brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.124
- Πόντοι
- 2.606
1 φάση σε όλο τον αγώνα και έβαλαν γκολ γσμω τον χριστο μου γαμωΜην βριζεις ρε συ. Κουράστηκαν στο τέλος.
1 φάση σε όλο τον αγώνα και έβαλαν γκολ γσμω τον χριστο μου γαμωΜην βριζεις ρε συ. Κουράστηκαν στο τέλος.
Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα.. Μόλις είδα αυτή τη φάση λεω αμαν.. Κάτι μου έλεγε οτι θα γκελαρουμε..οταν βλεπεις ενεργειες οπως του ορτεγκα στο 92 και να μην μπορεις να βγαλεις σωστη αντεπιθεση ηταν θεμα χρονου να γινει η μαλακια.
Οποιος μπορει να μας εξηγήσει γιατί περίμενες το τελευταίο σφύριγμα να μας πεις για τις αλλαγές κερδίζει δωρεάν γαμησι με πουτανα των 150 ευρώ και πληρωμένο το δωμάτιο για μία ώρα.Οποιος μπορεί να μου εξηγήσει γιατί έπρεπε να μπει ο Ταρεμι σε αυτο το παιχνίδι κερδίζει δωρεάν εξέταση.... στο τέλος το κατάπιε το γκολ ο Τζολακης κλασικά φέτος.
Φτάνει ρε συ. Ήμαρτον.3 παιχνίδια σερί να γαμιεται το μουνι της πουτανας της Παναγίας
Πραγματικά σήμερα πάλι μείναμε με ανοιχτό το στόμα από την ατυχία μας και το κλατάρισμα.. Αντί να είναι 2-0 στο 88, εγινε 1-1...
Ναυάγιο, έχεις φάει αναφορά να ξέρεις.Τους εχεις γαμησει δεν έχουν κάνει μια γαμημενη ευκαιρία σε όλο τον αγώνα και παίρνουν χ γαμω το μουνι της Παναγίας γαμω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τους εχεις ς γαμησει δεν έχουν κάνει μια γαμημενη ευκαιρία σε όλο τον αγώνα και παίρνουν χ γαμω το μουνι της πανα
Και εγώ φίλε.Εχω τρελαθεί και δεν κοιμάμαι εύκολα.Ετσι είναι η μπαλαΤους εχεις γαμησει δεν έχουν κάνει μια γαμημενη ευκαιρία σε όλο τον αγώνα και παίρνουν χ γαμω το μουνι της Παναγίας γαμω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τους εχεις ς γαμησει δεν έχουν κάνει μια γαμημενη ευκαιρία σε όλο τον αγώνα και παίρνουν χ γαμω το μουνι της πανα
Όντως μαζεμένα λάθη για να φάμε το γκολ.Μαρτινς .Μετά Ορτέγκα θα μπορούσε να παραχωρήσει πλάγιο.Μουζακιτης κακό φαουλ.Στην ίδια φάση εκτός τόπου και χρόνου ο Σιπιονι.Ροντινει πάλι καλύπτει παίκτη.Λαθος στήσιμο αμυναςΧασαμε πολλα στο τελος, ειδικα ο Μαρτινς στο πλασε στο 88 ηταν μονος του.... Στο 92 ομως, εκανε μεγαλη μαλακια.. Ειχε 1 μπροστα του αμυντικο κ 2 δικοι μας εφευγαν απο αριστερα μονοι τους... Αντι να δωσει πασα, πηγε να κανει ντριμπλα, την εχασε τη μπαλα..... Ο καημενος ο Ορτεγκας κλαταρε στοβτελος, τι να κανει? Γαμηθηκε ο Διας.....
Μακάρι. Στα καλά τους δεν είναι, αλλά και η άμυνα μας δεν είναι στα καλά της.Πάμε ρε μουνια να τους γαμησουμε τους Ισπαναραδες![]()
![]()
Θες να σε γαμησω και σένα ρε αυτιστικέ κωλοτρυπιδι ; Έστειλες αναφορά δεν ιδρώνει το αυτί μουΝαυάγιο, έχεις φάει αναφορά να ξέρεις.
Το είπες μια, το είπες δυο, έλεος, αυτιστικό είσαι ρε τυπε?