Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 46.565
- Πόντοι
- 10.411
Ο ΤσώχοςΚαι ο καραφλας γιατι εβαλε μεσα τον σκουρο?
Τοσο μαλακας ειναι?
Τουλαχιστον θα παιζει ο Βιντρα.... Παρηγορο αυτο...

Ο ΤσώχοςΚαι ο καραφλας γιατι εβαλε μεσα τον σκουρο?
Τοσο μαλακας ειναι?
Τουλαχιστον θα παιζει ο Βιντρα.... Παρηγορο αυτο...
Οσο για εμας, ελπιζω με την Μπαρτσα να περασει αβροχοις ποσι....
Και τα παοκια θα καμαρώνουν γιατί θα έχουν κερδίσει τα περισσότερα ντέρμπι. Γιατί τα περισσότερα θα τα κερδίσουν.Πολύ καλός ο Πάοκ φέτος. Θα κατακτήσει επάξια τη δεύτερη θέση.
ραπερ γιναμε
![]()
πηδανε σαν τα ποντικια απο το καραβι ο ενας μετα τον αλλον...![]()
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Νέος πονοκέφαλος για τους μπλαουγκράνα, έφυγε από την προπόνηση ο Κρίστενσεν
Ακόμη ένα πρόβλημα προέκυψε για την Μπαρτσελόνα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (21/10, 21:45), αφού ο Αντρέας Κρίστενσεν αποχώρησε από την προπόνηση των μπλαουγκράνα τη Δευτέρα (20/10.www.sport24.gr
Τάκη σε παρακαλώ εχουμε ερωτήματα πολλά.πηδανε σαν τα ποντικια απο το καραβι ο ενας μετα τον αλλον...
αλλα δεν πειραζει...οσοι γενναιοι παραμεινουν, θα γαμηθουν απο την αρμαδα του βασκου στρατηγου.....
![]()
ua moy το κανεις δωρο?ραπερ γιναμε
![]()
φερε μου 2 ενα λαρτζ και ενα εξτρα λαρτζ και δεν ποστευω να εχεις το θρασσος να ζητησεις χρηματα.σε κανα μηνα θα βγει και στην αγορα...
θα μπορεις να το αγορασεις απο το σαιτ ή αν εισαι ο νιπλης απο το μαγαζι στη νεα υορκη...
![]()
Και αυτά η Μαριέττα θα πάρει, κανένας άλλος φίλος του Ροντινει, του Τσικινιο, του Ποντενσε.σε κανα μηνα θα βγει και στην αγορα...
θα μπορεις να το αγορασεις απο το σαιτ ή αν εισαι ο νιπλης απο το μαγαζι στη νεα υορκη...
![]()
θα ειναι ακριβα αυτα...δεν ειναι για σεναΚαι αυτά η Μαριέττα θα πάρει, κανένας άλλος φίλος του Ροντινει, του Τσικινιο, του Ποντενσε.
Για εμάς δεν μας έχει
Θα έχουν εξαντληθεί μέσα σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα από την στιγμή που θα βγουν στην κρεμαστρες.
Μηπως, λέω εγώ, μου βγαίνουν και φθηνά;θα ειναι ακριβα αυτα...δεν ειναι για σενα
α ρε μπρουκλη τακη.θα ειναι ακριβα αυτα...δεν ειναι για σενα
Πότε θα μου το φέρεις?α ρε μπρουκλη τακη.![]()
Ναι ο παραλης που δεν έχει ξοδέψει ακόμα ούτε ένα δεκαρικο για αγώνα πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη.α ρε μπρουκλη τακη.![]()