You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Για να δείτε τις διαφορές. Τ΄ρως πεντάρα απο την Φράιμπουργκ και πέφτει δικαιολογημένο κράξιμο γιατί ήσουνα μαλάκας.
Τρως εξάρα από την Μπαρτσελόνα, είσαι στην 32η θέση και η κερκίδα, η ίδια κερκίδα με τους Γερμανούς, σου αναγνωρίζουν την προσπάθεια.
Εσείς κοιτάτε τι σας έφερε και τι δεν σας έφερε ο χοντρός και τι έβαλε και τι δεν έβαλε ο Μεντιλίμπαρ. Όλοι αυτοί που πηγαν και στην Βαρκελώνη, είναι μαλάκες και εσείς οι σωστοί.
www.sport-fm.gr
Τρως εξάρα από την Μπαρτσελόνα, είσαι στην 32η θέση και η κερκίδα, η ίδια κερκίδα με τους Γερμανούς, σου αναγνωρίζουν την προσπάθεια.
Εσείς κοιτάτε τι σας έφερε και τι δεν σας έφερε ο χοντρός και τι έβαλε και τι δεν έβαλε ο Μεντιλίμπαρ. Όλοι αυτοί που πηγαν και στην Βαρκελώνη, είναι μαλάκες και εσείς οι σωστοί.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού τραγούδησαν τον ύμνο και αποθέωσαν τους παίκτες παρά την ήττα από την Μπαρτσελόνα
Παρά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα με σκορ 6-1, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Μονζουίκ αποθέωσαν τους παίκτες του Μεντιλίμπαρ.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Όσα έφαγε και....Πόσα φάγατε τελικά ;;;;
αν κατάλαβες κατάλαβες...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Επιμένω, ο πάγκος θα του κάνει καλό του Κωσταντή. Να ηρεμήσει. Όχι για τιμωρία.Εμείς θα είμαστε εκεί τσιμέντο έχουμε μάτια και βλέπουμε γερονταρα δεν σε ακουμπάει κανεις τζολακη μην μασάς τον πουτσο σου
Το 6-1 είναι πλασματικό σκορ έτσι όπως προέκυψε. Τα τέσσερα της Μπάρτσα μπήκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα (από αυτά το ένα ήταν και μούφα πέναλτι). Βέβαια πολύ πιθανόν να χάναμε, άλλα τουλάχιστον θα το παλεύαμε.
Κάποιος να ξεματιάσει τον Τζολάκη!
Κάποιος να ξεματιάσει τον Τζολάκη!
kipros.hrdc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 1.285
- Πόντοι
- 200
Όποιος ψωλαρας γαυρος θέλει να χύσει την γυναίκα μου να ξεχαστεί από την σημερινή πουτσα ας στείλει
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.633
- Πόντοι
- 6.256
Δεν γαμιεσαι και εσυ και η γυναικα σου ρε ψυχανωμαλε;Όποιος ψωλαρας γαυρος θέλει να χύσει την γυναίκα μου να ξεχαστεί από την σημερινή πουτσα ας στείλει
Πες της να παει να βαλει κανα πομολο στον κωλο σου να γουσταρετε και οι 2....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.910
- Πόντοι
- 12.756
Δεν γαμιεσαι και εσυ και η γυναικα σου ρε ψυχανωμαλε;
Πες της να παει να βαλει κανα πομολο στον κωλο σου να γουσταρετε και οι 2....

Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.622
- Πόντοι
- 46.423
Ολυμπιακός: Η διαιτησία στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Ροζέτι
Δυσαρεστημένος έμεινε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροζέτι, από την εικόνα του Ελβετού διαιτητή Σνάιντερ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League.
www.sport24.gr
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Ντροπιασμένοι γαύροι από τη εξάρα.
Η Λεβερκούζεν μάζεψε 7 από την Παρί. Στα αρχίδα σας η Λεβερκούζεν, το ξέρω
Η Νάπολι μάζεψε έξι από την Αιντχόβεν. Στα αρχιδια σας και η Νάπολι και αυτό το ξέρω.
Λες και δεν συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά.
Η Λεβερκούζεν μάζεψε 7 από την Παρί. Στα αρχίδα σας η Λεβερκούζεν, το ξέρω
Η Νάπολι μάζεψε έξι από την Αιντχόβεν. Στα αρχιδια σας και η Νάπολι και αυτό το ξέρω.
Λες και δεν συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.262
- Πόντοι
- 16.235
Όλα μέσα....Παιξτον τυπε..
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Πάρτο απόφαση επιτέλους και άσε τον παππού. όχι στον κρόταφο γιατί κλωτσάει προς τα επάνω και μπορεί να παει η σφαίρα στο ταβάνι. Στο στόμα μέσα για να είσαι σίγουρος.Τελικα παραλιγο να πέσει με΄σα ο παππούς,αντι για 8 φάγατε 6
ΥΓ Τζολάκης άμεσα εξέδρα,ουτε καν πάγκο
Deadly_words88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.126
- Πόντοι
- 361
Μας έλειψε τόσο πολύ της Ευρώπης η καλύτερη π0@%#€$ 
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.891
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε η Πάφος έπαιζε με δέκα μια ώρα , φάση δεν κάναμεΝαι κι εσύ. Μια χαρά παιχνίδι έκανες. Σε πείραξε που έβγαλες ημίχροο με δίμπαλο; Τόσο ντροπή δηλαδή. Και μπάινεις μέσα μειώνεις το σκορ, παιρνεις τα πάνω σου και αμέσως σου το γαμάει ένας μουνής επειδή έμαθε ΄τι μεγαλώνει αλλουνού παιδιά και ξεσπάει πάνω σου. Ο χοντρός σου φταίει εσένα.
Τζολάκης πάγκο μέχρι να ηρεμήσει. Το μεγαλύτερο θέμα το έχουμε εκεί.
Όχι για να μη μας λένε βαζελογαυρους κάποιοι που έχουμε μάτια και βλέπουμε
Δε θα γίνω χανουμακι να έχω φάει έξι και να μιλάω για διαιτησία όπως έκανε όταν του ανοίξαμε το κωλοτρυπιδι με τρεις τριάρες σε μια χρονιά
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.666
- Πόντοι
- 28.246
Στο πάτο σου κομπλεξικέ μαλάκα.Όλα μέσα....
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις