείς ότι δεν είναι στα καλά της
Στατιστική λέγεταιΓια πολλούς λόγους έπρεπε να φάμε το γκολ στο 93.Πρωτον για τον νόμο του ποδοσφαίρου που δεν βάλαμε δεύτερο.Δευτερον δώσαμε πολύ ενέργεια για αυτό και τα μαζεμένα λάθη από πολλούς στα τελευταία δύο λεπτά.Η Αϊντχόφεν αυτή την περίοδο βγάζει φωτιές και την ισοπεδωσαμε για πολλά λεπτά.Δεν μου φταίει κανένας παίκτης.Ουτε ο προπονητής.Θεωρω ότι η ομάδα αξίζει πολλά συγχαρητήρια και ο προπονητής.
Έτσι ακριβώς, Κωστούλας και σε μικρότερο βαθμό βελντε έφεραν την υπεραξία τους στον σύλλογοΑλλά ρε μάγκες θεωρώ πως δεν πρέπει να τρελαινομαστε με τους παίκτες .Να σχολιάζετε τους παίκτες στην Ελλάδα.Ποτε δεν εκρινα την διοίκηση ακόμα και όταν χασαμε πρωταθλήματα.Πηρε Ευρωπαϊκό.Με το ίδιο μπάτζετ παικτών σε χρηματιστηριακή αξία πέρσυ έκανε τρομερή πορεία στο Europa.Εεε δεν γίνεται ρε μάγκες να παίζουμε champions League και να έχουμε την ίδια χρηματιστηριακή αξία παικτών.Τρεις μήνες για μεταγραφές χωρίς προκριματικά.Και βγάλαμε και πολλά από Κωστούλα και καμία χασουρα από παίκτες .Μέχρι και από το Μπίελ και βελντε τα λεφτά που δώσαμε τα πήραμε πισω
ρε ηλιθιε δεν εκρινα το αν ειναι καλο ή κακο, στα αρχιδια μουαπο το δικό σου βρε γκιόζη 100 φορές καλύτερο....
παπαροτρίφτουλα ...
σάλτα και γαμήσου τώρα θέλω να δω το ματς ...

γαμησε τα... Και τα ειχες πειΑν κέρδιζε απόψε η Ρεάλ ίσως ήμουνα πιο αισιόδοξος.

Από ΠΑΣΟΚ Αντρέα άρχισε η κατρακύλα στην παιδεια«Ενεργώντας από κοινού, συγκρότησαν και εντάχθηκαν (συμμετείχαν) σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από περισσότερα των τριών προσώπων η οποία επεδίωκε τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων αλλά και πλημμελημάτων. Είναι οπαδοί της ομάδας του Ολυμπιακού που αυτοαποκαλούνται «οργανωμένοι» και έχουν συγκροτήσει από τις αρχές του 2019 επιχειρησιακά δομημένη και με διαρκή δράση οργάνωση με την ονομασία ΘΗΡΑ 7 που επιδιώκει τη συστηματική τέλεση περισσότερων κακουργημάτων και πλημμελημάτων και ιδίως εκρήξεων και εμπρησμών, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών ,βομβών και μηχανισμών ,ανθρωποκτονιών τετελεσμένων και σε απόπειρα ,επικίνδυνων σωματικών βλαβών ,κλοπών ,ληστειών ,εκβιάσεων, φθορών ξένης ιδιοκτησίας
βλακεντιοι εχουν βγαλει δημοτικο?